Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 518
- 519
- 520
- 521
- 522
- …
- 1297
- chevron_right
arnis87 rakstīja:http://apluss.lv/lv/mebelu-audumi-ekoad ... cijas.html
kad ir info par cenām lūdz uzmet kādu PM...
PaldiesDj_Zii rakstīja:ne nederRENIO rakstīja:aktuāliRENIO rakstīja:aizmugurēji ABS devēji no e46 der uz e36?
Cau. Situācijas apraksts:
Ik pa laikam kad iemin pilnu grīdu, mašina brutāli sāk raustīties un nejiet.
Ko netiek?
Pirmstam nomainīta lambda un apgriezienu regulātors.
M50b20 siemīte.
Paldies jau iepriekš
Ik pa laikam kad iemin pilnu grīdu, mašina brutāli sāk raustīties un nejiet.
Ko netiek?
Pirmstam nomainīta lambda un apgriezienu regulātors.
M50b20 siemīte.
Paldies jau iepriekš
Instagram : AINARSLIPARTS
Veči, pasakiet, lūdzu, ar ko apstrādāt sliekšņus pirmt likt uzlikas? 
Es skaisti satīrītu virsmu un nopūstu ar plastidipu.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
swapoju no e39 uz e36 m52 dzinēju, vecajai pravotkai pie ģeneratora pienāca tikai viens liels plusa vads, tagadējai pravotkai 96 gada līdz ''generatoram atnāk arī tievāks plusiņs ar to klemīti? kur viņu vienot?
un e39 karterī nāk devējs kaut kāds e36 pravotkā tāda nav, kas tas par devēju?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kāds var pastāstīt par kupejas logiem? Blakus sēdētāj pusē izskustās logs kad atver durvis un aizver, bet šofera nē, kā arī nevar ar pogām atvērt viņus, kur meklēt vainu? Lūka ar bez dzīvības. 1992g
Paldies,
Googlee īsti neizpratu kurš viņš ir, varbūt kāds zinoš var bildi iemest kā izskatās, un cik viņš maksā?
Googlee īsti neizpratu kurš viņš ir, varbūt kāds zinoš var bildi iemest kā izskatās, un cik viņš maksā?
moofaka rakstīja:Paldies,
Papīpēju un noskaidroju, ka nāk kautkāds comforta relejs, man Ir sedans kā donors, viņam ir elektriskie, relejs būs tāds pats?
Varbūt tur tā vaina
Paņem abus rokās un viss skaidrs.moofaka rakstīja:moofaka rakstīja:Paldies,
Papīpēju un noskaidroju, ka nāk kautkāds comforta relejs, man Ir sedans kā donors, viņam ir elektriskie, relejs būs tāds pats?
Varbūt tur tā vaina
vēl aizvien meklēju atbildi uz paris augšējie postiem par ģeneratora vadiņiem? 
kāds zin krasas kodu bmw standarta sudraba diskiem
izskatās pēc ierosmes vada kurš nāk pie ģeneratora,karterim tas eļļas līmeņa devējs kurš visticamāk tev nebūskasiks rakstīja:swapoju no e39 uz e36 m52 dzinēju, vecajai pravotkai pie ģeneratora pienāca tikai viens liels plusa vads, tagadējai pravotkai 96 gada līdz ''generatoram atnāk arī tievāks plusiņs ar to klemīti? kur viņu vienot?
Man jautājums! Cik m52b28tu Doble vanos , vai m54b25
jālej iekšā eļļā? Litros
jālej iekšā eļļā? Litros
māriņš rakstīja:Paņem abus rokās un viss skaidrs.moofaka rakstīja:moofaka rakstīja:Paldies,
Varbūt tur tā vaina
Abi ir vienādi, bet nekādu izmaiņu. Kur meklēt vainu tālāk?
http://www.carrepairdata.com/service/re ... /2494/141/markskise rakstīja:Man jautājums! Cik m52b28tu Doble vanos , vai m54b25
jālej iekšā eļļā? Litros
Izskatās ka 6,5 l, kā jau visiem sešcilindriem.
pārbaudi vai loga motoram toks pienāk. pārbaudi slēdzi apmainot vietām ar blakussēdētāju.
Cik daudz jaudu aftermarket audio pastūžiem var slēgt pie low level input? Respektīvi, pie maģa izejas (land rover magis, pod cd43) ir pielikti vadi caur kuriem kustināja ovālus pa taisno (nav mans izdomājums, taču oem Alpine pastuzis visticamāk nokūries un neviens citu nevar piedāvāt, a mūzika patīk), tagad gribu caur aftermarket pastūzi vismaz tās ovālnieces palaist, lai kaut kas skan, bet nezinu, spraust tos vadus RCA vai high level inputā? Un ierosmi jāmeklē oriģinālajos pastūža vados, ja?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 518
- 519
- 520
- 521
- 522
- …
- 1297