Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 534
- 535
- 536
- 537
- 538
- …
- 1297
- chevron_right
Kāds ganjau ir saskāries ar protuning mpakas bampera sietu.. varbūt kāds var padalīties ar pieredzi un izstāstīt kā jūs viņu stiprinat klāt? Stiprinajumu vietas nav,nekadi klipši arī nē viss kas ir tie ir caurumi. Bet bails caur viņiem laist kocenes ka pa bampera priekšējo daļu neiznāk ārā.. varianti? 
Meklēju jaunu akumulatoru savam šujmašīnas 1.6 dzinējam. vecais vairs netur, šorīt nevarēju pielaist mašīnu vairs.
Nesen ievilku mūzikas sistēmu (MAX jaudas: pastūzis 800w, subis 500W, tumbas 2x250W + 2x300W), bet klausos mūziku tikai kad dzinējs iedarbināts...
Kādu akumulatoru labāk izvēlēties? Kaut ko esmu dzirdējis par želejniekiem, tie ir labāki? Apgaismojiet mani.
Nesen ievilku mūzikas sistēmu (MAX jaudas: pastūzis 800w, subis 500W, tumbas 2x250W + 2x300W), bet klausos mūziku tikai kad dzinējs iedarbināts...
Kādu akumulatoru labāk izvēlēties? Kaut ko esmu dzirdējis par želejniekiem, tie ir labāki? Apgaismojiet mani.
Nevis želeja, bet AGM. Apskaties Exide AGMus, ir izmantoti budžeta variantos.
Tad AGM ir labāks nekā parastais? un kādus Ah priekš 1.6 motora meklēt? ja nemaldos tagadējais ir 62Ah, kāda būs atšķirība ja ielikšu akumulatoru ar lielāku Ah vērtību?Jonjis rakstīja:Nevis želeja, bet AGM. Apskaties Exide AGMus, ir izmantoti budžeta variantos.
Ātrais jautājums - šodien uzskrējos un čoms no aizmugures (fuck yeah
) pamanīja, ka kaut kas lec no izpūtēja ārā pie grīdā došanas. Varētu būt, ka benzīns? No kura gala ķerties klāt? :( tosols, eļļa nezūd, vārstu blīves tikko samainītas. Ir sajūta, ka kādreiz pēc benzīna nosmird..
Viss ticamaak ka tas ir kondensats!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Gan jau ka kondensaats ir trubaa un berot gridaa stipraak arii dzen araa vinju... Pagarsho kas tas i i sapratiisi...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Garšots ir, nevaram saprast. Bet pie kārtīgas iesperšanas nosmird salonā pēc benžas...
cik maksātu pakaļējo arku pārmetināšana kupejai?
ko tur garšot, pamēģini aizdedzināt :piromāns:pviljams rakstīja:Garšots ir, nevaram saprast. Bet pie kārtīgas iesperšanas nosmird salonā pēc benžas...
Var kāds iedot nummuru kur kvalitatīvi pārkniedē sajūga diskus
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Sveiki, vai var kāds pateikt kur Rīgā un Ķekavā ir bmw šroti vai šroti, kuros arī ik pa laikam uzpeld bmw? 
Fuck the fuel economy!
Bauskas ielā 184 , Slavu tiltu sākumā. +37129756830
Infeasible rakstīja:Sveiki, vai var kāds pateikt kur Rīgā un Ķekavā ir bmw šroti vai šroti, kuros arī ik pa laikam uzpeld bmw?
Biju tur pirms kāda laika čalis teica ka trešās sērijas vairs nejauc..
kadreiz rover bija zem bmw un šeku reku skatos cd43 var dabut pa 25 marciņām, šamējais iekš e36 deretu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kurš man var ievilkt 7 pogu obc ar āra temperatūras vadu? šobrīd pulkstenis analogais ir..
140e vietā kuru es zinu.K.F. rakstīja:cik maksātu pakaļējo arku pārmetināšana kupejai?
Skaidrs
Paldies par info! 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 534
- 535
- 536
- 537
- 538