Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 500
- 501
- 502
- 503
- 504
- …
- 1297
- chevron_right
Kas Taviem vainas?Gausais rakstīja:Vai varu ar kadu, kuram ir tourings uz teh apskati samainities ar aizmugurejiem lukturiem????
Un kad domā iet?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Man ir lukturi kurus varu Tev iedot, bet lampiņas pašam jāmeklē.Gausais rakstīja:Vai varu ar kadu, kuram ir tourings uz teh apskati samainities ar aizmugurejiem lukturiem????
Kupejai un sedanam kardāni atšķirās?
Rondell 0021 ?ROYALTY rakstīja:kas pa diskiem???
Ieteikumi, kur e36 iepirkt labus auduma paklājus, kad labi der, un iet vairāk,kā vienu sezonu.
Pieredze/ieteikumi/kontakti?
Pieredze/ieteikumi/kontakti?
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Atlipuši melnie griesti nedaudz sānā, ar ko vislabāk būtu pieķepēt?
Un cik ir normāla cena par 3,45 mazo bloķi?
SunCoast Customs IIIM
Kad ir sezonas, atklāšana? Kur notiek, un kas nepieciešams?
viewtopic.php?f=24&t=3750klifiks rakstīja:Kad ir sezonas, atklāšana? Kur notiek, un kas nepieciešams?
Kur notiek būs zināms vēlāk.
Manam cabrio bagāžnieka vākā neliela korozija iemetusies. Mainīšu
Der no kupejas arī?
Der no kupejas arī?
Neder. Zinu ka traki, bet arī no touringa un arī no žiguļa neder.
P.S. Ir tāda lapa RealOem com, kur var atrast šādu info.
P.S. Ir tāda lapa RealOem com, kur var atrast šādu info.
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Pastulbs jautajums,bet vai no foruma atrastos kads labvelis ar 1.8is ,kurs iedotu izgazt? Esmu nobriedis swapam,bet nevaru izdomat ,ko gribu. 1.8is ir vienigais ar ko nav braukts. 
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Tad nu tā jautājums par riepu izvēli, man ir R17 10j et17 diski, kurus domāju likt 7sērijai aizmugurē, tātad stretchu nevajag, tikai tā, lai ir smuki, lai nav baloni, ko jūs sakat par šo izmēru - 245/45? Gaidīšu jūsu ieteikumus.

smidzinātājs priekšejam logam nestradā, vai vaina ir elektronikā vai pašā sūknī, aizmugurējam logam strādā.
Paldies jau iepriekš. :)
Paldies jau iepriekš. :)
Es i no kurzem
Nav kādam aizķērušies m sliekšņu uzliku klipši jauni, baigi vajag kădus pāris. Samainīšu pret naudu
ir kāds no foruma kas nodarbojas ar salona ķīmisko tīrīšanu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 500
- 501
- 502
- 503
- 504
- …
- 1297