Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 516
- 517
- 518
- 519
- 520
- …
- 1297
- chevron_right
Kas varētu būt par vainu kad iedarbinot mašīnu viņa sāk nevienmērīgi darboties? Apgriezieni neleka. Motors M42B18
Kads zin kur varetu izvalcet arkas?
Karo4,kkas laikam nobeidzies, jo sasalonā push tikai karsto gaisu, pecka parastā ar trim grozamiem pulkiem... Kur sākt meklēt vainu?
Bmw ututuuuu
Sakumā ieteiktu pārbaudīt pašus grožāmos slēdžus. Izņem arā un paskaties vai viss vel ir kopā savienots ar pečku.krishinieks rakstīja:Karo4,kkas laikam nobeidzies, jo sasalonā push tikai karsto gaisu, pecka parastā ar trim grozamiem pulkiem... Kur sākt meklēt vainu?
Pacelies ir sekojosh jautajums - piekrasojot plekjus ,piemeram uz durvim, cik ilgi ir japiestavas krasai ,lai vinu varetu pulet drosi? un kada metode butu vislabaka? ar miksto pastu un roku vai pulejamo aparatu un mazo atrumu? merkjis ir tiri izlidzinat to krasas atskiribu pec krasosanas. 
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
ir kāds kurš darbojas coilu sfērā. ir kw coili, esmu izsitis vienu patoronu, ir iespēja nopirkt citas patoronas vai tagad man coili ir metami?
Ieteiktu aizbraukt līdz Plaza Baltic pie doubled, domāju, ka piemeklēs patronas. Koilu korpusi metāla? Vai alumīnija?
Arī iesaku sazināties ar DoubleD vai piebraukt uz Plaza Baltic (Artilērijas iela 37). Domāju, ka šie varēs palīdzēt! 
ADpartsDN-848 rakstīja:Kads zin kur varetu izvalcet arkas?
aizmugurēji ABS devēji no e46 der uz e36?
Kāds var pastāstīt, kas var būt par vainu, ka mašīnai nerāda tahometrs? Ieliekot spidometru citā auto, tahometrs strādā!
Sveiki! Gribu pajautāt cik grūti ir nomainīt kardānam mufti? Un cik viņa aptuveni maksā?
Nomainīt nav grūti! Es 4cyl pirku par, man liekas, 40 eiro jaunu. Bet varbūt arī kļūdos par cenu, jebkurā gadījumā nebija dārgāk!bemwee rakstīja:Sveiki! Gribu pajautāt cik grūti ir nomainīt kardānam mufti? Un cik viņa aptuveni maksā?
15 min darbs, lietota 10 eurobemwee rakstīja:Sveiki! Gribu pajautāt cik grūti ir nomainīt kardānam mufti? Un cik viņa aptuveni maksā?
Labāk, ja jau maina, lai liek jaunu!edzis rakstīja:15 min darbs, lietota 10 eurobemwee rakstīja:Sveiki! Gribu pajautāt cik grūti ir nomainīt kardānam mufti? Un cik viņa aptuveni maksā?
Paldies par info. Gribu pirkt 2.5 un īpašnieks saka ka mufte beigta, salonā esot maza graboņa dzirdama. Tāpēc jautāju
Nevar būt tā ka muftes pēc ir kaut kas cits sabojāts auto?
Ja oriģināli vienas zondes vada garums ir 360mm otras ja nemaldos 510-50mm, var likt abas ar garo vadu? Vai arī tas ko izmaina?
e36
Var likt, galvenais, lai ir atbilstošas tavai vadībai.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 516
- 517
- 518
- 519
- 520
- …
- 1297