Pečka
iepriekš jau čikstēja pečka. cik sapratu pie vainas ir pečkas motoriņš. šodien parādījas tirkšķoša skaņa.
vēlējos uzzināt, kā tikt pie pečkas motoriņa? svīst logi arī ciet. kur atrodas salona filtrs? 2.5 kupeja 92 gada.
vēlējos uzzināt, kā tikt pie pečkas motoriņa? svīst logi arī ciet. kur atrodas salona filtrs? 2.5 kupeja 92 gada.
protamsEmteks rakstīja:Vai visām digitālajām klimām ir kondicioniera funkcija ?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Protams ja viņa tur oriģināli stāv
Jautājums tātad digitālā klima ,iesledzu uz max ,bet gaisu nu knapi knapi pūš grozu vairak mazak sledzu ara ieksa nekas nemainās, silto gaisu iesledzot ari vāji diezgan aukstais tā kaut cik varbut kads zina kas varetu butbpie vainas ,ir antifriza noplude bet tiek pieliets ik pa laikam
peckas ezis noteikti iet uz beigaam!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Noņemot nost viņu var pateikt vai viņš ir beigts?bestbmw rakstīja:peckas ezis noteikti iet uz beigaam!!!
Help!!!
Man e36 323 problēma ar siltumu....
Sākumā domāju ka vārstiņi beigti.
Norāvu štekeri - pūš siltumu - tad tie veseli....
Nomainīju klimata bloku - uz vietas stāvot močī siltu -braucot siltums paliek švakāks un beigās jau remdenu / aukstu pūš
Kas varētu būt pie vainas? kādas lūciņas neaizveras?
Nomainīju klimata bloku - uz vietas stāvot močī siltu -braucot siltums paliek švakāks un beigās jau remdenu / aukstu pūš
Problēmas ar cirkulāciju, vainīgi jau tevis pieminētie vārsti (uzburbst blīvgumijas) vai aizaudzis radiators vai beigts ūdenssūknis.knapais91 rakstīja:Help!!!
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ok. tad turpināšu čekot. Bet vel pamaniju ka bik līmenis nokrities. Šodien atgaisoju vēlreiz, bet tā problēma ar siltumu uz vietas un braucot vēsu pūš tik un tā irhe9600 rakstīja:Problēmas ar cirkulāciju, vainīgi jau tevis pieminētie vārsti (uzburbst blīvgumijas) vai aizaudzis radiators vai beigts ūdenssūknis.knapais91 rakstīja:Help!!!
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Ā un gaisojot te noņēmos kādas 40min autiņš uz vietas rūca. Termostats laikam vesels, jo lielo loku palaida, bet el.ventilātors neieslēdzās ne reizi. Bet temperatūra nekāpa...
Sodien iecjekoju ka strada pecka pasata 1.8benzins 95g un golf3 1.9tdi 96g un pasata 99g un salidzinaju ka push mana dig. Klima , ezis dzivs (visi 8 robi strada perfekti) motorinjsh ari ir ok (oglites samajnitas un griezas diezgan nipri) , varsti parlasiti , filtrs samajnits , silto gaisu push viss ok , bet kautka vaji push , minetajas masinas riktigi var just silta gaisa plusmu , bet man kka neipasi , vajrs nav ideju kur varetu but problema , vienigajs gaisa tunelji (ejas)
Varbūt liekot paneli netrāpīji precīzi virsū gaisa vadiem?andrjuha37 rakstīja:Sodien iecjekoju ka strada pecka pasata 1.8benzins 95g un golf3 1.9tdi 96g un pasata 99g un salidzinaju ka push mana dig. Klima , ezis dzivs (visi 8 robi strada perfekti) motorinjsh ari ir ok (oglites samajnitas un griezas diezgan nipri) , varsti parlasiti , filtrs samajnits , silto gaisu push viss ok , bet kautka vaji push , minetajas masinas riktigi var just silta gaisa plusmu , bet man kka neipasi , vajrs nav ideju kur varetu but problema , vienigajs gaisa tunelji (ejas)
paneli neesu jaucis , un neesu lidis tur tape nezinu kas tur un ka , bet ja uzslez laj pus salona un uz logiem , tad var just ka pus uz logiem , bet salona neipasi , tapat ja uz kajam un uz salonu , atkal salona push vajakpanzer rakstīja:Varbūt liekot paneli netrāpīji precīzi virsū gaisa vadiem?andrjuha37 rakstīja:Sodien iecjekoju ka strada pecka pasata 1.8benzins 95g un golf3 1.9tdi 96g un pasata 99g un salidzinaju ka push mana dig. Klima , ezis dzivs (visi 8 robi strada perfekti) motorinjsh ari ir ok (oglites samajnitas un griezas diezgan nipri) , varsti parlasiti , filtrs samajnits , silto gaisu push viss ok , bet kautka vaji push , minetajas masinas riktigi var just silta gaisa plusmu , bet man kka neipasi , vajrs nav ideju kur varetu but problema , vienigajs gaisa tunelji (ejas)
-Digitālā/dalītā klima
-Šofera pusē visu laiku pūš max siltumu, otrajā pusē viss ok.
-krāns motortelpā noķīlējis?
-Šofera pusē visu laiku pūš max siltumu, otrajā pusē viss ok.
-krāns motortelpā noķīlējis?
quattro ist für sissies
Labvakar tautieši!
Parakņājos pa forumu un gluži nevarēju atrast aktīvāko topiku par pečkām, varbūt ko jaucu, bet ceru nē
Braukāju ar žurkas dīzeļa nemotoru, un tukšgaitā pūš remdenu gaisu, kā tikko palielinu apgriezienus - pūš uzreiz siltāku.
Termostats ir ok, šļūtenes pie radiatora vienādi siltas.
Pie sienas starp motoru un salonu iet DIVAS šļūtenes pie tā ''vārsta'' vai kā viņu tur, un lieta tāda, ka viens šlangs silts, BET otrs auksts. Aiz tā vārsta ir silts, tas nozīmē ka ar to ir ok, bet tieši tas auksts kas no salona puses iziet.
Kas var būt ? Aizaudzis mazais radiators? :)
Cerēšu uz aktivitāti, paldies paldies ! :) :) :)
Parakņājos pa forumu un gluži nevarēju atrast aktīvāko topiku par pečkām, varbūt ko jaucu, bet ceru nē
Braukāju ar žurkas dīzeļa nemotoru, un tukšgaitā pūš remdenu gaisu, kā tikko palielinu apgriezienus - pūš uzreiz siltāku.
Pie sienas starp motoru un salonu iet DIVAS šļūtenes pie tā ''vārsta'' vai kā viņu tur, un lieta tāda, ka viens šlangs silts, BET otrs auksts. Aiz tā vārsta ir silts, tas nozīmē ka ar to ir ok, bet tieši tas auksts kas no salona puses iziet.
iespejams ka ir ciet radiators tu pareizi izseciniaji.... klima digitala vai parsta?stan1slavs rakstīja:Labvakar tautieši!
varētu būt, ka gaisa burbulis. paprovē papildināt sistēmu un atgaisot.stan1slavs rakstīja:Labvakar tautieši!
Jājāj, pa dienu salēju antifrīzu līdz normai, minimālas izmaiņas, tāpat pūš vēsu tukšgaitā
Es domāju burbuļa tur liela nebūs, šlangi vienādi, lielais radiators karsts.
Pečka man visparastākā, trīs grozāmie. Nu reāli jūt starpību starp tiem diviem šlangiem, kas starpsienā. Viens silts, otrs krietni vēsāks.
Radiators reāli mēdz ''aizaugt'' ?
Es domāju burbuļa tur liela nebūs, šlangi vienādi, lielais radiators karsts.
Pečka man visparastākā, trīs grozāmie. Nu reāli jūt starpību starp tiem diviem šlangiem, kas starpsienā. Viens silts, otrs krietni vēsāks.
Radiators reāli mēdz ''aizaugt'' ?