Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 531
- 532
- 533
- 534
- 535
- …
- 1297
- chevron_right
nu man metajas no kutinas pakalas tilts ar disku bremzem, biki zb trumuli gribu mainit, bet tgd radas saubas par kardanu,Richus rakstīja:ja pareizi sapratu jautājumu, tad nederēs. Mazajam reduktoram nāk nedaudz garāks kardans, ja nemaldos tad pēdēja daļa.AndzaK_LV rakstīja:pakalas tiltam ar disku bremzem videjais reduktors, deres kardans no maza tilta un reduktora?
Neko daudz no šis tēmas pagaidām nesaprotu tapēc jautājumi šādi:
kādas krāsas lambda man ir ?(zaļa?) 97.gada 2.0 vanos
(Otrajai lambdai izmeta kļūdu kompis)
nomainit pats var vai labak vest uz servisu ?
Un vai ir vērts pirkt jaunu ? Kādu ieteiktu?
kādas krāsas lambda man ir ?(zaļa?) 97.gada 2.0 vanos
(Otrajai lambdai izmeta kļūdu kompis)
nomainit pats var vai labak vest uz servisu ?
Un vai ir vērts pirkt jaunu ? Kādu ieteiktu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Visi zalie ko redze uz bilde ir sprauslas 
Lambda pats var nomainit , skurve nost , atvieno no stekeru , lik jauna- gatavs.
Litota lambda ja ja strada, ja nesi parlecinat tad labak pirk jauna.
Lambda pats var nomainit , skurve nost , atvieno no stekeru , lik jauna- gatavs.
Katra zinja ja doma ka sprauslas ir tas lambda zondes tad labak nedoma kko pats mainit un meklet zondes, aizved uz servisu lai onkulji nomaina. Droshvien jau labak pirkt jaunu jo lietotas zondes cenai piemet klat kadus 20eur un noperc jaunu, vismaz tocna zinasi ka darbosies.
Ja sprauslas ir zaļas tad lambda japerk ar zaļo stekeri ? Pareizi sapratu ? Un kura ir otrā lambda ?ivoka1981 rakstīja:Visi zalie ko redze uz bilde ir sprauslas
Es cik saprotu lambda ir tie 2melnie stekeri virspuse ja ? Bet kur un kā noteikt to krāsu es neiebraucu īstArz rakstīja:Katra zinja ja doma ka sprauslas ir tas lambda zondes tad labak nedoma kko pats mainit un meklet zondes, aizved uz servisu lai onkulji nomaina. Droshvien jau labak pirkt jaunu jo lietotas zondes cenai piemet klat kadus 20eur un noperc jaunu, vismaz tocna zinasi ka darbosies.
pašas lamdas ir ieskrūvētas izplūdes kolektorā, tie divi ir tikai štekeri kas savieno lamdu ar kompi.Pe4us rakstīja:Es cik saprotu lambda ir tie 2melnie stekeri virspuse ja ? Bet kur un kā noteikt to krāsu es neiebraucu īstArz rakstīja:Katra zinja ja doma ka sprauslas ir tas lambda zondes tad labak nedoma kko pats mainit un meklet zondes, aizved uz servisu lai onkulji nomaina. Droshvien jau labak pirkt jaunu jo lietotas zondes cenai piemet klat kadus 20eur un noperc jaunu, vismaz tocna zinasi ka darbosies.
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Kā pareizāk sametināt bloķi? Izlej eļļu ārā, izslauki visu un sametini kopā satelīt zobratus ar pusas zobratiem un viss? Zinu, ka nav labi tā darīt, jo piekari čakarē, bet esmu students un par bloķi nemaksāšu 200 eiro. 
Compactam e30 tilts, daudz jau bukšu tur nav.Dj Plosky rakstīja:Jā, labāk tos 200 eur samaksāt par piekari! :)
Ir jasuti no Rupnica :) , apt. 2 menesi laika piegade.
ValtersZ rakstīja:Kādās cenās var dabūt 41348119190 ?
Ā, nu tad pie viena arī tajās var svarku ielaist, lai stabilāk šķērē! :)driftaelks rakstīja:Compactam e30 tilts, daudz jau bukšu tur nav.Dj Plosky rakstīja:Jā, labāk tos 200 eur samaksāt par piekari! :)
d[-_-]b
Laikam tev šodien nav pozitīva diena.Dj Plosky rakstīja:Ā, nu tad pie viena arī tajās var svarku ielaist, lai stabilāk šķērē! :)driftaelks rakstīja:Compactam e30 tilts, daudz jau bukšu tur nav.Dj Plosky rakstīja:Jā, labāk tos 200 eur samaksāt par piekari! :)
ivoka bļin tak no taviem tekstiem neko saprast nevar, raksti varbūt angliski, krieviski, kā tev vieglāk, vai arī nopietnāk pie gramatikas jāpiestrādā.
m52 motoriem ir 2 dažādas versijas ar lambda zondēm, viena ar zaļu blīvgredzenu ap štekeri ( kā augstāk attēlā redzams) otra ar dzeltenu
štekeriem atslēdziņas atšķiras un nepareizo iespraust nevar.
bosch ražotāju likt neiesaku, jāliek oem siemens
Specially for seeingman!
I agree that my latvian is not good , but you shoul be happy that I am trying to do my best for it :)
How other understand me , but you do not ? :)
My russian isn`t any better than latvian :P
Regarding Siemens Lambda, there is also Denso and NGK which is good enough and cheaper.
Ražotājs: DENSO
Indekss: DOX-1368
Ražotājs: NGK
Indekss: OTA7H-5A1 0486
[quote="seeingman"
ivoka bļin tak no taviem tekstiem neko saprast nevar, raksti varbūt angliski, krieviski, kā tev vieglāk, vai arī nopietnāk pie gramatikas jāpiestrādā.
m52 motoriem ir 2 dažādas versijas ar lambda zondēm, viena ar zaļu blīvgredzenu ap štekeri ( kā augstāk attēlā redzams) otra ar dzeltenu
bosch ražotāju likt neiesaku, jāliek oem siemens[/quote]
I agree that my latvian is not good , but you shoul be happy that I am trying to do my best for it :)
How other understand me , but you do not ? :)
My russian isn`t any better than latvian :P
Regarding Siemens Lambda, there is also Denso and NGK which is good enough and cheaper.
Ražotājs: DENSO
Indekss: DOX-1368
Ražotājs: NGK
Indekss: OTA7H-5A1 0486
[quote="seeingman"
bosch ražotāju likt neiesaku, jāliek oem siemens[/quote]
Man radusies neliela problema, es mainiju m50tub20 galvu jo vecaja bija plaisa. saliku ari kedes haljava ta lai varsti neker virzuljus, karoc vis lec viss notiek, vienigi ir taa ka ilgaak jastarte un dazreiz noslaps jo tuksgaitaa kkas nepatiik. varbuut ir kads jelgava vai dobele kursh varetu man nostadiit precizi uz metkaam??
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
pilns ebay.com cena ap 250ValtersZ rakstīja:Kādās cenās var dabūt 41348119190 ?
rūsa
Kosmoss
everts rakstīja:pilns ebay.com cena ap 250ValtersZ rakstīja:Kādās cenās var dabūt 41348119190 ?
rūsa![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 531
- 532
- 533
- 534
- 535
- …