Nokrita salona atpakaļskata spogulis.
Tātad sanāca tāda šmuce, ka nepamanot iebraucu diezgan lielā bedrē, un no trieciena nokrita spogulis, tik man nav ne jausmas kā viņu piestiprināt atpakaļ, varbūt vajag kādu speciālu līmi?
P.S.- Sorry, ka bildei kvalitāte sūdīga, nav normāla aparāta
P.S.- Sorry, ka bildei kvalitāte sūdīga, nav normāla aparāta
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāda ļoti stipra līme, citu variantu nav.
Es pielīmēju ar Viktor Reinz hermētiķi 300c
Spogulim pie kajiņas ir tads riņķītis kurš nonāk nost viņu pagriežot.
Noņem viņu nost, pielīmē pareizajā pozīcija pie loga ( tikai no sākuma attīri logu un attauko ).
Nakamajā diena vari likt klāt spoguli
Noņem viņu nost, pielīmē pareizajā pozīcija pie loga ( tikai no sākuma attīri logu un attauko ).
gudri dirst nav malku cirst
Paldies!rupu rakstīja:Es pielīmēju ar Viktor Reinz hermētiķi 300c
A uz TA viņu vajag? Man arī nokrita:D
Man TA ielika 2 punktus par to, ka sturei adas apvalks bija ieplisis. Tagad vairs neparko nebrinos, ja vini piesienas..
Bez centra spoguļa TA nedabūt!
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu dabūt gan TA!! Divreiz esmu gājusi audikam bez salona centra spoguļa un nevienu punktu par to nepiesēja.ValtersZ rakstīja:Bez centra spoguļa TA nedabūt!
Ja nebūtu kāds no sānu spoguļiem - tad gan nevarētu!
I build perfect things, not buy them.,
Man paziņai kabrim vispār nav bijis spogulis, pat uz loga stiprinājuma nav, un TA bez problēmāmValtersZ rakstīja:Bez centra spoguļa TA nedabūt!
Punkts 103 http://likumi.lv/doc.php?id=88101Riks* rakstīja:Man paziņai kabrim vispār nav bijis spogulis, pat uz loga stiprinājuma nav, un TA bez problēmāmValtersZ rakstīja:Bez centra spoguļa TA nedabūt!
Pēdējais labojis Agita - 29 Mai 2015, 14:51, kopā labots 2 reizes.
Lai nebūtu šaubu: http://likumi.lv/doc.php?id=88101
Salona spogulis ir atļauts, bet nav obligāts. Obligāti ir tikai galvenie ārējie (mazie) spoguļi!
Salona spogulis ir atļauts, bet nav obligāts. Obligāti ir tikai galvenie ārējie (mazie) spoguļi!
I build perfect things, not buy them.,
Ir speciala lime tam pasakumam, ja vajag varu iedot ja nebus sakaltusi no vecuma, a ta vinu k rauta var nopirkt, laikam 10e maksa
Galvenais nelīmē ar super moment, vai kko tml, saplaisās stikls
+36naljanke rakstīja:Galvenais nelīmē ar super moment, vai kko tml, saplaisās stikls
nesen pats biju liecinieks šādam pasākumam
Problēmu atrisināju ar speciālu spoguļu līmi, kuru nopirku cenu klubā!sigais rakstīja:+36naljanke rakstīja:Galvenais nelīmē ar super moment, vai kko tml, saplaisās stikls
Nedari mulkibas nekadas superlimes bizon spogull limes vai hermetiku spogulim nak speciala lime parejie mesli ir islaicigs pisaks ar iespeju sapist stiklu
vienkarshi piebrauc kur lime ieksha auto stiklus un paludz lai pielime tev spoguli atpakal
vienkarshi piebrauc kur lime ieksha auto stiklus un paludz lai pielime tev spoguli atpakal
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
nu cerams ka tures un nesapisis stikluRiks* rakstīja:Problēmu atrisināju ar speciālu spoguļu līmi, kuru nopirku cenu klubā!sigais rakstīja:+36naljanke rakstīja:Galvenais nelīmē ar super moment, vai kko tml, saplaisās stikls
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Jau kā mēnesi tur!
Līme maksāja virs 2.00Eur, kopā ar līmi nāca sietiņš (aktivātors), kuru jāliek starp stiklu un spoguli.
Paturēju 3 sekundes un viss!
Līme maksāja virs 2.00Eur, kopā ar līmi nāca sietiņš (aktivātors), kuru jāliek starp stiklu un spoguli.
Paturēju 3 sekundes un viss!
Atceros, reiz bija sludinājums, ka pārdot bembi ar pašaptumšojošo spoguli un 100% tonētu aizmugurējo stiklu. Rodas jautājums : Nahuj?ValtersZ rakstīja:Bez centra spoguļa TA nedabūt!