Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 514
- 515
- 516
- 517
- 518
- …
- 1297
- chevron_right
vot nezinu kapēc, bet tā kļūda vienmēr izslēdz GMMGM-747 rakstīja:tev tā kļūda ļoti traucē ?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
nestrādā apsilde=nestrādā zonde
es teiktu ka nepilnvertigi stradakkk_24 rakstīja:nestrādā apsilde=nestrādā zonde
azbest maini zondes
Kāds kas ir mainijis m42 motoram termostatu dodiet padomus.
Iegādājos termostatu, taču nekādas blībes un neko citu lidzi nedeva. Ko butu jaievēro mainot termostatu, ko vajadzētu uzziest, piemēram kādu lai butu izolācija. Vai var neliet tosolu ārā, bet vnk uzreiz mainit, lielai daļai jau tāpat vajadzētu palikt pārējā sistēmā.?
Iegādājos termostatu, taču nekādas blībes un neko citu lidzi nedeva. Ko butu jaievēro mainot termostatu, ko vajadzētu uzziest, piemēram kādu lai butu izolācija. Vai var neliet tosolu ārā, bet vnk uzreiz mainit, lielai daļai jau tāpat vajadzētu palikt pārējā sistēmā.?
Kādam nav DIY ka nomainīt lūkas apšuvumu?
Vajadzes leit tosolu ara, ir tacu viegli - skruve uz dz. bloka apaska 4cil. rajona.
Uz flancis ir jabut jau gumujas blive, bet javelies tad var sasmeret nedaudz sarkans silkons.
http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... mostat.htm
Uz flancis ir jabut jau gumujas blive, bet javelies tad var sasmeret nedaudz sarkans silkons.
http://www.pelicanparts.com/BMW/techart ... mostat.htm
Lācis rakstīja:Kāds kas ir mainijis m42 motoram termostatu dodiet padomus.
Kads ir calypso red pareizais krasas kods? GO134-4 ?
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Ar ko ieteiksiet apstrādāt sliekšņus pirms likt sliekšņu uzlikas?
252/3thejudge rakstīja:Kads ir calypso red pareizais krasas kods? GO134-4 ?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
thanks!Azbests rakstīja:252/3thejudge rakstīja:Kads ir calypso red pareizais krasas kods? GO134-4 ?
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
Tikai atceries, ka skaitlis aiz slīpsvītras ir krāsas tonis, kas var atšķirties. 
Biju izņēmis lampas, gribēju paskatīties kā izskatīsies angel eyes.
Kā ielikt iekšā apaļo stikliņu, lai nepārspiež vadus ?
Gāju pēc šīs instrukcijas : http://sigulda.nukasiko.lv/img/banner/E ... l_ccfl.pdf
Kā ielikt iekšā apaļo stikliņu, lai nepārspiež vadus ?
Gāju pēc šīs instrukcijas : http://sigulda.nukasiko.lv/img/banner/E ... l_ccfl.pdf
aizkrita svarīga caurlaide aiz paneļa pasažiera pusē. ir kādi varianti kā tikt viņai klāt neskaitot paneļa noņemšanu?
Henrijs rakstīja:Kādam nav DIY ka nomainīt lūkas apšuvumu?
ja atmiņa mani neviļ, tad DIY sadaļā bija šāds topiks.
Vakar vakarā bija tas brīdis,kad brauc mājās un pazūd pilnīgi VISI robi,bet sajūga pedālis ir tāds pats kā bija,un kloķis galīgi ļengans! :(
Idejas??
Idejas??
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Izklausās pēc kaut kā līdzīga kas man notika, kulises stienis no kārbas atvienojāslaicaans rakstīja:Vakar vakarā bija tas brīdis,kad brauc mājās un pazūd pilnīgi VISI robi,bet sajūga pedālis ir tāds pats kā bija,un kloķis galīgi ļengans! :(
Idejas??
Kā tu risināji šo problēmu?kasp1js rakstīja:Izklausās pēc kaut kā līdzīga kas man notika, kulises stienis no kārbas atvienojāslaicaans rakstīja:Vakar vakarā bija tas brīdis,kad brauc mājās un pazūd pilnīgi VISI robi,bet sajūga pedālis ir tāds pats kā bija,un kloķis galīgi ļengans! :(
Idejas??
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Nu man viņš palika trešajā robā tā kā varēju aizbraukt mājās palīst apakšā un iemānīt viņu atpakaļ vietā..
Palīda apakšā , atskruveja kronšteinus (karbas un to kas tur kardānu) , atskruveja skruves kas savieno reduktoru ar kardānu, izņema kardana galu no reduktora, (karba nosedas nedaudz zemak) un ar lampiņu palida apakšā un ielika kulisi vietā..laicaans rakstīja:Kā tu risināji šo problēmu?kasp1js rakstīja:Izklausās pēc kaut kā līdzīga kas man notika, kulises stienis no kārbas atvienojāslaicaans rakstīja:Vakar vakarā bija tas brīdis,kad brauc mājās un pazūd pilnīgi VISI robi,bet sajūga pedālis ir tāds pats kā bija,un kloķis galīgi ļengans! :(
Idejas??
protams ja tiešām tā ir noticis ka kulise atvienojusies tad vietā vajadēs to aizmetniti kas stiprinas tālākajā daļā un mazas plastmasas starplikas(dzeltena krasa ja nemaldos bija) un tuvak redukora galam jauzliek vieta pazudusa starplika kas neļauj noslidet .. kautkā tā.. un viss jasaskruve kopa..
Nav tik traki, es kulisi esmu nomainijis neņemot nost ne kardānu, ne izplūdi, ne laižot kārbu uz leju 
Otreiz gan tā nedarīšu...
Otreiz gan tā nedarīšu...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 514
- 515
- 516
- 517
- 518