Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 520
- 521
- 522
- 523
- 524
- …
- 1297
- chevron_right
wikipedia zin atbildi uz tavu jautajumu.unider rakstīja:Dvja steidzami. Cik hp ir m50b25 un cik m52b25?
m50 - 189 hp
m52 - 168 hp
Pēdējais labojis ZzevsS - 25 Apr 2015, 22:24, kopā labots 1 reizi.
Nav gadijuma sajugs beigts??EdgarsLV rakstīja:Kas varētu būt par sū.... ka tā straujāk uzsākot braukt ar pirmo robu mašīna trakoti raustās un iet uz priekšu ar rāvieniem?
Uzsākot super lēni jūt ka arī jau tā kā velk uz raustīšanos, bet uzsākt var, ar otro robu jau iet normāli neatkarīgi vai brauc strauji/lēni.
Kārbā un kur citur nav dzirdami nekādi krakšķi/skaņas, problēma var teikt parādījās bez jebkāda iemesla.
Kas varētu būt par iemeslu tiem rāvieniem pirmajā robā?
Vai tad tie 170 zirgi nav no m52 2.5 bet kas skaitas 323 Kipa samazinata jauda ? Jo tak 2.5 vanosam ir tik pat zirgi kaa bez tas ir 192
ZzevsS rakstīja:wikipedia zin atbildi uz tavu jautajumu.unider rakstīja:Dvja steidzami. Cik hp ir m50b25 un cik m52b25?
m50 - 189 hp
m52 - 168 hp
Sveiki visiem! Kā var 18 pogu obc uzstellēt pulksteni?
Kādas ir kombinācijas lai sāktu labot un kas jāspiež, lai regulētu stundas un minūtes!
Jautājums arī, ja man temperatūtlru rāda -7 grādus, tad vajadzētu mainīt temperatūras rādītāju!?
Kādas ir kombinācijas lai sāktu labot un kas jāspiež, lai regulētu stundas un minūtes!
Jautājums arī, ja man temperatūtlru rāda -7 grādus, tad vajadzētu mainīt temperatūras rādītāju!?
BMW 320 (E30)
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
Instagram - nauris.luks
Facebook - nauris.luks
kristapsk94 rakstīja:Vai tad tie 170 zirgi nav no m52 2.5 bet kas skaitas 323 Kipa samazinata jauda ? Jo tak 2.5 vanosam ir tik pat zirgi kaa bez tas ir 192
ZzevsS rakstīja:wikipedia zin atbildi uz tavu jautajumu.unider rakstīja:Dvja steidzami. Cik hp ir m50b25 un cik m52b25?
m50 - 189 hp
m52 - 168 hp
set+clock 3 sekundes paturi kopāTrusis92 rakstīja:Sveiki visiem! Kā var 18 pogu obc uzstellēt pulksteni?
laiku maina ar 1000/100/10/1
ar set apstiprina
jā, tev ir jāmaina āra temp. devējs
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Jautājums kabrioletu īpašniekiem - ar ko jūs kopjat jumtu un kur pērkat kopšanas līdzekļus?
Kur Rīgā kvalitatīvi un par saprātīgām cenām var pārlīmēt griestus?
Un pie reizes kādus autoservisus Jūs ieteiktu kur nav galīgs kosmoss un cilvēku čakarēšana?
Un pie reizes kādus autoservisus Jūs ieteiktu kur nav galīgs kosmoss un cilvēku čakarēšana?
M50 motoram ar vienu vanosu var uzlikt M52 vārstu vāku (arī ar 1 vanosu)?
Var kāds palīdzēt? Kas nepiešams pirkt? Pavērās radiators, bildē redzams kurš plastmas pavēries.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
nepieciešams pirkt jauns radiators.. :)
Galīgi viss radiators vai varbūt var iztikt tikai ar to plastmasu, vai viņi nāk kopa?
radiators kopa ar to plastmassu ir viena detala
Okē paldies, kādās cenās nāk viņi? Un kur labāk pirkt?vlAdlik rakstīja:radiators kopa ar to plastmassu ir viena detala
tur kur tev ir kadi kontakti pa leto :)klifiks rakstīja:Okē paldies, kādās cenās nāk viņi? Un kur labāk pirkt?vlAdlik rakstīja:radiators kopa ar to plastmassu ir viena detala
+-100e maksa
Īsti nav, varbūt vari ieteikt kādus?vlAdlik rakstīja:tur kur tev ir kadi kontakti pa leto :)klifiks rakstīja:Okē paldies, kādās cenās nāk viņi? Un kur labāk pirkt?vlAdlik rakstīja:radiators kopa ar to plastmassu ir viena detala
+-100e maksa
No kādiem motoriem der radiātors man, ja pašam ir M52B25 323i 2.5?
Jebkurš lielais radiators no jebkura 6cyl motora!klifiks rakstīja:No kādiem motoriem der radiātors man, ja pašam ir M52B25 323i 2.5?
pilnigi jebkurs radiators pilnigi no jebkura motora, ari mazajiem motoriem ir lielie radiatori.
ja tev ir lielais radiators liec lielo, ja tev ir mazais ari vari likt lielo, vienigais skaties ja tev ir elektriskais ventilators tad nenoperc tadu kuram nau elektriskaa ventilatora sledzis sanaa
ja tev ir lielais radiators liec lielo, ja tev ir mazais ari vari likt lielo, vienigais skaties ja tev ir elektriskais ventilators tad nenoperc tadu kuram nau elektriskaa ventilatora sledzis sanaa
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 520
- 521
- 522
- 523
- 524
- …