Viss par kondicionieriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right
ir iespējams.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sēdu fufaikā un cepurē. Bet čota kondiška ziema slikti saldina. Ko darīt? Moš vianiga slikta uzpilde? Kad auto nopirku viss bija ideāli. Tagad pēc pedejas uzpildes nav tā asuma
Kad nopirku savu e36, tad man nebija uzlikta kondicioniera siksna, tāpēc nav ne jausmas, vai kondiška vispār darbojas.
Ir kādam kāds labs kantoris, kur varētu pārbaudīt sistēmu? Tā kā prasās pēc kondicioniera. :)
Ir kādam kāds labs kantoris, kur varētu pārbaudīt sistēmu? Tā kā prasās pēc kondicioniera. :)
Gvidis valmieras ielaa
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
tauta, vajag tikt skaidrībā, palīdziet. kas ir PF cond. un T&F cond. kāda starp viņiem atšķirība? PF iet par 175g mazāk freona. kā es varētu noskaidrot kurš ir man?
EDIT:
E36 sanāk ir 4 varianti:
-denso PF
-denso T&F
-seiko PF
-seiko T&F
kas tas par pf un t&f?
EDIT:
E36 sanāk ir 4 varianti:
-denso PF
-denso T&F
-seiko PF
-seiko T&F
kas tas par pf un t&f?
Kā var konstatēt vai tā kondiška strādā, virsū siksnas nav...
Nu bez siksnas jau nekā. Uzliec siksnu un tad arī redzēsi vai darbojas.
p.s. Ja kādam nepieciešams, ir M50B20 kondiškas siksna, lietota vienu vasaru. Atdošu par vienu 2L Coca-Cola.
p.s. Ja kādam nepieciešams, ir M50B20 kondiškas siksna, lietota vienu vasaru. Atdošu par vienu 2L Coca-Cola.
Kas notiek, ja pa daudz iepilda freonu?
Tā kā mans tāds konstruktors, neviens nezin, cik daudz vajadzētu.
M52B28.
Tā kā mans tāds konstruktors, neviens nezin, cik daudz vajadzētu.
M52B28.
skatoties cik daudz pārpildīts, ja minimāli, tad vienk sūknis daudz biežāk slēgsies on/off.
ir iespejam kkur aizvest parbaudit vai suknis ir ejoss? un sausinatajam jau nekas tads nevar notikt lai nestradatu Ac?
Nobeidzies kompresora gultnis.
Cik esmu interesējies, tad gultņa maiņa ir visai piņķerīgs pasākums.
Varbūt kāds zina, cik maksātu gultņa maiņa vai cits kompresors ar ok gultni?
Cik esmu interesējies, tad gultņa maiņa ir visai piņķerīgs pasākums.
Varbūt kāds zina, cik maksātu gultņa maiņa vai cits kompresors ar ok gultni?
nav nekā tur sarežģīta, prātīgāk būtu esošajam mainīt gultni, nevis pirkt citu pusbeigtu sūkni.
EJANSONS rakstīja:ir iespejam kkur aizvest parbaudit vai suknis ir ejoss? un sausinatajam jau nekas tads nevar notikt lai nestradatu Ac?
Divi jautājumi:
1. Kur vislabāk nopirkt e36 kondicioniera sistēmas blīvgredzenus? Tā, lai pašām nav jāskaita un jāzina izmērus, kādus vajag.
2. Vai ir kāds, kas uzņemtos atrast un uzlikt e36 compactam kondiškas sistēmas vadus?
1. Kur vislabāk nopirkt e36 kondicioniera sistēmas blīvgredzenus? Tā, lai pašām nav jāskaita un jāzina izmērus, kādus vajag.
2. Vai ir kāds, kas uzņemtos atrast un uzlikt e36 compactam kondiškas sistēmas vadus?
Joprojām aktuāli par kondicioniera sistēmas elektrību. PM un apstāstīšu sīkāk. Reāli easy.Armii rakstīja:Divi jautājumi:
Sveiki, kāds ir saskāries ar kondicioniera uzstādīšanu? Ir digitālā klimata kontrole, šļaukas motora telpā noņemtas - kādi savienojumi vajadzīgi. Kas nāk pie sūkņa? Kas, ko, kā, ar kādām problēmām kāds ir saskāries?
Tev vienkārši vajag 3 šļaukas..
- no pečkas uz kondic. sūkni;
- no pečkas uz sausinātāju > radiatoru;
- no kondic. sūkņa uz radiatoru.
Bet ieteiktu atrādīt meistaram, lai pasaka, ko tev vajag.. Tev kondic. sūknis ir?
P.S. Kondic. šļaukas atšķiras pēc sūkņiem utt.
- no pečkas uz kondic. sūkni;
- no pečkas uz sausinātāju > radiatoru;
- no kondic. sūkņa uz radiatoru.
Bet ieteiktu atrādīt meistaram, lai pasaka, ko tev vajag.. Tev kondic. sūknis ir?
P.S. Kondic. šļaukas atšķiras pēc sūkņiem utt.
Man šļauku nav, varbūt var meklēt kāda hidraulikas veikalā? Vai arī var ieteikt tiešām labu vietu, kur to var izdarīt, bez problēmām, lai nenobirst man kaut kas cits, kā te nostāsti klejo internetā. Sūkņa man arī nav, ir tikai bačoks.
Aizbrauc pie kāda meistara, kas to pārzin, lai paskatās un uzklausa tavu bēdu. Vari arī pie manis ciemos atbraukt jaunnedēļ. Ja kas, PM.
Pašam rokas ar ir :) Par konsultāciju arī naudu ņem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- chevron_right