Durvju abšivkas
Man tāda problēma, ka priekšējām durvīm abšivkas lec nost no durvīm, visus stiprinājumus saliku jaunus, bet tik un tā nav rezultāts. Varbūt kādam ir bijis kas līdzīgs?!
man ari netur tas pogas un atlec valja apshivkas mala kad durvis aiztaisa ciet...
klipshi ir jauni pirkti, ir limeti ari ieksha tie klipshi, neturas tpt... apshifka lika nav, skatijos jo ar domaju ka pastav varbutiba ka ir saliekta.... ar skruvem nu galigi negribas skruvet klaat vinju...
Es savam tos viduspaneļus ar 88M līmēju. Nekas nost nekrita. Un nekrīt vēl joprojām, pat neskatoties uz to, ka tās abšivkas šķūnītī stāvRuu rakstīja:Man ir nedaudz savādāks jautājums - ar ko lai pielīmē abšivkas viduci? Aizmugurē nokritis, pielipināju ar silikonu.. Kādu mēnesi turējās, un tagad atkal nokrita.
ko tu ņirdz? Man aizmugurējām durvīm tā bija, ka vidus bija uz iekšu ieliecies, bet malas uz āru, un tad aiztaisot durvis, ārējā mala nosprāga nost, jo uz to visu laiku bija spiediens + vēl trieciens, aiztaisot durvis.vilks25 rakstīja:seeingman rakstīja:Var jau būt arī, ka pati abšivka ir līka, un tāpēc, kā atspere spiežas nost no durvīm, un tad mazākais sitiens un pop.
Paņem nost un paskaties no sāniem, ja ir līka uzliec zem preses, lai iztaisnojas.
Paņēmu iztaisnoju un problēma novērsta.
apsivkam vidus ir auduma un saplestas , varbut kads ir mainijis/liimejis citu audumu un pastastis ka to darija??
Vienkāršāk būs atrast citu apšivku. Pats esmu pārlīmējis tos vidus - čakars dabūt nost, pat sabeigt var. Ja dabūsi nost, tad audumu jau nebūs traki pārlīmēt.
Varbūt lai būtu vienkāršāk, pasildi ar fēnu un lēnām lobi nost, tad apbruņojies ar kādu garu metāla lineālu, lai no apakšas varētu to patramdīt.
Mhm, laikam murgaini sarakstīju. BET es ieteiktu meklēt citu apšivku.
Varbūt lai būtu vienkāršāk, pasildi ar fēnu un lēnām lobi nost, tad apbruņojies ar kādu garu metāla lineālu, lai no apakšas varētu to patramdīt.
Mhm, laikam murgaini sarakstīju. BET es ieteiktu meklēt citu apšivku.