Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 512
- 513
- 514
- 515
- 516
- …
- 1297
- chevron_right
Hujzin, biezāka par standarta eļļu ir, arī intresē kpc?nuugjis rakstīja:Kapec visi sportiskajiem dzinejiem lej 10w60 ellu!?
"for high-load, high-temperature track work there's nothing better''nuugjis rakstīja:Kapec visi sportiskajiem dzinejiem lej 10w60 ellu!?
Parastā eļļa viekārši uzcepās un motors sāk klabēt
Te var palasīt vairāk http://bridgetogantry.com/2/index.php/r ... rgring-evo
tiesa šams ielēja vēl biezāku
Slēpts saturs: Parādīt
Pēdējais labojis kars - 18 Apr 2015, 00:59, kopā labots 1 reizi.
Nuu man diviem pazinam ar sadu te ellu paspaidot to gazes pedali kompensatori sak grabet tapat
Saape tāda ka nedega kreisais tuvais lukturis (nepienāk strāva) tagad nedeg arī labais(strava nepienāk), pārējais viss deg kā vajag.. Vai tuvajiem ir atsevišķi drošinātāji?
Bmw ututuuuu
krishinieks rakstīja:Saape tāda ka nedega kreisais tuvais lukturis (nepienāk strāva) tagad nedeg arī labais(strava nepienāk), pārējais viss deg kā vajag.. Vai tuvajiem ir atsevišķi drošinātāji?
Instagram : AINARSLIPARTS
Liekot uz m52 vienmasnieku no m50 skruves spararatam jaliek uz limes?
Jā. Kurvim arī.kasiks rakstīja:Liekot uz m52 vienmasnieku no m50 skruves spararatam jaliek uz limes?
Tīri intereses pēc, kādēļ tas jādara?māriņš rakstīja:Jā. Kurvim arī.kasiks rakstīja:Liekot uz m52 vienmasnieku no m50 skruves spararatam jaliek uz limes?
Viens saka, ka nevajag, cits, ka vajag. Mani tā mācija, ka uz skruvēm ar kurām pieskruvē rotējošās detaļas ir nepieciešama skruvju līme. Esmu bada laikos skruvējis arī bez un nekas itkā nav noticis, bet tā mazā tūbiņa nav tik dārga un papildus drošība nenāk par sliktu. Tāds ir mans viedoklis.edzis rakstīja:Tīri intereses pēc, kādēļ tas jādara?māriņš rakstīja:Jā. Kurvim arī.kasiks rakstīja:Liekot uz m52 vienmasnieku no m50 skruves spararatam jaliek uz limes?
Starp citu, citām masīnām specifikācijā ir teikts, ka jalieto līme uz vītnēm.
Varbut ir konkreta lime ko vari ieteikt?
Neesmu pētijis ražotājus, bet domāju ka tur liela atšķirība nav.kasiks rakstīja:Varbut ir konkreta lime ko vari ieteikt?
Es ceru, ka zini. Pirms līmes uzpilināšanas janotīra vecā līme un vajag attaukot gan skruves gan vētnes kloķenē.
[/quAinikis rakstīja:krishinieks rakstīja:Saape tāda ka nedega kreisais tuvais lukturis (nepienāk strāva) tagad nedeg arī labais(strava nepienāk), pārējais viss deg kā vajag.. Vai tuvajiem ir atsevišķi drošinātāji?
Paldies...
Bmw ututuuuu
Sveiki,
jautājums zinošiem par M52b28 modifikāciju.
Parasti ir dzirdēts, ka nepieciešamais upgrade sadalenēm ir kombinācija no M50b25+m54b30.
Jautājums sekojošs vai ir tik liela atšķirība un jēga no tās m54b30 ieplūdes sadalenes?
Vai kāds ir licis virsū tikai m50b25 ieplūdes sadaleni>?
kādas atsauksmes vai ir jēga likt vienu vai nav?
Parasti ir dzirdēts, ka nepieciešamais upgrade sadalenēm ir kombinācija no M50b25+m54b30.
Jautājums sekojošs vai ir tik liela atšķirība un jēga no tās m54b30 ieplūdes sadalenes?
2 jautājumi: Varbūt kādam ir smuka shēma (RealOEM zinu), ar to, kā strādā vadītāja durvju rokturis un kā visam jābūt saliktam kopā? Der arī vnk bilde ar izņemtu visu sistēmu ārā vai kas tāds. No rīta uzpildījos staķikā, iznācu ārā, atslēdzu durvis un vairs no ārpuses nevar atvērt.. :? Paraujot nost abšivku arī neko neredzu, tumšs kā nēģera dibenā
It kā durvis pēdējās dienās mēdza čakarēties, domāju ka nosēdušās, bet no iekšpuses mehānisms strādā ideāli.
Otrs: kur dabūt pielikumā redzamās 10. un 11.detaļas? Ja ir, ko piedāvāt (pret aliņu vai ko tādu), droši PM.
It kā durvis pēdējās dienās mēdza čakarēties, domāju ka nosēdušās, bet no iekšpuses mehānisms strādā ideāli.
Otrs: kur dabūt pielikumā redzamās 10. un 11.detaļas? Ja ir, ko piedāvāt (pret aliņu vai ko tādu), droši PM.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vai manam 1997. Gada e36 touringam ar m43b16 derēs šis down pipe?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Help! Gribu steidzami uzzināt vai manam 97. Gada touringam ar m43b16 dzinēju derēs tā izspūtēja daļa, jo drīzumā man izspūtējs atteiksies un vajaga uzsūtīt jaunu visu izspūtēju, tikai vajaga uzzināt vai šī daļa derēs manam.
Smieklīgs jautājums - touringam durvis derēs tikai no touringa? 
UN digitālās klimas vidus "gaisa lūciņa" ir ar trosīti vai vadu? Kaut kā negribas nopirkt neīsto.. Vai vsp braukāt bez...
UN digitālās klimas vidus "gaisa lūciņa" ir ar trosīti vai vadu? Kaut kā negribas nopirkt neīsto.. Vai vsp braukāt bez...
Pēdējais labojis Deiko - 18 Apr 2015, 19:53, kopā labots 1 reizi.
Tikai M50 sadaleni neliec, jo nebūs pareiza gāzu sadale un tukšgaita būs pakaļā. Sanāks, ka izplūdes vārsti ir pa ilgu vaļā salīdzinājumā pret ieplūdi. Uzliekot abas sadalenes, ir ieguvums, jā, bet, cik liels, nemācēšu teikt. Katram dzinējam citādāk izpaužas, jo tas viss iet roku rokā ar kompresijas pakāpi utt. Kad es sev uzliku, jutu, jā. Manuprāt, ir tās naudas vērts.Rottus rakstīja:Sveiki,
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 512
- 513
- 514
- 515
- 516
- …
- 1297