Sēdekļu maiņa
sveiki spečuki. cik sarežģīti ir samainīt parasto aizmugurējo atzveltni, pret atveramo atzveltni. parastā ir viena kopēja, bet atveramā sastāv no četrām daļām.
jaatjuunee m42
nedomaju ka tur kaukas sarezgits! esmu savu atveramo nemis ara kadas 15 rewizes un nekas sarezgits tur nau!
domaju ka autinam jau standarta nak visas kepas, kuram nevajadzetu atskirties starp parasto un nolaizamo atzveltni!
vienigais ka skaties lai nolaizamajai apaksa kur tie purcikisi, lai tajas vietas nak lidz plastmasas korkisi! un tas jau ari viss!
domaju ka autinam jau standarta nak visas kepas, kuram nevajadzetu atskirties starp parasto un nolaizamo atzveltni!
vienigais ka skaties lai nolaizamajai apaksa kur tie purcikisi, lai tajas vietas nak lidz plastmasas korkisi! un tas jau ari viss!
...
man liekas, ka tur nav ne sleedzenes, kas nofiksee abas atzveltnes aukseejaa staavoklii, ne sleedzene, pa vidu apaksaa. kur atzveltnes staigaa, kad laiz lejaa.
jaatjuunee m42
neesmui nekad mainijis, bet ja ir ka saki ka tur nau tie purciki, tad tev nekas cits neatliks ka iemetinat vinus ieksa!
...
godigi sakot nedomaju ka tur reqali butu traki baigi to piemetinat! tizlakais bus izvakt/parklat parejas lietas lai nesapi... no metinasanas! a taa savadak iemet ieksa kopa ar jaunajiem kresliem atzimee, un tik pieker klat
...
man veel jaatrod taas sleedzenes. jaabrauc laikam ciemos pie marihuaana
jaatjuunee m42
Cik esmu pētījis beņķus salona meklējumos, tad ielikt atmetamās atzveltnes var, tikai gemorojs paliels izskatījās ar tām slēdzenītēm... Jābūt ļooti labam salonam, lai parakstītos uz tādu pasākumu...
Augšējie stiprinājumi man ir un tie nemaz nav jāmetina, bet ar skrūvēm skrūvējas pie virsbūves. Apakšējie stiprinājumi gan ir jāmetina.
nure tad jau vel vienkarsaks tas process! atliek tikai augsejos sadabot, un apaksejos sliktakaja gadijuma pats mierigi var uzmeistarot
...
Augšējos stiprinājumus pircējam dodu līdzi, jo man tagad ir salons ar neatmetamo aizmuguriArmando rakstīja:nure tad jau vel vienkarsaks tas process! atliek tikai augsejos sadabot, un apaksejos sliktakaja gadijuma pats mierigi var uzmeistarot
Kā izņemt touringa šofera krēslu, parāda kāds kādu shēmu kas un kā jāskrūve vaļā?!
Četras skrūves uz sliedēm (2 priekšā, 2 aizmugurē).
Skatīšos, mans likās kkur jābut uzgriežņiem, bet izrādas skrūves, mēģināšu!
Nu, mļe 2 uzgriežņi un 2 skrūves :) Tā labāk?