Griesti
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right
swiks! kā uzklāji līmi ar otinju vai kā? uz auduma wai plaksnes labāk?
Līmi klāju uz pašiem griestiem. Uz auduma nekādā gadījumā nedrīkst. Klāju ar otiņu, jo platāka, jo labāk.
cik daudz vajag lines ?b_reinis rakstīja:Līmi klāju uz pašiem griestiem. Uz auduma nekādā gadījumā nedrīkst. Klāju ar otiņu, jo platāka, jo labāk.
Iegādāju 0.7l Tenax 88M. Palika pāri. Līme maksāja 4.35Ls.
kāds zin kādu LV interneta veikalu vai ko tādu kur var pasūtīt audumu griestiem? pašam uz rīgu dēļ lupatas braukt neliekas baigi interesanti
Tak sarunā kādu no foruma, vai kādu paziņu, lai aizčāpo līdz tai ūdens ielai. +Pakomāts pa visu lv = lēti.yanks rakstīja:kāds zin kādu LV interneta veikalu vai ko tādu kur var pasūtīt audumu griestiem? pašam uz rīgu dēļ lupatas braukt neliekas baigi interesanti
arī variants. Bet vai tiešam tikai viens veikals pa visu banāniju?
ir divi...yanks rakstīja:arī variants. Bet vai tiešam tikai viens veikals pa visu banāniju?
un cik ir e36 iekš lv ar nokritušiem griestiem ? maz vai ne ?
p.s. aizej uz tuvāko šūšanas kantori un izvēlies to lupatu....
a kurš teica ka priekš e36 es jau saprotu ka nav parasta lupata, bet gan lupata ar porolona kārtiņu vajadziga.
iekš lv ,es domāju, ka vari nemeklēt tādu. nu vismaz es, lielākajos kantoros , tādu neesmu manījis.yanks rakstīja:a kurš teica ka priekš e36 es jau saprotu ka nav parasta lupata, bet gan lupata ar porolona kārtiņu vajadziga.
un šitā vienmēr zb visu no kaut kurienes sūtīt
paskaties globusā, kas mēs esam ?
globusu neatradu, bet angļu jebajā gan kaut kādus variantus ieraudziju.
Man kādreiz tāds krekls bija, bet visu cieņu, orģināli
kada ir isti adrese audum veikala. udensvada iela? ir vel kads kur var kaut ko atrast? ja varetu dabut adreses butu ideali. :) paldies
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
316i 2000.gada sedans ~104zs (Ekomopedka, dibenbīdis)
318is 1994.gada kupeja ~140zs m42b18--->m50b25
325is 1998.gada sedans (konstruktors(ņem divus uztaisi vienu)) ~193zs
318is 1994.gada kupeja ~140zs m42b18--->m50b25
325is 1998.gada sedans (konstruktors(ņem divus uztaisi vienu)) ~193zs
Ūdens iela 20/22
Man interesējošs jautājums - Var kāds apstāstīt secību lai veikli noņemtu touringa, bez lūkas, griestu apšuvumu? Pašsaprotami par stoikām un tā, bet vai nav kādi slēpti slidināmie klipši kkur pa vidu?
Man interesējošs jautājums - Var kāds apstāstīt secību lai veikli noņemtu touringa, bez lūkas, griestu apšuvumu? Pašsaprotami par stoikām un tā, bet vai nav kādi slēpti slidināmie klipši kkur pa vidu?
Tikai durvju gumijas, saulessargi, griestu ručkas, lampiņas'n'shit
lasot temu ta ari nesapratu ko labak nemt , vieni raksta specialu materialu griestiem ( tur sanak materials + paralona karta uzreiz) citi raksta kad janem staipigu un biezu materialu ( lai lime neizspiestos cauri) , gribu parlimet touringa bez lukas , vaj to paralonu jaliek obligati ? skaņas izolacijas manuprat no ta paralona nav nekadas
Cik var noprast pēc visa iepriekš rakstītā, tad galvenais lai materiāls ir biezs (lai līme neizspiestos cauri, bet lai neizspiestos cauri protams tā ir jāklāj plānā kārtā, neatstājot kunkuļus un pirms materiāla uzklāšanas jāļauj līmei pažūt ~90sec.) un staipīgs (ar staipīgu vieglāk noklāt izliekumus). Paralonu var nelikt, bet tad griesti būs nedaudz cietāki.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 8
- chevron_right