Mašīnas salonā ūdens.
Drosvien korki izrusejusi
Jametina foruma seit daudzi ar to darbojas
Jametina foruma seit daudzi ar to darbojas
Ja pabiji peļķē tad ap korķiem sarūsejis un caur turieni iesmēli ūdeni. ja nav caurumu tad no kautkurienes udens tiek iegšā salonā. Skaties kas notiek ar grīdu vispirms.
nonem paklaju, pectam tas plastmasas, talak bus tipa "vesela grida" bet melna krasa, nonem to mastiku, un tur bus ruslans ar caurumiem...
Bet apakšā autiņam viss ideāls
Kas par virsbūvi? Tikai pasažiera puse slapja?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Lūka
Durvju gumijas
Caurumi grīdā
slieknis
Durvju gumijas
Caurumi grīdā
slieknis
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kupeja, jā tikai pasažiera puse.
Lūka man nav, caurumu grīdā nav, vismaz no apakšas. Sliekšņus arī man visos servjos uzslavē, ka nav sapuvuši un neiegrimst, kā visiem e36. Tās gumijas nopietni?
Lūka man nav, caurumu grīdā nav, vismaz no apakšas. Sliekšņus arī man visos servjos uzslavē, ka nav sapuvuši un neiegrimst, kā visiem e36. Tās gumijas nopietni?
visi grīdas korķi vietā?
Aizmugurē šofera pusē nav, pārējie 3 ir. Bet tas ūdens šofera pusē nav.
Noņem nost tos caurumainos plastmasus tajā pusē kur ūdens ir,lai var redzēt tos grīdas korķus,ja vizuāli nevar saprast vai grīdas korķi ir labi,tad pabaksti vai ko tādu izdari,un tad vēl pārbaudi vertikālo sliekšņa daļu kas ir tieši zem priekšējās tumbiņas pie kājām,un tur kārtīgi pabaksti un pārliecinies kad nav caurs.
Kā lai to reāli izdara, jo es to paklāju tikai tā uz augšu varu paņemt nost, tur reāli jāņem arī šofera beņķis ārā? Un vēl tas paklājs apkārt viduskonsolei.
un gribeji pārdot savejo par nezin kādu kosmosu
°rauj vien paklaju ara un skaties kas tev tur notiek
°rauj vien paklaju ara un skaties kas tev tur notiek
Nu tur vajadzētu visu kārtīgi nojaukt un aplūkot, kas tur īsti ir.
Es pat bilde redzu ka grida ir rulans kur ideala grida?FearJr rakstīja:Kupeja, jā tikai pasažiera puse.
To paklāju tik viegli ārā nedabūsi bez normālas pajaukšanas,pagaidām pacel to paklāju uz augšu tā,lai vari tos caurumainos plastmasus atskrūvēt un izņemt lai var apskatīt vairāk,tas pats par to vietu zem tumbas,tīri lai vari izbakstīt un pārliecināties.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Nu ja ir lūka, tad 90% ka jā
It's all about the win
Man bija problēma ar šofera pusi kur ūdens krājās un varētu teikt ka daudz. Izrādījās ka no korķa labajā pusē pie gāzes pedāļa laiž iekšā. Aizvedu pie siikaa tas visu saveda kārtībā.
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk
Отправлено с моего HTC One_M8 через Tapatalk