Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 566
- 567
- 568
- 569
- 570
- …
- 1297
- chevron_right
Dj_Zii rakstīja:es nezinu ko tu domaji zem cluch bet ja iet runa par ventilatoru tad spiedien devejs, droshinatajs ,relejs , un protams ka pats vaininieks ventilatorsikey07 rakstīja:Kur meklēt problēmu ka kondiškas cluch neieslēdzas.
Es nezinu kā latviski viņu nosaukt, pie paša kompresora ir tas pulley kurš ieslēdzas ik pa laikam, tas nesāk griezties.
- ikey07
Pamēģini ielikt citu kompi mašīnai!!kasiks rakstīja:Pieslēdzās draugs un tikai to parādija! Dzirkstele ir degvielu padod, bet ir tā itkā kkas neļautu plaist
Sajūgs = clutch :) Atrisinājumu gan citi pateiksikey07 rakstīja:Dj_Zii rakstīja:es nezinu ko tu domaji zem cluch bet ja iet runa par ventilatoru tad spiedien devejs, droshinatajs ,relejs , un protams ka pats vaininieks ventilatorsikey07 rakstīja:Kur meklēt problēmu ka kondiškas cluch neieslēdzas.
Es nezinu kā latviski viņu nosaukt, pie paša kompresora ir tas pulley kurš ieslēdzas ik pa laikam, tas nesāk griezties.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
piesledz vinju pa taisno pie akjisha, vinam butu janokliks, respektivi jasasledzas, vins sasledzas uz magneta principu.ikey07 rakstīja:Dj_Zii rakstīja:es nezinu ko tu domaji zem cluch bet ja iet runa par ventilatoru tad spiedien devejs, droshinatajs ,relejs , un protams ka pats vaininieks ventilatorsikey07 rakstīja:Kur meklēt problēmu ka kondiškas cluch neieslēdzas.
ja sasledzas zini ka meklet vainu vados, ja nesasledzas, vainigs pats suknitis.
...
Es domāju ka pirms vadiem japarbauda drošinātājs un relejs..Armando rakstīja:piesledz vinju pa taisno pie akjisha, vinam butu janokliks, respektivi jasasledzas, vins sasledzas uz magneta principu.
ja sasledzas zini ka meklet vainu vados, ja nesasledzas, vainigs pats suknitis.
Kas varētu būt par vainu?
Māsas mašīnai kondiška visu laiku pūš siltu gaisu.
Nomainīja šķidrumu un 3 nedēļas viss strādāja, bet tagad atkal visu laiku pūš karstu. Naktī, kad ārā nav pāri 30 grādiem, parādās auksts gaiss.
Nomainīja šķidrumu un 3 nedēļas viss strādāja, bet tagad atkal visu laiku pūš karstu. Naktī, kad ārā nav pāri 30 grādiem, parādās auksts gaiss.
aizdzen atpakal tur kur pildiji kondicionieri .......CaK rakstīja:Kas varētu būt par vainu?
Domā sistēma netur spiedienu?kaspars26 rakstīja:aizdzen atpakal tur kur pildiji kondicionieri .......CaK rakstīja:Kas varētu būt par vainu?
Nav teikts par spiedienu ja pirms tam stradaja un pec uzpildes nestrada tad jasaak ar viniem :)CaK rakstīja:Domā sistēma netur spiedienu?kaspars26 rakstīja:aizdzen atpakal tur kur pildiji kondicionieri .......CaK rakstīja:Kas varētu būt par vainu?
Pirms uzpildes arī nestrādāja, bet pēc uzpildes strādāja 3 ned. un tagad atkal nestrādā. Problēma tāda, ka vest uz servisu izmaksās 900 dolārus. (Tā ir amerika).kaspars26 rakstīja:daja un pec uzpildes nestrada tad jasaak ar viniem :)CaK rakstīja:aizdzen atpakal tur kur pildiji kondicionieri .......kaspars26 rakstīja:Kas varētu būt par vainu?
Pirmkārt ja bija japilda tad varētu būt, ka zūd spiediens...CaK rakstīja:Domā sistēma netur spiedienu?kaspars26 rakstīja:aizdzen atpakal tur kur pildiji kondicionieri .......CaK rakstīja:Kas varētu būt par vainu?
Otrkārt normāls meisters pirms kondicioniera uzpildes pārbaudīs vai sistēma tur spiedienu...
viņi esot izsūkuši veco un ielējuši jauno šķirdumu. Bet kāpēc 3 ned strādāja?
Pirms uzpildes arī nestrādāja, bet pēc uzpildes strādāja 3 ned. un tagad atkal nestrādā. Problēma tāda, ka vest uz servisu izmaksās 900 dolārus. (Tā ir amerika).[/quote][/quote]
nu bet lai dzen uz normalu servisu kas specializejas uz ac
jo visticamak ka sistema laiz nost freonu ja pirmstam nebija uzpildija un bija kadu laiku
amishoss maksas kosmasu bet tur ari cilveki nesanem 400 euro menesi
nu bet lai dzen uz normalu servisu kas specializejas uz ac
Aizmugurējā stupica derēs manai kupejai 1.8is 93.g no kompakta 1.6 94.g ?
Cik zemas sedinatas atsperes prieksa var nemt, lai var daudz maz normali parvietoties pa Rigu un masina nav galigs traktors? Riepas r16
paslaik tik liela skirba starp riepu un arku, ka kulaku var iebazt 
40mm maxGaraisss rakstīja:Cik zemas sedinatas atsperes prieksa var nemt, lai var daudz maz normali parvietoties pa Rigu un masina nav galigs traktors? Riepas r16paslaik tik liela skirba starp riepu un arku, ka kulaku var iebazt
kā dīzeļa bākas sūkni pārveidot benzīnam?
Nu kamooonkasiks rakstīja:kā dīzeļa bākas sūkni pārveidot benzīnam?
Pieklājības pēc, vismaz izņem parakstu no avatara.
Es tiešām nezinu!
Dzeki, vajag jusu palidziba. Jau ilgu laigu kkas grab aizmugure uz nelidzina cela. Biju domajis ka bleki vai atsperites rocenei. Bet tomer laikam ne. Tika mainiti gan bleki, gan atsperites un gultni, bet velprojam grab. Kas vel par vainu varetu but?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 566
- 567
- 568
- 569
- 570
- …
- 1297