Sedans + Kompakts
vai kompakta aizmugures sēdekļi der sedanam?
Pēdējais labojis Kopcis - 01 Mai 2015, 18:07, kopā labots 1 reizi.
priekšējie - no problem - uzliec aizmugurīti no sedana benķiem un novāc atmešanas kolķīti. Pāsam ir iekšā sedanā no kompakta benķi. Pakaļējie neder - muguriņu vel varētu itkā piemodificēt lai der, bet sežamajai daļai kantes ir stūrainas, kā kupejai, bet sedana ir noapaļotas, lai var normali iekapt iekšā. Gan jau ka var kautkā nebūt samuhļīt lai viss der, bet nu darbs un čakars lielāks nekā jēgaKopcis rakstīja:Man jautājums - vai kompaktā e36 ar aprauto aizmuguri sēdekļi der sedanam?
Bet Kompaktam no Kupejas beņķi der? Priekšējie ok, bet aizmugurējos var ielikt bez baigā čakara? Kā ar drošības jostu stiprinājumiem?
Kompaktam drošības jostas aizmugurē stiprinās pie stoikām, bet kupejai jostas nāks no krēsla atzveltnes.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
nu to es tā kā saprotu, un tas ir tieši tas, kas man piesaista kupejas beņķos. Kāda ir iespēja iemontēt kupejas beņķus ar visām siksnām? Ir kāds ko tādu darījis?
Ielikt var, apakša der, bet muguriņa kupejai ir šaurāka, attiecīgi saliekot kopā, pa vidu ir šķirba , un paši stiprinājumi nesakrīt apakšā. Tas pats ar tām maliņām, kas nāk mugurai no katras puses, nav kur nostirpināt un nestāv īsti vietā. Salikt var, bet arī īsti neturās kopā, jo visa muguriņa tad balstās uz aizmugurējā plaukta. Grāmatu esmu lasījis