Salona čīkstoņas un grabēšanas.
Izskatot visu šo sadaļu, šādu tēmu neatradu. Jautājums ir: kur ir tās vārīgās vietas, kas rada graboņu un/vai čīkstoņu salonā? Paša sedanam ir kaut kāda graboņa sānos, liekas, ka grab plastmasa, kas nosedz drošības jostas. Padalieties ar saviem novērojumiem un ieteikumiem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Noteikti kad kāds klipsi nolauzts.Parasti man jau liekas kad durvju abšivkas grab un čīkst!Sapērc un saliets jaunus klipšus,par sliktu točna nenāks!
Apšuvumus sataisīju jau, samainīju klipšus, tie stingri tagad stāv.AA777 rakstīja:Noteikti kad kāds klipsi nolauzts.Parasti man jau liekas kad durvju abšivkas grab un čīkst!Sapērc un saliets jaunus klipšus,par sliktu točna nenāks!
Nereāli grab aizmugurējais plaukts, ko ar to var izdarīt? Dažreiz liekas ka viņs vispar nav piestiprināts, bet jaucot ārā itkā viss okey.
Nolīme ar skaņasizolāciju (paralonveidīgo). Atrodama visādos aux.lv utt.
d[-_-]b
Izņem arā, vislabākais risinājums, man grabēja/čīkstēja bardačoks - izņēmu = klusums vienīgais kas tagad mēdz piegrabēt ir apšifkas - tās arī lidosKMG rakstīja:Nereāli grab aizmugurējais plaukts, ko ar to var izdarīt? Dažreiz liekas ka viņs vispar nav piestiprināts, bet jaucot ārā itkā viss okey.
Es jau domāju tā izdarī, bet tad tur paliks pliks metāls un nebūs kur skalruņus ielikt.kars rakstīja:Izņem arā, vislabākais risinājums, man grabēja/čīkstēja bardačoks - izņēmu = klusums vienīgais kas tagad mēdz piegrabēt ir apšifkas - tās arī lidosKMG rakstīja:Nereāli grab aizmugurējais plaukts, ko ar to var izdarīt? Dažreiz liekas ka viņs vispar nav piestiprināts, bet jaucot ārā itkā viss okey.
Tās arī var ņemt ārā, agrāk modē bija visādi sabvūferi, tagad atkal otrādi visu ņem arā un brauc bez mūzikas
Tā pat pagaidam braukāju bez mūzikas, bet plānos bija ielikt normālu audiosistēmu, tāpēc tomēr gribētu risināt šo jautājumu citā veida, nekā izņemt visu plauktu.kars rakstīja:Tās arī var ņemt ārā, agrāk modē bija visādi sabvūferi, tagad atkal otrādi visu ņem arā un brauc bez mūzikas