atpakaļskata spoguļa stiprinājums
nopirku pašaptumšojošos spoguli, bet viņam k-kādi jocīgs stiprinājums. šāds te:
http://www.ebay.com/itm/99-05-BMW-E46-3 ... 0952329391 ceturtā bilde..
bet man stiklam ir šāds te stiprinājums: jautājums- vai viņi ir saderīgi? vnk sanāk ka spogulis ir no e46 bet man ta ir e36.
p.s. vnk iskatās ka ja viņu pieliek klāt tad iespējams h**j noņemsi kādreiz nost..
http://www.ebay.com/itm/99-05-BMW-E46-3 ... 0952329391 ceturtā bilde..
bet man stiklam ir šāds te stiprinājums: jautājums- vai viņi ir saderīgi? vnk sanāk ka spogulis ir no e46 bet man ta ir e36.
p.s. vnk iskatās ka ja viņu pieliek klāt tad iespējams h**j noņemsi kādreiz nost..
1:1 no e39 ari der
Veterinārā palīdzība.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
www.paijavet.lv
A.Briāna 12, Rīga
BMWPOWER UN E36.LV lietotājiem -15% pakalpojumiem.
Jautājums šāds - ar kādu līmi pielīmēt atpakaļskata spoguli? Bija pirkts statoilā, gan pa ebeyu sūtīts, bet rezultātā neviens netur.
es pirku līmi grosā, bija kopā ar kaut kādu sietiņu - tā bija speciālā līme tieši šiem te.
Bet var jau nopirkt speciālo logu līmi, ko logus līmē iekšā un arī būs labi.
Bet var jau nopirkt speciālo logu līmi, ko logus līmē iekšā un arī būs labi.
var līmēt ar Bison speciālo auto spoguļlīmi,tur ar līdzi nāk sietiņš.pats esmu līmējis un viss tur.
Es statoilā tieši pirku bison līmi, bet neturēja. stikls gadījumā nav jāsilda?
Stikla sildīšana var slikti beigties pašam stiklam..
A varbūt kāds var pateikt ka to spoguļa stiprinājumu var dabūt nost? Savam pielimeju pa zemu mazliet
Mazliet savam sildiju,lai silts un viss pielipa normāli , līmi pirku vnk benzīntankāpoweredbygirts rakstīja:Stikla sildīšana var slikti beigties pašam stiklam..
Domāju, ka jāmēģina ar papīra nazīti griezt līme.. nu var jau mazliet mēģināt pasildīt to līmi, bet nu stikls var sabirt ja mēru nezināsi, ieteiktu sagaidīt vasaru un tad kādā karstā vasaras dienā, kad stikls uzsilis, tad mēģināt griezt nost..
Protams, ar mēru jau var.. bet nu ir arī tādi kuriem patīk pārspēlēt..baumanis rakstīja:Mazliet savam sildiju,lai silts un viss pielipa normāli , līmi pirku vnk benzīntankāpoweredbygirts rakstīja:Stikla sildīšana var slikti beigties pašam stiklam..