LIELAIS SALONA PAKLĀJS
Man jau liekas, ka nomainīt paklāju būtu vieglāk, nekā krāsot to
nu cik es sapratu, jārauj arā panelis, kas sagādā manliekas diezgan lielas raizes.
nav panelis jarauj nost.iznjem kreslus,apakshejos plastmasus pie panelja un viduskonsoli un njem araa uzmaniigi nesapleshot
pashakareties ir ko un svar arii ir liels,bet nu krasot tev bus lielaks chakars
pashakareties ir ko un svar arii ir liels,bet nu krasot tev bus lielaks chakars
ar kompatu pa brugji
Sūdīgākais ir dabūt ārā to mazo daļu, kas zem pečkas..
tieši par to esmu dzirdējis, runā vel ka daži mēdz ar nazīti to daļu atgriezt lai var izvilkt arā, bet cik tas ir prātīgi..
Par prātīgumu jāspriež pašam, bet skaidrs tas, ka viengabalā būtu forši, bet tad sanāk pečku mazliet patirdīt.
Kad ņēmu ārā paklāju griezu apkārt pečkai, tagad kad viss ir salikts atpakaļ nevar neko redzēt ka kkas būtu graizīts.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Varbūt kāds zin, vai kupejas paklājs lien iekša sedanā ?
Priekšējā daļa jā.bonds22 rakstīja:Varbūt kāds zin, vai kupejas paklājs lien iekša sedanā ?
Sapratu
cik izskatīti varianti, tad krāsošanai/tonēšanai šā vai tā viņš ir jāņem ārā lai iegūtu acij tīkamu gala rezultātu, bet tā tonēšana pēc kāda laika sāk balēt ārā un izskatīties visai bēdīgi
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Jautajums vai kupejas paklais der kabrioletaa? Ja ne tad kas atskiras ?
Vajadzētu derēt. Un Tev vajag tikai paklāja priekšējo daļu meklēt.
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
manuprāt der, jo ieliku no kompakta sedanā, nekas jāgraiza nebij, un zem pečkas ar skaisti palīda
apskaties etk katalogaamulti rakstīja:Jautajums vai kupejas paklais der kabrioletaa? Ja ne tad kas atskiras ?
cik atceros ka nedereja jo kabrim biezaki slieksni + aizmugure savadaka
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kads kods ???
gribeju pajautaat, man ir analoga klima, un apakspuse taka tepiki iejiet kkads patruboks, ka vinju vieglak dabut ara lai tepiki varu iznjemt?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Karoč jā, paklājs no kupejas neder... Šodien izpētīju Convertible un Coupe paklājus - 100% atšķirīgi.KLAVINS rakstīja:apskaties etk katalogaamulti rakstīja:Jautajums vai kupejas paklais der kabrioletaa? Ja ne tad kas atskiras ?
cik atceros ka nedereja jo kabrim biezaki slieksni + aizmugure savadaka
vieglak butu iegriest tepikji, posmaa kas naak aiz konsoles, to tapat nekad neviens neredzes un tas konkreti atvieglos dziivi kad vajadzes njemt araa un likt tepikji ieksaabestbmw rakstīja:gribeju pajautaat, man ir analoga klima, un apakspuse taka tepiki iejiet kkads patruboks, ka vinju vieglak dabut ara lai tepiki varu iznjemt?
...