čīkst sture
Sveiki, e36 sedans, vai kads varbut zinas kas pie vainas kad sture griežot čīkst, biju nonemis lenta nau pie vainas, gultni sasmereju bet vienalga tas pats. Jaunu mehanismu vai veco salabot? padomus! paldies
tu doma tas flancītis vai tas gredzens kas tur viņu. ko tur var līdzēt?Armando rakstīja:tur ir dzelss rinkjis/gredzens, visbiezak tas ciikst
Man šķiet iepriekš biju smerejis( nekadu rezultatu) bet nu pameginasu varbut tomer.Armando rakstīja:Vins naak uzreiz aiz stuures. Jaiesmeree.
Man bij tāpat. Mehāniķis visu sapūta, izsmērēja un tāpat čīkstēja. Beigās nācās nomainīt stūres reiku un čīkstēšana pazuda. Nesaku ka Tavs gadījums, bet tāda iespēja arī pastāv.
Ar stures reiku tu doma to visu daļu no stures uz leju lidz reikai?Imagine rakstīja:Man bij tāpat. Mehāniķis visu sapūta, izsmērēja un tāpat čīkstēja. Beigās nācās nomainīt stūres reiku un čīkstēšana pazuda. Nesaku ka Tavs gadījums, bet tāda iespēja arī pastāv.
Ļoti liela iespēja, ka čīkst ārējais gultnis, kurš ir ugunssienai otrā pusē. Tur ir karstums regulāri tādēļ, iespējams, ka smēre ir prom.
7,8,9 detaļa. Iespējams tikt klāt no motortelpas. Sapūt ar silikonu kārtīgi gan to atsperi, gan uz augšu jāpūš gultnī iekšā. (vislabāk strādā kāds white grease flakonā)
Man ar likās ka skaņa nāk tieši no pašas stūres salonā bet iepūšot tajā mezglā no motortelpas kkādu eļļu tā pazuda
paldies izmeginasu.normāls čalis rakstīja:Ļoti liela iespēja, ka čīkst ārējais gultnis, kurš ir ugunssienai otrā pusē. Tur ir karstums regulāri tādēļ, iespējams, ka smēre ir prom. 7,8,9 detaļa. Iespējams tikt klāt no motortelpas. Sapūt ar silikonu kārtīgi gan to atsperi, gan uz augšu jāpūš gultnī iekšā. (vislabāk strādā kāds white grease flakonā)