Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 524
- 525
- 526
- 527
- 528
- …
- 1297
- chevron_right
e34 paduškas ir ekscentriskās.Reinholds rakstīja:Okej, skaidrs, paliksim pie e36 paduškām, paldies. :)dogMa rakstīja:E34 paduškas nav hidrlaurliskas. Ja nemaldos, īsti pareizi nebija likt E34 paduškas, jo E36 tās ir ekscentriskas, bet E34, ja nemaldos, centriskas skrūves.Reinholds rakstīja:Meklēju, bet bez baigiem panākumiem, vien 2012. gadā Dogma tika rakstījis, ka viņam ir e34 paduškas.
Kā tur īsti ir? Taisnība ka e34 paduškas nav hidrauliskas (nezinu kā to nosaukt), tāpēc būs stingrākas un nedaudz izturīgākas kā stock e36? Un kā ir ar saderību, ja taisnība? Plug'n'play?
Nākamais, kas varētu iespaidot reduktora apakšējās skrūves lūšanu? 2 skrūves salūza slidinoties, okej, gadās. Šķiet, tikko braucot mājās, aizgāja 3 skrūve, šoreiz bremzējot ar motoru (nu ieliekot zemākā ātrumā, atlaižot sajūgu, lol), pisaks no aizmugures kad saslēdzās un tagad atkal uzsākot un atmetoties ir būkšķi (kā jau 2x ir bijis :( ). Vai vainojamas varētu būt ne pārāk labas tilta/reduktora bukses?![]()
Gadijumā Tev reduktoram nav vītne pačakarēta? Jo varbūt skrūve mazliet paiet vaļā un kā dabuj brīvkustību, tā nocērt. Man ar tā bija, tad drusku pastrādāju ar fleksi un ieskrūvēju garāku cieto skrūvi un uzskrūvēju uzgriesni vel. Vismaz man tā prblēma pazuda.
kadas skruves tu tur liec!? vajadzetu vismaz 10.9 ja ne visu 12.9 grade skruves, zemakas tajaa vietaa var nekalpot.Reinholds rakstīja:Okej, skaidrs, paliksim pie e36 paduškām, paldies. :)dogMa rakstīja:E34 paduškas nav hidrlaurliskas. Ja nemaldos, īsti pareizi nebija likt E34 paduškas, jo E36 tās ir ekscentriskas, bet E34, ja nemaldos, centriskas skrūves.Reinholds rakstīja:Meklēju, bet bez baigiem panākumiem, vien 2012. gadā Dogma tika rakstījis, ka viņam ir e34 paduškas.
Kā tur īsti ir? Taisnība ka e34 paduškas nav hidrauliskas (nezinu kā to nosaukt), tāpēc būs stingrākas un nedaudz izturīgākas kā stock e36? Un kā ir ar saderību, ja taisnība? Plug'n'play?
Nākamais, kas varētu iespaidot reduktora apakšējās skrūves lūšanu? 2 skrūves salūza slidinoties, okej, gadās. Šķiet, tikko braucot mājās, aizgāja 3 skrūve, šoreiz bremzējot ar motoru (nu ieliekot zemākā ātrumā, atlaižot sajūgu, lol), pisaks no aizmugures kad saslēdzās un tagad atkal uzsākot un atmetoties ir būkšķi (kā jau 2x ir bijis :( ). Vai vainojamas varētu būt ne pārāk labas tilta/reduktora bukses?![]()
protams ka jebkura valjiga bukse noved pie palielinatas slodzes uz nakamo savienoto deltalju
...
Kur laj dabu tristur veida muciņu laj atskruvetu suknim galvu ? Izbraukaju visu jelgavu - ta ari nekur nedabuju 
Ja domā tdsa sūkņa galvu tad es tādu arī ilgi meklēju, beigās 7mm atslēgu uzdauzīju un kad liku kopā ieliku normālu skrūvi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nu doma ir ielikt parasto skruvi , bet sakuma to jadabu ara , lajuzdauzitu 7mm muciņu janem nost iepludnieks , a to negribu darit , kada skruve tur iet iekša , izskatas ka 6niec3 , bet cik gara 
specuki, kapec man touringam kad iesledz aizdedzi, deg aizm pasazieru salona apgaismojums? prieksa un vaka lampas nedeg?
jaatjuunee m42
Izslēdz vajadzīgo malējo slēdzi pie augšējām lasāmgaismām.
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S7500 using Tapatalk 2
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ir probleema
Taa nu iedegaas sprauslas lampinna motors taakaa drusku nemieriigaks bet jauda nau zudusi, ka darbina tad kaa pielec tad uz 2000 apgriezieni uzreiz uzlec un peec tam uzreiz nokriitas kas tur ir

Taa nu iedegaas sprauslas lampinna motors taakaa drusku nemieriigaks bet jauda nau zudusi, ka darbina tad kaa pielec tad uz 2000 apgriezieni uzreiz uzlec un peec tam uzreiz nokriitas kas tur ir
Saac cakareties ar augspiediena sukni vai bakas sukniiti! Viens no vinjiem cakare galvu!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Tātad nopirku coupe 1.8is 92g un ir šada problēma.
Nestrādā abi logi kad spiež pogas, un arī lūka nereaģē, Bet strādāja tā funckija blakussedētāj pusē kad ver durvis, logs atveras un aizveras.
Sāku meklēt vainu, protams nēesmu nekāds elektriķis, pārbaudu drošinātājus zem haubes visi ok.
Pievienoju sedana motorīti(šofera pusē) kam ir tikai viens štekers klāt, tad sāka strādāt blakussēdētāj puse, vērās gan vaļā gan ciet.
Iegādājos tagad no 94 kupejas logu motorīti, bet neatpas štekeri, mēgīnāju tāpat savienot, huij vsp nekas vairs nenotiek.
vairs nestrādā pat tā funckija blakussēdētāj pusē utt, bet kautkādā prikolā sāka strādāt lūka.
Karoč esmu pilnīgā nesaprašanā, to releju kas nāk zem stūres arī mainiju no sedana, izjaucu viņu ,itkā tur nekas nebij atkritis vai apsulbējis, tas tikšķis viņā ir piem kad sprauž klāt vadus pie motorīša.
Meklēju citos forumos atbildes, bet nu galīgi nekādīgi netieku skaidrībā, jāiet skate un nestrādā logi.
Paldies, please help
Nestrādā abi logi kad spiež pogas, un arī lūka nereaģē, Bet strādāja tā funckija blakussedētāj pusē kad ver durvis, logs atveras un aizveras.
Sāku meklēt vainu, protams nēesmu nekāds elektriķis, pārbaudu drošinātājus zem haubes visi ok.
Pievienoju sedana motorīti(šofera pusē) kam ir tikai viens štekers klāt, tad sāka strādāt blakussēdētāj puse, vērās gan vaļā gan ciet.
Iegādājos tagad no 94 kupejas logu motorīti, bet neatpas štekeri, mēgīnāju tāpat savienot, huij vsp nekas vairs nenotiek.
Karoč esmu pilnīgā nesaprašanā, to releju kas nāk zem stūres arī mainiju no sedana, izjaucu viņu ,itkā tur nekas nebij atkritis vai apsulbējis, tas tikšķis viņā ir piem kad sprauž klāt vadus pie motorīša.
Meklēju citos forumos atbildes, bet nu galīgi nekādīgi netieku skaidrībā, jāiet skate un nestrādā logi.
Paldies, please help
Kuru m20 spararatu labāk likt virsū m52b28?
Uzreiz no 2.0 vai no 2.5 un atvieglināt uz kādiem 7-8kg?
Uzreiz no 2.0 vai no 2.5 un atvieglināt uz kādiem 7-8kg?
4paaudze uz katru cilindru 100e.
Pastities vari ? :) vnk mekleju visadus sikumus , kas orginali ir nacis salona , bagazniekaNixon rakstīja:Varbūt, VARBŪT, ka man tāda ir. Vismaz agrāk toč bija.
Iespejams man tada kkur garaza metajasLAKIKS rakstīja:Pastities vari ? :) vnk mekleju visadus sikumus , kas orginali ir nacis salona , bagazniekaNixon rakstīja:Varbūt, VARBŪT, ka man tāda ir. Vismaz agrāk toč bija.velos lidz nakamajam gadam savakt visus sikumus
Es paskatīšos kautkad vēlāk.LAKIKS rakstīja:Pastities vari ? :) vnk mekleju visadus sikumus , kas orginali ir nacis salona , bagazniekaNixon rakstīja:Varbūt, VARBŪT, ka man tāda ir. Vismaz agrāk toč bija.velos lidz nakamajam gadam savakt visus sikumus
Aizbrauc līdz kādam garāžu kooperatīvam, uzliec apsargam aliņu un paprasi lai palaiž uz estekādi (parasti kooperatīvos ir). Iļģuciemā tā ir darīts kad sročna vajadzēja.maartyd rakstīja:kāds var ieteikt kādu estekādi for free rīgā, rajonā- mežciems/dreiliņi/jugla/berģi/ ?maartyd rakstīja:zini, pat nezinu.. auto man ir tikai vairāk kā mēnesi un tie sitieni atklājās jau sākumā, kad kratījās dikti.. pašam nav kur palīst apakšā.chappy rakstīja:Nāk prātā kārbas spilveni. Palienot apakšā, gan jau kaut kas atklāsies.
Pirms tam nav bijis kkāds sitiens, rāviens, neveiksmīgs burnouts? Čomam pēc sitiena pret apmali sāka smagi dauzīties kaut kas apakšā, muftu bija sarāvis.
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ir estakade pie Lada centra Purvciema , maksa 1euro/h.
https://www.google.lv/maps/@56.962668,2 ... !2e0?hl=en
https://www.google.lv/maps/@56.962668,2 ... !2e0?hl=en
maartyd rakstīja: kāds var ieteikt kādu estekādi for free rīgā, rajonā- mežciems/dreiliņi/jugla/berģi/ ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 524
- 525
- 526
- 527
- 528
- …
- 1297