Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 540
- 541
- 542
- 543
- 544
- …
- 1297
- chevron_right
Suvejs vajadzetu zinat , uzzvani un pajauta
Zirdzins rakstīja:Kads zin kur var nopirkt alcantara imitacijas materiaalu?
Paldies, kaut kada udens ielaa ir materiaaliivoka1981 rakstīja:Suvejs vajadzetu zinat , uzzvani un pajauta
Zirdzins rakstīja:Kads zin kur var nopirkt alcantara imitacijas materiaalu?
kur īsti atrodas hollas devējs dīzelim? problēma tāda ka auksts lec un silts ne par ko. (sūknis pēc restaurācijas).
Ved sūkni pa garantiju.cikinss rakstīja:kur īsti atrodas hollas devējs dīzelim? problēma tāda ka auksts lec un silts ne par ko. (sūknis pēc restaurācijas).
kloķvārpstas sensora vaina tā nebūs...
kā tad nu ne. ziemu nostāvēja ar nerestaurētu sūkni un viss bija bumbās.izvilku no ziemas migas un pēkšņi tāda problēma. restaurē un tas pats gļuks. dažiem arī ir bijusi tāda problēma. var pusmotoru pārlasīt un vēl kašāt galvu kas tā par vainuRons rakstīja:Ved sūkni pa garantiju.cikinss rakstīja:kur īsti atrodas hollas devējs dīzelim? problēma tāda ka auksts lec un silts ne par ko. (sūknis pēc restaurācijas).![]()
cikinss rakstīja:kā tad nu ne. ziemu nostāvēja ar nerestaurētu sūkni un viss bija bumbās.izvilku no ziemas migas un pēkšņi tāda problēma. restaurē un tas pats gļuks. dažiem arī ir bijusi tāda problēma. var pusmotoru pārlasīt un vēl kašāt galvu kas tā par vainuRons rakstīja:Ved sūkni pa garantiju.cikinss rakstīja:kur īsti atrodas hollas devējs dīzelim? problēma tāda ka auksts lec un silts ne par ko. (sūknis pēc restaurācijas).![]()
karsts nelec dēļ:
1.sadilis plunžers
2. startera defekts
3.akumulators
4. nepareizi maza padeve.
5.vēls iesmidzes leņķis
@Rons plundžeris ielikts ražīgāks.
nu re. iespējams starteris vainīgs jo pirku lietotu un labu laiku atpakaļ un tam varētu būt pa maz grieziens. vēl arī tas ka akumulatoru man ir jāmaina.
sūknim nomainīja rekomplektu gāja labi. restaurēja un iemeta pludžerus ražīgākus un tagad pa visam citi cēlieni. sākšu ar mazumiņiem. 
nu re. iespējams starteris vainīgs jo pirku lietotu un labu laiku atpakaļ un tam varētu būt pa maz grieziens. vēl arī tas ka akumulatoru man ir jāmaina.
Kā pareizi ir jāstāv feislifta priekšējiem krēsliem piepūšamās muguriņas?
Vai varbūt kāds zin kā angliski sauc tās piepumpējamās muguriņas?
front seat lumbar (support) bag.RENIO rakstīja:Kā pareizi ir jāstāv feislifta priekšējiem krēsliem piepūšamās muguriņas?
Paldies!
laicaans rakstīja:Palīdziet! Karoč mašīnai viss panelis deg(spoži) griežot nekas nemainās,un nav nekādas reakcijas(negriež)!
Mēģināju ievilkt,tas nedarbojās,bet piepīpēt sanāca! Parūcināju,noslāpēju,pielaidu viss cool,BET pabraucu bez uguņiem,un noslāpēju. Mašīna pastāvēja kādas max 20min,un atkal nekādu emociju! :(
Kādas idejas,kas varētu būt par vainu? :)
Paldies jau tagad..
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Sveiki, kkad nesen kaut kur lasīju par auto aplimesanu, respektīvi firma aplīme manu auto ar reklāmu un man par to samaksā, varbūt kāds zina kaut ko sīkāk?
Bmw ututuuuu
Compactam der e36 koili, jo compactam vnk aizmugurē savādāks tilts. Un ja man tagad ir viņam 1.6i motors ar parasto kārbu nevis zf, bet gribu ieswapot 2.0, jo man viens lieks dzinējs ir, man kardāns no 2.0 derēs vai compactam ir īpašs kardāns?
Dārgie biedri, pastāstiet kas tas par štekeri un kur viņam jābūt iespraustam? Pašlaik viņš vnk tur dzīvojas nekur neiesprausts.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Izskatas pec tuksgaitas regulatoru stekeru. Kads tev ir dzinejs?
Varat kāds ieteikt, kur pasūtīt, pirkt vislabāk priekšējo bamberi, slikšņus un vēl šo to. Protuning.lv ir ok, vai labāk nē? 
ivoka1981 rakstīja:Izskatas pec tuksgaitas regulatoru stekeru. Kads tev ir dzinejs?
m50b25 92.g
Detala nr.6 ir tuksgaitas regulators.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=13_1710
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=13_1710
Modžīna rakstīja:ivoka1981 rakstīja:Izskatas pec tuksgaitas regulatoru stekeru. Kads tev ir dzinejs?
m50b25 92.g
Vai sedanam der kupejas spoguļi? vai ir kādas izteiktas atšķirības pazīmes?
viņi ir savādāki, jo kupejai nav logu rāmju.Artis92 rakstīja:Vai sedanam der kupejas spoguļi? vai ir kādas izteiktas atšķirības pazīmes?
- ikey07
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 540
- 541
- 542
- 543
- 544
- …