Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 543
- 544
- 545
- 546
- 547
- …
- 1297
- chevron_right
jaa tas liecina ka iet uz beigaam!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Sveiki!
CIK IR JĀBŪT NORMĀLAI ATSTARPEI STARP KARTERI UN STABILIZATORA STIEŅA???
CIK IR JĀBŪT NORMĀLAI ATSTARPEI STARP KARTERI UN STABILIZATORA STIEŅA???
Ta. izstastiet kur meklet vainu. Peksnji apstaja radit atruma pulkstenis. Braucu 160km/h un ploks nokrit uz nulli. 
Reduktorā ir ātruma devējs. Sākumā pārbaudi vadu/kontaktu, ja viss ok, maini pašu devēju, kas skrūvējas reduktorā. 
Spidometram bija laikam arī kkāds testa režīms, palaid to lai redzētu vai vispār pati adata strādā.
jup, izslēdz aizdedzi nospied to pogu ar kuru km nomet pa nullēm un pagriez aidzedzi uz pirmo pozīcīju..spidometra tests laikam bija 7.
Nesapratu is ka tas tests jataisa.
Ta uztaisiju spidometra testu. Labojums - aizdedze bija jagriez uz otro poziciju. Bultinjas visas strada. Tatad reduktora tas daciks varetu but beikts jo ar vsdu liekas vis kartiba.?m
nestāsti..otrā pozīcija jau ir ieslēgta aizdzedze. novērtē visu vizuāli apakšā, ja izskatās ok, paņem vienkārši citu devēju.
Šorīt iedarbinu un dačiku panelis miris, viss kas notiek rāda ātrumu un kkādas dažas bridinajuma lampas deg. Viss cits miris. Jāmaina panelis?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
.sanaca shmuce... nevari kads rit palidzet nomainit stures krustinju pa simbolisku samaksu ?...jau noskruvets bet nenak ara jo apsubejis...ir vietaa ko likt. diezgan steidzami
cik var prasit naudu par r17 motosport diskiem taisniem ar pasudigam gumijam? 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
krabim un kupejām der durvju ručka ar visu slēdzeni no sedana?
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Atkrībā cik ātri vēlies pārdot, 200e-400ekaspars26 rakstīja:cik var prasit naudu par r17 motosport diskiem taisniem ar pasudigam gumijam?
Man ir analogā klimatkontrole un problēma šāda :
Uzliekot lai pūš uz logu nāk tikai siltais gaiss
Uzliekot uz kājām vai seju pūš aukstu
Kur meklēt vainu?
Uzliekot lai pūš uz logu nāk tikai siltais gaiss
Uzliekot uz kājām vai seju pūš aukstu
Kur meklēt vainu?
Kaitkad bik nakotne auto naksies krasot ( prejekts slepanais :s ) nevaru izveleties krasu
Doma ir dakar gelbb , hellrot , alpina white 3 , swarch bleck 2 , candy red
Kadi jums ieteikumi un ari domas par sim krasam ?
Doma ir dakar gelbb , hellrot , alpina white 3 , swarch bleck 2 , candy red
Kadi jums ieteikumi un ari domas par sim krasam ?
Sveiki, ir intrese, kā notiek jaunas uzlīmes ieguve ja ir nomainīts vejstikls. Man ir ar auto jabruac uz csdd? man ir jabrauc iekša tehniskās apskates būdā? kā tur viss notiek?
Vnk dodies uz CSDD , samaksa 2 lati biji taja laika un vini tev iedosi uzlime.
Artis92 rakstīja:Sveiki, ir intrese, kā notiek jaunas uzlīmes ieguve ja ir nomainīts vejstikls. Man ir ar auto jabruac uz csdd? man ir jabrauc iekša tehniskās apskates būdā? kā tur viss notiek?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 543
- 544
- 545
- 546
- 547
- …
- 1297