Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 1297
- chevron_right
no sedana uzliku reiz kupejai, varesi uzliktrvars rakstīja:Ok vēl viens jautājums. E36 kupejas konsole ir garāka kā touringam? Tobiš no kupejas roku balstu savam touringam es arī nevarēšu uzinstalēt, ja?
...
ok, tagad viss ir skaidrs, vairs jautājumu nav
paldies
paldies
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Rāmītis FR bildē? Nevaru atrast,kur te par fotoradariem diskusija bija,tāpēc pajautāšu te- es te e36 lasīju postu,kur kāds lietotājs izteicās par to,kā fotoradara bildē jābūt tam rāmītim,lai bilde būtu derīga par pamatu pārkāpumam?
Bija apmēram tā,ka rāmītī jābūt VRN un riepai/riepām/tuvākajai riepai. Kā tur īsti ir? Sods ir smieklīgs,bet principa pēc gribu pārsūdzēt,ja ir kāds nebūt saprātīgs pamatojums tam.
Bija apmēram tā,ka rāmītī jābūt VRN un riepai/riepām/tuvākajai riepai. Kā tur īsti ir? Sods ir smieklīgs,bet principa pēc gribu pārsūdzēt,ja ir kāds nebūt saprātīgs pamatojums tam.
Lasi te viewtopic.php?f=4&t=453
ko nozime "izvalcetas arkas" ?
jautāju kolēģa vārdā: ar cik kontaktiem ir tas sledzīties kas ieslēdz bremžu uguņus ja ir pilnais OBC, nevaru ari pats acereties kad sev mainuju vai ar 2 vai ar 4 , Paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Gan jau ka ar četriem, jo jāpadod signāls vēl uz CCM vai OBC utt. Parastais laikam bija ar diviem, tīri gaismām un viss.
Ja ir CCM, tad ar 4 kontaktiem.
Iesakiet lūdzu kādu kvalitatīvu instrumentu ražotāju. Gribu iegādāties instrumentu komplektu,
bet nezinu kuru ņemt bail ka nesalūzt
bet nezinu kuru ņemt bail ka nesalūzt
viss atkarīgs ka strādāsi ar intrumentiem un cik intencivi,ka saka "lamats ņi stoiķ" es personigi ņemu štumus latgalīte tai skaita ari pa kādam muciņ komplektam,un nev nekadas vainas galvenais neimantot trubu + trišotka un tam lidzigi, un izmantoju tikaj prekš sevis,tobiš savam auto, cita ģela jau ir servisa limeni tur nu bez kvalitātes nekādi un cipari ari par komplektiek oj oj ,,, latgelas cenas videji pa 50ls var sakarigu komplektus sadabūt.. kavalitāte jau man škiet parādas pie summas kas ir tris ciparos katra ziņa markas ir daudz man galva laikam ir tikaj paris zinamas un tās pāšas populārākas
Ok, paldiesRupucc rakstīja:viss atkarīgs ka strādāsi ar intrumentiem un cik intencivi,ka saka "lamats ņi stoiķ" es personigi ņemu štumus latgalīte tai skaita ari pa kādam muciņ komplektam,un nev nekadas vainas galvenais neimantot trubu + trišotka un tam lidzigi, un izmantoju tikaj prekš sevis,tobiš savam auto, cita ģela jau ir servisa limeni tur nu bez kvalitātes nekādi un cipari ari par komplektiek oj oj ,,, latgelas cenas videji pa 50ls var sakarigu komplektus sadabūt.. kavalitāte jau man škiet parādas pie summas kas ir tris ciparos katra ziņa markas ir daudz man galva laikam ir tikaj paris zinamas un tās pāšas populārākas
Cik svarīgi vai ir hroma vanādija sakausējums?
Varūt pietiek arī ar šo http://www.ss.lv/msg/lv/construction/to ... bfbph.html komplektu?
draudžigāks izklausās vārds vanādijs,hroms būs jau tikaj tads virspusejs bling bling uz sitiena nemaz neatminos vanādiju matriālu,kaut pats stādāju metāl apstrāde... netici visam kas bilde brauc skatis to zvēru dzīvē...
ir te kaads meistars, kam man vareetu novirpot klokenei galu un izfreezeet kiilim rievu?
jaatjuunee m42
Ir kāds, kas zin, apmēram, cik varētu izmskāt slēdzenes komplekts ( durvīm, bardačokam, bagažniekam, aizdedzei)? Tā lai viena atslēga der visam?
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Var nest esošās serdenes pie atslēgu meistara un viņš tās saliks pēc tavas esošas atslēgas. Tikai par cenu neatceros... Pats esmu izmantojis tādu fīču.
Man ir tā, ka man atslēga der tikai uz vienīgi aizdedzei!RENIO rakstīja:Var nest esošās serdenes pie atslēgu meistara un viņš tās saliks pēc tavas esošas atslēgas. Tikai par cenu neatceros... Pats esmu izmantojis tādu fīču.
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
hrome vanadium ir stiprs sakausejums, kas tiek ieguts karsejot un strauji atdzesejot (nu taa atri visiem saprotamaa valodaa sakot) un parsvaraa tas tiek izmantots visos aclegu komplektos, bet tas ka tur uzspiests virsuu ir chorme vanadium, nenozime ka tas tads ari ir.Rupucc rakstīja:draudžigāks izklausās vārds vanādijs,hroms būs jau tikaj tads virspusejs bling bling uz sitiena nemaz neatminos vanādiju matriālu,kaut pats stādāju metāl apstrāde... netici visam kas bilde brauc skatis to zvēru dzīvē...
pasam sakausejumam ir ipasibas kas parspej citus sakausejumus izturibas zinjaa, neieejot parak dargas izejvielaas.
normaliem instrumentiem ir muuzha garantija, ar nosacijumu ka tas tiek pareizi lietots, respektivi kvalitativu aclegu ir japacensas salaust nesakarinot kjedee vel piecas aclegas, vai trubas utt.
pirms pers letakus instrumentus, ir verts padomat vai tomer piemest vel pardesmi ls un iegut kvalitativakus strumus, nekaa pec tam mocities ar aprautam skruvem utt, ko izraisijusi mikstaki instrumenti, fleksejoties, atveroties valjaa kritiskajaa bridii utt
iesaku tengtools, Laser tools. laba kvalitate par salidzinoshi sapratigu cenu
...
Tu vari izņemt ārā visas serdenes, kurām neder uz aizvest pie atslēgu meistara (bet visi to nedara...), labāk pirms tam noskaidrot, kurš to dara un pa cik.Anetiiitte rakstīja:Man ir tā, ka man atslēga der tikai uz vienīgi aizdedzei!RENIO rakstīja:Var nest esošās serdenes pie atslēgu meistara un viņš tās saliks pēc tavas esošas atslēgas. Tikai par cenu neatceros... Pats esmu izmantojis tādu fīču.
+ kopumā pa šrotiem tāpat ir grūti atrast, lai visas slēdzenes būtu ar vienu atslēgu.
var pie manis arī atbraukt, sataisīšu lētāk nekā atslēgu meistars, ja nebūs jāvīlē vaferīši, ja būs jāvīlē, tad šaubos vai taisīšuAnetiiitte rakstīja:Man ir tā, ka man atslēga der tikai uz vienīgi aizdedzei!RENIO rakstīja:Var nest esošās serdenes pie atslēgu meistara un viņš tās saliks pēc tavas esošas atslēgas. Tikai par cenu neatceros... Pats esmu izmantojis tādu fīču.
ā un vēl ir tāda lieta, ka bagāžnieka slēdzene nav paredzēta izjaukšanai, vismaz man neizdevās savu izjaukt, var jau būt, ka vienkārši pārāk ilgi nekustināta bija.
Pēdējais labojis Liss - 23 Nov 2012, 01:35, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- …
- 1297