Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 547
- 548
- 549
- 550
- 551
- …
- 1297
- chevron_right
Vajag atcerēties ka degviela kalpo arī kā sūkņa dzesēšanas sistēma,ja bākā putas tik ir visu laiku,viņš ir sakarast daudz vairāk nēkā vajdzētu,kas arī krietni samazina dzīves ciklu.emcix rakstīja:Vai tad tie sūkņi nenobeidzas tad, ja izbrauc galīgi sausu un sarauj gaisu iekšā? Kad deg lampiņa tad jau kaut kāds benzīns vel ir bākā itkā ir. Un vai tad ir starpība vai viņš sūknē 5L vai 50L ?seeingman rakstīja:e36 sūkņi mirst ja regulāri brauc uz lampiņas vai baigi tuvu taiLinda rakstīja:man bija tāpat pirms nedēļas. Pat lampiņa nedega un līkumā braucot noslāpa. Sēdekli ārā, trubiņas nost un protams sūknis neko nedod laukā. Uz mājām pēc otra sūkņa un tgd viss forši
5l e36 bākā vispār nekas nav, tur tik kkas šļurinās pa pašu apakšu. Es brīnos kā no tāda līmeņa sūknis vispār kko sūc vel. 
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Priekš 318tds der tikai no tiem pašiem modeļiem galvenie sūkņi?
Vai ari kur Liepajas puse vinus var restauret?
Vai ari kur Liepajas puse vinus var restauret?
Es i no kurzem
Es ieteiktu tev uzlikt to plastmasu. Eļļu baigi metīs un iespējams pat, ka būs pilna ieplūde + līdz ar to zilīts. Sitīs iekšā kartera ventilācijā.Nixon rakstīja:Ko dara virs ieplūdes sadalenes tas plastmasas vāks? Mainīju vakar vārsta vāka blīvi, pie reizes izmazgājot vārstu vāku un to plastmasu. Šodien skatos, ka to plastmasu esmu aizmirsis ielikt atpakaļ.Kāda viņam funkcija? Tuvākajās dienās negribas raut atkal vārstu vāku nost.
http://thumbs4.picclick.com/d/l400/pict ... mshaft.jpg
Sveiki tauta! Vēlos uzzināt cik maksās apmēram sametināt aizmugurējam tiltam pusrāmja vietu kur ir lielās bukses.
Vnk man ir caurums netālu no tām vietām kur ir tās pusrāmja špiļkas
kad no vietas startē ir neliela brīvkustība pusrāmī itkā atlūzis tilts
Caurums ir virsbūvē,nevis pusrāmī
tur kur kreisā aizmugurējā bukse. 
Vnk man ir caurums netālu no tām vietām kur ir tās pusrāmja špiļkas
Sveiki!
Nav kādam kāda hitrā ideja, ko darīt ar e36 priekšējajiem amīšiem? Zinu, ka nomainīt uz gataviem ir plug n play variants, bet moš ir kādas tautas gudrības, ko dara? Ķip nomaina patronas vai ko tādu? Manējie beigušies ir...
Aizmugurē vnk uzliku pajero amīšus, cereēju, ka varbūt vēl ir kāda viltība priekšai...
Nav kādam kāda hitrā ideja, ko darīt ar e36 priekšējajiem amīšiem? Zinu, ka nomainīt uz gataviem ir plug n play variants, bet moš ir kādas tautas gudrības, ko dara? Ķip nomaina patronas vai ko tādu? Manējie beigušies ir...
Aizmugurē vnk uzliku pajero amīšus, cereēju, ka varbūt vēl ir kāda viltība priekšai...
Griez augšu nost, velc ārā veco patronu, piemetini pāreju ar uzgriezni, liec iekšā plazas un močī, bet lētāk toč nesanāks.
nevis iespejams bet garantets ka bus pilna ieplude un zilitisdogMa rakstīja:Es ieteiktu tev uzlikt to plastmasu. Eļļu baigi metīs un iespējams pat, ka būs pilna ieplūde + līdz ar to zilīts. Sitīs iekšā kartera ventilācijā.Nixon rakstīja:Ko dara virs ieplūdes sadalenes tas plastmasas vāks? Mainīju vakar vārsta vāka blīvi, pie reizes izmazgājot vārstu vāku un to plastmasu. Šodien skatos, ka to plastmasu esmu aizmirsis ielikt atpakaļ.Kāda viņam funkcija? Tuvākajās dienās negribas raut atkal vārstu vāku nost.
http://thumbs4.picclick.com/d/l400/pict ... mshaft.jpg
...
Neatradu, kur varētu jautāt, vai kāds zina, kaut ko par šo auto?
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cddld.html
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... cddld.html
Ir radies jautājums! kapēc digitālajai klimai pūš tikai karsto gaisu? kas varētu būt pie vainas? 
Varētu būt pečkas vārsti. Vismaz man ta bija!
Slēpts saturs: Parādīt
Beautiful Mechanical Wonder
paldies par info!Laurix rakstīja:Varētu būt pečkas vārsti. Vismaz man ta bija!Slēpts saturs: Parādīt
jautajums,vai 94 gada kupejai ar m43b16 varetu but EWS?
un mainot motoru uz m50b25 gazes trose ari ir jamaina vai der ta pati?
un mainot motoru uz m50b25 gazes trose ari ir jamaina vai der ta pati?
Trose būs jāmaina! jo 4cilindigajam ir garāka! par ews nepateikšu!
naw EWS tas naca ja nemaldos no 95 gada!!! met tik ieksaa un viss bus ox!!! par ewsu viegli saprast ja aiz kompja ir veel 3 vai 4 vadi tad ir ews. ja ir pliks kompis ar stekeri tad ews nav!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Ja priekšā uzliek m3 atbalstniekus, tad rati sagazisies uz ieksu nedaudz? 
SunCoast Customs IIIM
Digitālajai klimai motortelpā no štekera var kaut ko nomērīt lai saprastu vai viņa pareizi mēģina vārstu regulēt? jo uz 16grādiem uzliekot ir auksts bet uz 17 jau ir pavisam karsts.. vai arī pa taisno mainīt nost kārtējo vārstu?
M50b20 anusam motoram deres, m43b16 spararats, sajugs, karba? 
AndzaK_LV rakstīja:M50b20 anusam motoram deres, m43b16 spararats, sajugs, karba?
domaju ka jader..vienigi,ja gribi sportot,tad domaju ka slodzi gan sajuugs netures..
tas sajugs, nekas,poweredbygirts rakstīja:AndzaK_LV rakstīja:M50b20 anusam motoram deres, m43b16 spararats, sajugs, karba?
domaju ka jader..vienigi,ja gribi sportot,tad domaju ka slodzi gan sajuugs netures..
bus jameigina izjaukt/salikt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 547
- 548
- 549
- 550
- 551
- …