Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 504
- 505
- 506
- 507
- 508
- …
- 1297
- chevron_right
varbut tiem kas grave tajas piekaramajas atslegas,pulkstenjos u.t.t tie varbut var, agrak t/c alfa bija tie gravetaji
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
kas tev pa motoru bija ieksha pirmstam ?kasiks rakstīja:No e39 liekot m52 e36staja. Mainas tikai paduskas ja. Un stures pastiprinataja suknim siksnas skivoks der tikai no m52 ja? 98 gada dzinejs
1,7tds ja to var nosaukt par motoru
motora spilveni no e36 6 cilindrukasiks rakstīja:1,7tds ja to var nosaukt par motoru
motora vadi e36 m52
stures pastiprinataja suknis no e39 buss japielago ari hidro slaukas un bacoks japarnes uz 6 cilindrinieka paredzeto vietu
karba vienalga no k,a ka tik ne no tds
kulise jaskatas atiecigi pec karbas
kardans jaskatas pec situacijas
radiators
var pisties ar ews 3 bet nu es mekletu komplektu no e36 vai tikai kompi no e36 uz glushitu nost to ews
izputejs japartaisa buss bet vislabak likt oem m52 izputeju
Kapec neder tds karba!?
Un salona pravodka nekas neatskiras!? Un ka ar baku un visu kas tur nak?
Un salona pravodka nekas neatskiras!? Un ka ar baku un visu kas tur nak?
Ar frēzi var izfrēzēt.Harijs Vorza-Dārgais rakstīja:Varbuut kaads zin kadu labu vietu plavniekos kas nodarbojas ar mehaanisko GRAVEESHANU?! Nokraasoju atrumkloki ar pulverkraasu gribeetu uzgraveet augseejaa daljaa M/// vai kko tadu lai tiek liidz alumiinijam- lai izceljas graveejums- ar lazeru cik saprotu tas ir neiespeejami!
Gribētu savam BMW riepas uzspridzināt uz diskiem , bet kāda izmēra riepas man vajadzētu uz R16 J7,5 izmēra diskiem ,lai izskatītos labi un nebūtu problēmu braukt ?!! Varbūt kādam ir pieredze ar šo spridzināšanu ? 
Ilgi ss.lv nostāvējis. Kkas kkad minēja , ka gads jau pagājis ss.lv. Lkm nav nekas labs.Arz rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dfefc.html
Kādam ir kautkas zināms pa šito?
Uz 7,5J diskiem domāju ka nav vajadzība spridzināt. 215 riepām man liekas būtu jāiet bez problēmām virsū. Protams, ja vien tev nav mēmākais iznesums un tpt nelien arkāsPauliits rakstīja:Gribētu savam BMW riepas uzspridzināt uz diskiem , bet kāda izmēra riepas man vajadzētu uz R16 J7,5 izmēra diskiem ,lai izskatītos labi un nebūtu problēmu braukt ?!! Varbūt kādam ir pieredze ar šo spridzināšanu ?
Uz tādiem diskiem vienīgais būs jāspridzina 175 izmēra riepasPauliits rakstīja:Gribētu savam BMW riepas uzspridzināt uz diskiem , bet kāda izmēra riepas man vajadzētu uz R16 J7,5 izmēra diskiem ,lai izskatītos labi un nebūtu problēmu braukt ?!! Varbūt kādam ir pieredze ar šo spridzināšanu ?
Ir, ir tādas ararnis87 rakstīja:Uz tādiem diskiem vienīgais būs jāspridzina 175 izmēra riepasPauliits rakstīja:Gribētu savam BMW riepas uzspridzināt uz diskiem , bet kāda izmēra riepas man vajadzētu uz R16 J7,5 izmēra diskiem ,lai izskatītos labi un nebūtu problēmu braukt ?!! Varbūt kādam ir pieredze ar šo spridzināšanu ?Bet tādas laikam neražo.
Piekrītu ka uz 7.5 J nekas nav jāspridzina. Ja grib strečotas riepas, tad jāņem platāki diski!
Es domāju ka 185 arī n egribētu borti līst virsuarnis87 rakstīja:Uz tādiem diskiem vienīgais būs jāspridzina 175 izmēra riepasPauliits rakstīja:Gribētu savam BMW riepas uzspridzināt uz diskiem , bet kāda izmēra riepas man vajadzētu uz R16 J7,5 izmēra diskiem ,lai izskatītos labi un nebūtu problēmu braukt ?!! Varbūt kādam ir pieredze ar šo spridzināšanu ?Bet tādas laikam neražo.
bet ja jāspridzina, tad var spridzināt ar jebko, kas deg + galvenais ir skābeklis. Var siltā laikā nolikt riepu ar disku guļus, ieliet korķīti benzīna un iepūst ar kompresoru gaisu, lai benzīns sāk izgarot. Tad aizdedzini avīzi un liec klāt. Tikai ventīlis ir jāizskrūvē ārā, savādāk var sa*ist visu diseni.
Vēl labi spridzināt ar rezaku. Vispirms ielaid propānu, tad skābekli un pašauj vaļā.
Vēl labi spridzināt ar rezaku. Vispirms ielaid propānu, tad skābekli un pašauj vaļā.
Manuprāt vislabāk gan ir vienk aizbraukt uz servisu, lai ar balonu uzšauj un miers mājāsarnis87 rakstīja:bet ja jāspridzina, tad var spridzināt ar jebko, kas deg + galvenais ir skābeklis. Var siltā laikā nolikt riepu ar disku guļus, ieliet korķīti benzīna un iepūst ar kompresoru gaisu, lai benzīns sāk izgarot. Tad aizdedzini avīzi un liec klāt. Tikai ventīlis ir jāizskrūvē ārā, savādāk var sa*ist visu diseni.
Aizmirsu- balons ir vislabākais variants.
Un bikses arī var nošaut.
Ar tiem baloniem visu var nošaut, arī kurls var palikt kad mauc vaļā, un akls arī ja netur lupīarnis87 rakstīja:Aizmirsu- balons ir vislabākais variants.Un bikses arī var nošaut.
Kādu eļļu vislabāk liet iekšā 2.5i ?
https://www.motul.com/lv/en/products/oi ... rgie-10w40
PM ja intrese
PM ja intrese
robisg rakstīja:Kādu eļļu vislabāk liet iekšā 2.5i ?
Arz rakstīja:https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... dfefc.html
Kādam ir kautkas zināms pa šito?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 504
- 505
- 506
- 507
- 508