Durvju abšivkas
Angļu kupejas durvju apšuvumi der mūsējām?
Jap, der. Tikai pasažiera pusē būs spoguļu regulējamais pipuks.
Tā arī iedomājos, paldies!
Ja es vēlos pārlīmēt audumu no kupejas abšivkām - man jāņem laukā tas gabals vai var plēst pa taisno nost? Tur aizmugurē tādi kā puļķīši un metāla gredzeni virsū.
Tad nopērku jauno audumu, parolonu, salīmēju abus kopā un tad līmēju(parolonu) klāt pie durvīm?
Es līmēju tās plastmasas kurās iekšā klipši ar moment līmi, lielā tūbiņa. Uzsmērēju uz abšivku un plastmasu, pagaidīju 20 min, tad saspiedu kopā. Pāris h paturēju. Patreiz vēl viss turās, saķēra labi.
Tad nopērku jauno audumu, parolonu, salīmēju abus kopā un tad līmēju(parolonu) klāt pie durvīm?
Es līmēju tās plastmasas kurās iekšā klipši ar moment līmi, lielā tūbiņa. Uzsmērēju uz abšivku un plastmasu, pagaidīju 20 min, tad saspiedu kopā. Pāris h paturēju. Patreiz vēl viss turās, saķēra labi.
Pēdējais labojis Amish - 11 Mar 2014, 17:00, kopā labots 1 reizi.
pasties diy sadaljaa, reiz izveidoju diy kaa tas daraas.
kupejai nenak tas videjais posms araa, vai nu japlesh araa vai jaiztiek bez pleshanas. sedaniem gan smuki njemas laukaa.
karoc pastisies to diy bus skaidraka bilde kas un kaa
kupejai nenak tas videjais posms araa, vai nu japlesh araa vai jaiztiek bez pleshanas. sedaniem gan smuki njemas laukaa.
karoc pastisies to diy bus skaidraka bilde kas un kaa
...
Es jau izlasīju to topiku, bet tu līmēji ādu, tur nevajag porolonu jo viņa pati pa sevi biezāka nekā audums. Baidos arī ka līme izsūksies cauri audumam varētu, ja bez porolona.
Pēdējais labojis Amish - 09 Mar 2014, 21:30, kopā labots 1 reizi.
es aizmugurejam plauktam limeju audumu, man nekas neizsucaas cauri. ir cilveki kas limejushi grieztus un ari bez paralona un viss bija ok. neatminos kuri lietotaji tie bija, varbut pashi pieteiksies
...
Nenāk nost, kad nožūst slapjums, tad vienalga paliek smilšaini laukumi.
Ir kāds konkrēts produkts/nosaukums?
Es izmantoju ''Turtle'' paneļu tīrāmos flakonus, man vismaz patīk.Amish rakstīja:Ir kāds konkrēts produkts/nosaukums?
Un arī diezgan noturīgi ,salidzinajumā ar citiem.
Nav tā ka paliek spīdīgs/eļļais pēc tam?
Lieko spīdumu var noņemt ar salvetīti.Amish rakstīja:Nav tā ka paliek spīdīgs/eļļais pēc tam?
Iesakiet ļoooti stipru līmi ar ko abšifku iekšpusē tos plastmasus pie kartona atpakaļ pelīmēt.
Bison epoksīda derēs, vai varbūt ir kas stiprāks?
Kā ir ar slaveno stiklu līmi, šādām izklaidēm der?
stiklu līme der jebkurām izklaidēm tai skaitā arī pirkstu salīmēšanai
es savējās salīmēju ar stiklu blīvējamo silikonu, turās labi
es savējās salīmēju ar stiklu blīvējamo silikonu, turās labi
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Kur meklēt tās restītes? Vairāk intresē mazās un lielās ar HK bļembu (praktiski abas kā bildē).. vecās šausmīgas palikušas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es savas biju līmējis ar parasto superlīmi, un ļoti labi turējās.Imagine rakstīja:Iesakiet ļoooti stipru līmi ar ko abšifku iekšpusē tos plastmasus pie kartona atpakaļ pelīmēt.