M60B40 ieks E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right
ar m50b25 ir vieglāk, un personīgi man stāv tas pats bosch 403 ECU, AR infront chipu
čoms kur veda, lika iekšā m70b50, ķip izmaksāja laikam 60ls, precizi nezinu.Bērziņ Jānis rakstīja:Vai šeit kād pārmetina kārbas, cipa v8 automāta kārbai piemetināt 6 cil. ZF kārbu (zinātāji saprata ko domāju) ? un kāds cipars ir par to darbu?
vai arī piedāvājiet v8 saimes manuālo kārbu. sajūga komplekts ar noderētu.
varbūt ir kādi kontakti, kur un kas to dara?
Ir kādi jaunumi ?MAXixt rakstīja:Lai uztaisit e36 ar 4.4 kura var iziet TA vajag vismaz 4300eur.Viens no musu pedejiem, driz bus legals ar TA
Max, update?
Laikam šitais ir vina V8 http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20 ... 1397302581
As real as it gets
Karbai zvanu parmetinat maksa 150 eiro . To dara maxpower.
Kurai kārbai? Kas ir maxpower-useris, kantoris?
Lieta tada ka interese kadas iespejas ir ielikt v8 iekss e36
zinu par motoru kronsteinu un kartera parbuves vajadzibam
vai ir kads LV kurs taisa tadus karterus uz pasutijuma?
un ar kadam grutibbam butu jasaskaras ja motors ir m62b44 ar e39m5 6 atrumu karbu?
tiessi interese visa tehniska dalja jo neta ne ipassi var ko atrast kur butu ta labi izskaidrots
parsvara var atrast tikai LS motoru swapus
zinu par motoru kronsteinu un kartera parbuves vajadzibam
vai ir kads LV kurs taisa tadus karterus uz pasutijuma?
un ar kadam grutibbam butu jasaskaras ja motors ir m62b44 ar e39m5 6 atrumu karbu?
tiessi interese visa tehniska dalja jo neta ne ipassi var ko atrast kur butu ta labi izskaidrots
parsvara var atrast tikai LS motoru swapus
Instagram INDIGAIS
Meklē Ruņģi. Legalizēts projekts šogad. Gan jau visu var dabūt pie viņa.
Man sarekinaaja 5000eur par darbu ar materiaalu....
BMW_The Ultimate Repair Bill
man neinterese izmaksas
man jau ir motors ar karbu un masina kur likt ieksa vienkarsi vajag vairak info kas? kur? kaa?
visvairak interes stasts par karteri
man jau ir motors ar karbu un masina kur likt ieksa vienkarsi vajag vairak info kas? kur? kaa?
visvairak interes stasts par karteri
Instagram INDIGAIS
Paldies
Es tiesam so nebiju atradis tadelj uzsaku jaunu topiku
Es tiesam so nebiju atradis tadelj uzsaku jaunu topiku
Instagram INDIGAIS
izgaju visam cauri vairak info atradu par citiem motoriem neka par to kam topiks uztaisits
Instagram INDIGAIS
sakontaktējies ar "drifta darbnīca" , noloki kāpostu un būs Tev v8 36ajā
Cik interesējos, ~2k eur par darbu, projekta rakstīšanu utml. lai viss būtu OK TA.
Reāli vismaz 1k eur vajadzīgs dzinējam, to apkopt vēl 500...un beigās tad labāk lieku s54
Reāli vismaz 1k eur vajadzīgs dzinējam, to apkopt vēl 500...un beigās tad labāk lieku s54
lieta tada ka man praktiski vajag tikkai karteri un varbut motora kronsteinusHoodieBro rakstīja:sakontaktējies ar "drifta darbnīca" , noloki kāpostu un būs Tev v8 36ajā
jo netaisu jau es to auto LV
nezinu kur jus te raujiet visas tas cenas bet man gan iznak viss diezgan letak vel ieskaitot pasu masinu
man ir v8 motors ar 6atrumu karbu laikam no m5 vel pats isti neesmu parliecinajies
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- chevron_right