Kā nomainīt stūri?
Tika iegadata m3 sture bet problema ir tada ka vecajai parastajai sturei ir divi stekeri,airbegam un taurei
ko lai dara tagad?
bet jaunajai ir divi stekeri viena puse un otra puse ir divi sprauzami stekeri un viens pieskruvejams
bij doma parlikt vecas stures (centru ar tiem vadiem) jaunajai bet vini atskiras ko lai dara tagad?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
jaa ari gaju sim pasam variantam cauri, iesaku neperties ar nekadu lodesanu un vadu kepashanu kopaa, jo nekas labs breigas tapat nesanaks, tavs risinajums problemai, lai viss kartigi stradatu kaa vajag- nestreb karstu, sadabun pareizo plastmasu apkart sturei, loti viegli mainaas. lai sakrit tie stienisi kuri noblokjee stures ripu, lai pagriezienus saslegtu kaa vajag. tadi naak ari autinjiem ar to trijsturveida stuuri, ne tikai m3 sturem apaksejaa bildee redzams, nokura naak araa stienisi viens signalam otrs lai atlektu pagrieziens atpakal
un kontaktus arii no pakacee, un nomaini uz jaunaa tipa, un tad tev viss stradaas taa kaa jastradaa
un kontaktus arii no pakacee, un nomaini uz jaunaa tipa, un tad tev viss stradaas taa kaa jastradaa
...
sveiks, par cik pm nevar sutit bildi, atbildeshu sheit.
tatad paprieksu uzliec pareizo plastmasu kuru tev aizsutiju, talak izmanto orginalo mtech stures rinkji, ripu vai kaa jus vinju saucat. talak kontaktu kuru tev aizsutiju pievieno pie attiecigajiem vadinjiem un saspraud visu kopaa, un viss stradas.
bildee ir paradits pie kuriem vadiem vinjiem ir jaiet un kaa visam janotiek, man nebija pareizais konjtakts kiad sev taisiju tapec izskatas nedaudz savadak, nekaa tev bus ar pareizajiem kontaktiem.
tatad paprieksu uzliec pareizo plastmasu kuru tev aizsutiju, talak izmanto orginalo mtech stures rinkji, ripu vai kaa jus vinju saucat. talak kontaktu kuru tev aizsutiju pievieno pie attiecigajiem vadinjiem un saspraud visu kopaa, un viss stradas.
bildee ir paradits pie kuriem vadiem vinjiem ir jaiet un kaa visam janotiek, man nebija pareizais konjtakts kiad sev taisiju tapec izskatas nedaudz savadak, nekaa tev bus ar pareizajiem kontaktiem.
...
turpinajums atbildei par vadiem.
...
nesen sev mainīju bij 1;1, protams ja kāds jau kādreiz nav ķīmiķojis kko!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Jāskatās, kura gada stūre. Man nederēja 1:1, nācās mainīt plastmasu ap stūres stieni (kur spraužas iekšā pagriezienu un logu tīrāmo slēdži), jo airbag lenta nederēja uz vecā (fiksējošais "pipuks" bija otrā pusē), kā arī nācās pārlodēt štekerus taurei, lai varētu saspraust un pīpināties.
ir tiesi kaa maris teica, varbut deres, varbut nederes. viss atkarigs kada stures lenta virsuu, no tas ari izriet kads plastmass apkart, bet ta palielam tur nekas sarezgits nau, tik jautajums, kapec airbegs nau vaujadzigs?
...
tadaa gadijumaa vispar cakars nebus, so pashu esosho stures lenti nonjem nost un uzkliec virsuu jaunajai sturei, iespejams bus japaurbj, jo nolauzisi vecas skruvites lentei, bet tur nekas nau sarezgits
...
Ok, paldies par info. :)
Bik tomēr aprāvos. Noņemot stūri atklājās, ka oriģinālā stūres lenta(jeb plastmasa gredzens ar slīdkontaktu taurei un plastmasu, kas atgriež pagrieziena rādītājus) ir pavisam savādāka kā airbaga stūrei. Un uz jaunās stūres lentas tāda taures slīdkontakta nav. tie 3 skrūvju caurumi arī nesapas. Kā iesakat rīkoties?
protams, ka atckiras gredzeni. tev ir divas iespejas.
vainu parliec to plastmasu kas ir apkart stures mehanismam, kas tur to plastmasas pipuku. ar visiem kontaktiem un visu, lai deretu jaunajai stures lentei.
otrs variants, izdari taa lai jaunajai sturei deretu vecas stures lente.
izurbt jaunus cauruminju nau problema, tas ir tikai aluminijs
vainu parliec to plastmasu kas ir apkart stures mehanismam, kas tur to plastmasas pipuku. ar visiem kontaktiem un visu, lai deretu jaunajai stures lentei.
otrs variants, izdari taa lai jaunajai sturei deretu vecas stures lente.
izurbt jaunus cauruminju nau problema, tas ir tikai aluminijs
...
Paldies Armando par atbildēm. :)
Viss salikts, viss strādā, bet ir problēma tāda, ka tā stūres lenta griežas līdzi stūrei, līdz atduras pret vadiem. Īsti baigā skāde drošvien notikt nevar, bet gribu, lai būtu kā jābūt. Noprotu, ka pie vainas neesošais baltais plastmasas stienītis, kura man nav. Vai viņš ir domāts, lai noturētu stūres lentu ar vadiem un štekeriem uz vietas? :)
Viss salikts, viss strādā, bet ir problēma tāda, ka tā stūres lenta griežas līdzi stūrei, līdz atduras pret vadiem. Īsti baigā skāde drošvien notikt nevar, bet gribu, lai būtu kā jābūt. Noprotu, ka pie vainas neesošais baltais plastmasas stienītis, kura man nav. Vai viņš ir domāts, lai noturētu stūres lentu ar vadiem un štekeriem uz vietas? :)
Tieši tā.
Ja tā turpināsi braukāt, tad straujāk vai līdz galam aizgriežot, nocirtīsi visus vadus airbag lentai.
Ja tā turpināsi braukāt, tad straujāk vai līdz galam aizgriežot, nocirtīsi visus vadus airbag lentai.
Skaidrs. :) Varbūt kādam mētājās tāds štrunts? :) Varētu jau itkā kaut ko saķīmiķot pats, zobu bakstāmo iebāzt.
netikai aprausi vadus bet nokupinasi auto, jo saks iet visi uz iso, vismaz pasties laicigi, kuru drosekli jarauj ara pipinamajam, lai zinatu kuru raut ara, kad auto peksni saks pipinat un dumi saks kupet no stures lentes
obligati tev vajag attiecigo plastmasu attiecigajai stures lentei.
obligati tev vajag attiecigo plastmasu attiecigajai stures lentei.
...
Es labprāt rīt iegādātos to pipsi, bet neviens nepiedāvā.
tev vajadzigs tas viss plastmasins kas iet apkart sturei, kas tur ari abus klokjus.
un vajag tev vinju pec iespejas atrak. es savu gandriz sita nosvilinaju. tfu tfu tfu...
un vajag tev vinju pec iespejas atrak. es savu gandriz sita nosvilinaju. tfu tfu tfu...
...