Paklājiņi
Sveiki! Takā sniegs un dubļi agri vai vēlu būs noskatijos cenuklubā ziemas-gumijas ''goodyear'' paklājiņus... Sasparojies Jau šovakar biju braukt pakaļ kad atcerējos par gāzes ''akseleratora'' pedāli Labu gumijas paklāju negribas griezt kopā.Varbūt kāds zin kur Rīgā var iegadāties sakarīgus un kvalitatīvus gumijas paklājus tieši priekš e36 kuri nav jāgraiza...
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Sitais jautājums arī mani interesē!!! Depo redzēju ziemas paklājus, bet gāzes pedālim jāgraiza un manuprāt tad jau zūd tā paklāja jēga, jo viss ūdens jau tad tecēs zem tā paklāja!!
Simtpunkt ir Latbemā.
Bet iemestka meklē paklājiņu piemēram powerā, tur parasti kādam ir, parasti pa labām naudiņām.
Bet iemestka meklē paklājiņu piemēram powerā, tur parasti kādam ir, parasti pa labām naudiņām.
tiešām powerā viens pirms kāda laika tirgoja 25ls laikam par komplektu - oem mazlietoti...
Powerā nesmu bijis gadu,burtiski aizmirsis kas tāds.. Atmet linkumožais rakstīja:tiešām powerā viens pirms kāda laika tirgoja 25ls laikam par komplektu - oem mazlietoti...
Tuliņ braukšu uz latbemu iemest aci lai var paziņot i tur tādi vai nav
Tātad! Latbemā ir viens gumijas paklājiņu komplekts priekš e36 un maksā 35ls.... Skatā un kvalitātes ziņā likās pilnīgi mēs** un cena liekas pilnīgi neadekvāta priekš tādiem..saprastu ja būtu orģinālie bmw nevis kkadi ķīniešu skata
Tad labāk pirkšu noskatitos goodyear pa 26ls cenuklubā un bik pagraizīšos ja nekas cits neatliek
Tad labāk pirkšu noskatitos goodyear pa 26ls cenuklubā un bik pagraizīšos ja nekas cits neatliek
Par 35ls es Tev varu piedāvāt jaunus OEM.
NAv ne jausmas kas tie oem ir... atmet pikčeru vai linku kur shos var aplūkotRuu rakstīja:Par 35ls es Tev varu piedāvāt jaunus OEM.
OEM = Oriģināls BMW.
Es personigi esmu izvelejies un palicis pie auduma paklajiem, vieglak iztirit, nesmird pēc gumijas(tas lkm tikai maximas paklajiem), mitrums kkur pats nozūd un izskatās mājīgāk. Nekādus mīnusu nesaskatu, ja nu vienīgi kāds neiekāpj dzīvnieku mīnās un neizsmērē pa visu paklāju, tad no paklajiņa var atvadities .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ziemā ļoti noder gumijas paklājiņi :) Citos gadalaikos, tikai un vienīgi auduma
rudens ari ir tads diezgan papretiigs, kad vislaik sanaak ar slapjaam tupeleem kapt masinaa
Vajag apavus ar mazu protektoru un pirms iekāpšanas jaudīgi nokratīt kājas un viss būs Gerai
+1 Absolūti piekrītu!!!dogMa rakstīja:Ziemā ļoti noder gumijas paklājiņi :) Citos gadalaikos, tikai un vienīgi auduma
pirms kāpšnas iekšā palīdzetu ari celefāna maisiņi kājās!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
es tagad nopirku gumijas paklājus lubānas ielas bāzē, samaksāju 22ls viņi ķipa domāti priekš e36 un der ideāli, viņiem plus tāds ka ir nevis tākā plikas gumijas plāksnes, bet ir tādas kā bļodiņas
bija nevis tajos angāros kas augšā, bet tajos mazajos pritonos, ja nemaldos tad viņi tur ir kkādi divi vai trīs un visos bija