Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 555
- 556
- 557
- 558
- 559
- …
- 1297
- chevron_right
Paldies! 
Ltam.lv
cik varetu maksat nokauts,dumojosh 2.8 motors?
uzzvani wuryder. ar vinu visu so var nokartot. ir tas darits jauHarijs Vorza-Dārgais rakstīja:Sveiki! Aizmugureejo amartizatoru apakseejas bukses?! Vinjas jamaina kopa ar amartizatoru- bet koilas man ir veselas- gribu nomainiit tikai bukses! Ko lai piemeklee?! Poli bukses arii adparts nav! Amiti negribu mainiit!!!!! :@
pliks motors 150epoweredbygirts rakstīja:cik varetu maksat nokauts,dumojosh 2.8 motors?
Miljons lietas, kas tur var būt!poweredbygirts rakstīja:pa lielam,kas tur ir,gredzeni?edzis rakstīja:pliks motors 150epoweredbygirts rakstīja:cik varetu maksat nokauts,dumojosh 2.8 motors?
Kas bremžu sistēmā varētu būt pie vainas,ka bremzes,vārda tiešajā nozīmē ''p*sās'' ? Vairs nebremzējas vienmērīgi,bet liekas ka sit uz riņķi.
bremzu skidruma limeni apskaties / un atgaiso sistemu.monobloks rakstīja:Kas bremžu sistēmā varētu būt pie vainas,ka bremzes,vārda tiešajā nozīmē ''p*sās'' ? Vairs nebremzējas vienmērīgi,bet liekas ka sit uz riņķi.
Jau biju aizmirsis par bremžu šķidrumu. Apskatīšos.kaspars26 rakstīja:bremzu skidruma limeni apskaties / un atgaiso sistemu.monobloks rakstīja:Kas bremžu sistēmā varētu būt pie vainas,ka bremzes,vārda tiešajā nozīmē ''p*sās'' ? Vairs nebremzējas vienmērīgi,bet liekas ka sit uz riņķi.
Sedana M sliekšņu uzlikas der kupejai vai neder? 
Der.Elinaaa rakstīja:Sedana M sliekšņu uzlikas der kupejai vai neder?
Un man arī jautājums
Ar krustiem tālajos,ejot TA,man neko neteiks? Stars jau škiet,ka nemainās,ne? 
Tikai domkrata caurumu vietas skiet neatbilstDuuj rakstīja:Der.Elinaaa rakstīja:Sedana M sliekšņu uzlikas der kupejai vai neder?
Jes, man bija nobīde uz pusi ex sarkanajamKapteinis rakstīja:Tikai domkrata caurumu vietas skiet neatbilstDuuj rakstīja:Der.Elinaaa rakstīja:Sedana M sliekšņu uzlikas der kupejai vai neder?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Neko neteiks. Bet arī ne izlaidīs. Jo nedrīkst mainīt lukturi un to uzbūvi.Duuj rakstīja:Un man arī jautājumsAr krustiem tālajos,ejot TA,man neko neteiks? Stars jau škiet,ka nemainās,ne?
Krč var izlaist un arī neizlaist,ja?:DRus rakstīja:Neko neteiks. Bet arī ne izlaidīs. Jo nedrīkst mainīt lukturi un to uzbūvi.Duuj rakstīja:Un man arī jautājumsAr krustiem tālajos,ejot TA,man neko neteiks? Stars jau škiet,ka nemainās,ne?
Ne reizi nav bijušas problēmas ar krustiem tālajos.
Vienīgi Tev viņi nedaudz vairāk pievērš uzmanību, jo ielikti nedaudz savādāk kā vairumam.
Vienīgi Tev viņi nedaudz vairāk pievērš uzmanību, jo ielikti nedaudz savādāk kā vairumam.
Ir atkarīgs no inspektora. Pēc noteikumiem nedrīkst 
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 555
- 556
- 557
- 558
- 559
- …