Palīdziet. kā noņemt aizmugurejos sedekļus?
Skatijos interneta,atradu tikai ka noņemt sedēkļus, bet kā noņemt 'muguru' neatradu, lūdzu palīdziet!
Kam tev viņus vajag noņemt, kupejai, sedanam...?
psy314 rakstīja:Skatijos interneta,atradu tikai ka noņemt sedēkļus, bet kā noņemt 'muguru' neatradu, lūdzu palīdziet!
Nu aizej uz mašīnu un paskaties. Ja ir atmetamā atzveltne, tad ļoti vienkārši, neatkarīgi no virsbūves tipa - paskaties uz mehānismu un sapratīsi. Paskaidrot grūti - pabīdi nost herņu, kas ir figņā starp abām atzveltnes daļām, parauj beņķi uz augšu un izņem. Neatmetamos neesmu ņēmis nost, nemāku teikt..
Pēdējais labojis ch. - 07 Mar 2014, 14:48, kopā labots 1 reizi.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
sedanam, vajag aizmugurejo plauktu iztirit un vēl gribētos kalonkas nomainit uz jaudīgākām
diemžēl man nav atmetamā atzveltne :((
Ieliec roku/pirkstus aiz tās muguras atzvēlnes no augšas un rauj! Ja nav bieži ņemta nost un zaščolkas (kas līdzīgas kā apakšējam beņķim) nav izļurktas, tad varētu iet ļoooti grūti (mēs savlaik divatā no vienas puses knapi izrāvām)!
d[-_-]b
tik 325 aizmirsa piebilst, ka jārauj ir uz augšu, citādāk bēdīgi var beigties
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Nu kāpēc uz augšu, tīri uz priekšu (uz sevi). Kad augšējā daļa no zaščolkām izleks, tad jā - vajadzēs piepacelt uz augšu atzvēltni, lai izvilktu to no tās apakšējām zasčolkām. Vismaz man tā bija.
d[-_-]b
man ari vajag dabut nost atzvelkni, tapec uzraksti seit, ludzu, kaa esi to izdarijis?psy314 rakstīja:sedanam, vajag aizmugurejo plauktu iztirit un vēl gribētos kalonkas nomainit uz jaudīgākām