Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 580
- 581
- 582
- 583
- 584
- …
- 1297
- chevron_right
Tur jau tā lieta ka vienreiz gribēju to priekšas gultni mainīt, bet servisā pateica ka gultnis priekšā nav vainīgs un tā arī nenomainīja. Izrādijās ka aizmugurējie gultņi ir vainīgi. Tikai vēl neesmu neko nomainījis, bet uz nākošo nedēļu jāsarunā servisā(£140 par darbu par abu gultņu aizmugurējo nomaiņu).
Lieta tāda ka griežot to priekšas ratu nav nekādas skaņas ka gultnis būtu beigts, bet viss šis priekšai parādījās tikai sākot ar to klaudzēšanu(no pirmdienas).
Pats jau arī uzreiz teiktu ka gultnis beigts, bet varbūt nav, kaut gan pazīmes visas priekš gultņa.
Jādabuj atsperu saspiedēji un jānomaina amīšu augšējie gultņi.
Lieta tāda ka griežot to priekšas ratu nav nekādas skaņas ka gultnis būtu beigts, bet viss šis priekšai parādījās tikai sākot ar to klaudzēšanu(no pirmdienas).
Pats jau arī uzreiz teiktu ka gultnis beigts, bet varbūt nav, kaut gan pazīmes visas priekš gultņa.
Jādabuj atsperu saspiedēji un jānomaina amīšu augšējie gultņi.
Kad mainīji stūres pirkstu/stieni, noteikti ka diezgan padauzīji. Gan jau ka garāžā nestāv visi servisa spectūļi un izmantoji to kas pieejams + āmurs.
Tādā veidā arī sabeidzi gultni vai amortizatora atbalstu. Tāpēc arī parādījās tieši pēc tam.
Tādā veidā arī sabeidzi gultni vai amortizatora atbalstu. Tāpēc arī parādījās tieši pēc tam.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
atbalstu priekšā mainīt tāpat vien nav liela jēga un vins tocna neskanēs braucot ar tevis norādīto atrumu
pacel masinu uz damkrota un pakustini priekšējos riteņus ja tev abi šarnīri ir kārtībā tad beigtu gultni tu pakustinot riteni uzreiz jutisi un iegriežot riteni būs tāda kā rūkoņa
to pasu vari iz darīt ar aizmugurejiem riteņiem nevis vnk servisā visu mainit pec kartas :)
un priekšējiem gultņiem eko variants ir pa paris paundiem nopirkt visu stupicu un nomainit to vnk daudz letāk sanāk
un aizmugurē nevaretu būt ka tev reduktors gaudo vai karājošais gultnis vnk jalien zem masinas un jaskatās
pacel masinu uz damkrota un pakustini priekšējos riteņus ja tev abi šarnīri ir kārtībā tad beigtu gultni tu pakustinot riteni uzreiz jutisi un iegriežot riteni būs tāda kā rūkoņa
to pasu vari iz darīt ar aizmugurejiem riteņiem nevis vnk servisā visu mainit pec kartas :)
un priekšējiem gultņiem eko variants ir pa paris paundiem nopirkt visu stupicu un nomainit to vnk daudz letāk sanāk
un aizmugurē nevaretu būt ka tev reduktors gaudo vai karājošais gultnis vnk jalien zem masinas un jaskatās
Lieta tāda, ķīnas lukturiem kaut kāds led apgaismojums, plus vads pārtrūka, centos apskatīties, vads laikam kuzavam pieskārās un tagad nedeg tam lukturim dienas gaismas (ēņģeļacis) un pats galvenais - paneļa datoram apgaismojums pazuda!!
Pagriezieni un odometrs strādā, tikai pats apgaismojums nav vispār un pa nakti pat neredzu uz cik braucu.
kas var būt par vainu? kāds drošinātājs nokūpēja? Steidzami vajag zināt, savādāk braucu pirmdien uz šroti pakaļ paneļa datoram. 
panela apgaismojuma drosinataju izsita, kkads 37 vai 41 drosinatajs bija, neatceros no galvas, skaties kurš beigts
Izklausās, ka tev sākumā ir bijis amortizators beigts un dēļ tā paķēra arī gultni līdz no lielajiem sitieniem.aarchijs rakstīja:Tātad, ieteica man nomainīt ābolu ar stūres pirkstu jo man bija sitieni šofera pusē un riepai bija neliela brīvkustība.
To izdevās beidzot nomainīt, bet tāpat tie sitieni ir(stabilizatora atsaite ir mainīta kādus 5 vai 4 mēnešus atpakaļ un izskatās vēl laba), bet tagad bez tiem sitieniem priekšā, vadītāja pusē parādijās diezgan paliela gaudošana kad brauc kur uz 55-75km/h. Kas varētu būt vainīgs?
Rats kustās nedaudz horizontālā veidā, bet otrs rats ir stingrs, tur viss zolīdi.
Liekas ka priekšas piekare nav tikusi mainīta, vai arī ir likts oem atpakaļ kad mainīts, jo visur ir oem daļas
oke, dankeLācis rakstīja:panela apgaismojuma drosinataju izsita, kkads 37 vai 41 drosinatajs bija, neatceros no galvas, skaties kurš beigts
Kā atvērt motora pārsegu, ja noplīsa (?) trosīte?
Kā viņu nomainīt / sataisīt?
Kā viņu nomainīt / sataisīt?
Kādam nav lietotāja Rapakivi telefona numurs? Ja ir, atsūtat lūdzu PM 
I don`t like bass, I love it!
ja noplisis pie pasa sakuma t.i pie ruckas tad noardi visu to rucku un vares redzet troses galu un ar flakenem parauj un atversies kapots
kkur te biju manijis tika aprunata tema,ka kkada veikala pie csdd esot universalie flanči varbut var kads precizet kur tur kads tads shops ir? PM.
ape ari ir vismaz taja kas ir preti rimi noliktavamTuciniex rakstīja:kkur te biju manijis tika aprunata tema,ka kkada veikala pie csdd esot universalie flanči varbut var kads precizet kur tur kads tads shops ir? PM.
Musu auto darbnica veic jebkuras auto markas remontdarbus netkarigi no auto vecuma vai stavokla ......
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Atrodamies : Riga. miera iela 15
mail : [email protected]
Sveiki. Man ir neliela problēma, varbūt kāds var palīdzēt.
Es esmu nomainījis radiātoru, pārkarsēju un pavērās. Tagad ir tā, kad brauc uz kādi 130-140km un apgriezieni ir pie 3.5 man sāk karst viņš, tempretūra ceļas. Bet kad sēdi propkās, brauc, vispār nekādas problēmas. Tieši kad ātrums ir pie 130 un uz augšu sāk karst. Ceļas tempratūra, līdz 120km braucot, viss ideāla. Kāda varētu būt problēma?
Es esmu nomainījis radiātoru, pārkarsēju un pavērās. Tagad ir tā, kad brauc uz kādi 130-140km un apgriezieni ir pie 3.5 man sāk karst viņš, tempretūra ceļas. Bet kad sēdi propkās, brauc, vispār nekādas problēmas. Tieši kad ātrums ir pie 130 un uz augšu sāk karst. Ceļas tempratūra, līdz 120km braucot, viss ideāla. Kāda varētu būt problēma?
Nav ko skriet.klifiks rakstīja:Sveiki. Man ir neliela problēma, varbūt kāds var palīdzēt.
Somijā ir lieli ceļi, kur zīme 120km. Autobusi pat iet garām manReinholds rakstīja:Nav ko skriet.klifiks rakstīja:Sveiki. Man ir neliela problēma, varbūt kāds var palīdzēt.
Vis ticamak ka suknis vai ventilatora mufta.
klifiks rakstīja:Sveiki. Man ir neliela problēma, varbūt kāds var palīdzēt.
Kā to varētu noskaidrot un pārbaudīt?ivoka1981 rakstīja:Vis ticamak ka suknis vai ventilatora mufta.
Apskaties forumā pie dzinēja-Dzesēšanas sistēma,atgaisošana,temperatūra- būs lasāmvielaklifiks rakstīja:Kā to varētu noskaidrot un pārbaudīt?ivoka1981 rakstīja:Vis ticamak ka suknis vai ventilatora mufta.
tev vsp karstais gaiss nāk no pečkas?
Gruti konstatet vai ir tiesam suknis , tadel iesaku nomainit - maksa +- 30 euro normala suknis.
Man suknis beidzas un uzreize T aizgaji sarkana zona... negaidi kamer tev tas notieksi
Izskatas ar mufte viss ok ja propkas T ne celas.
Man suknis beidzas un uzreize T aizgaji sarkana zona... negaidi kamer tev tas notieksi
Izskatas ar mufte viss ok ja propkas T ne celas.
klifiks rakstīja:Kā to varētu noskaidrot un pārbaudīt?ivoka1981 rakstīja:Vis ticamak ka suknis vai ventilatora mufta.
Pēdējais labojis ivoka1981 - 18 Jūl 2015, 23:06, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 580
- 581
- 582
- 583
- 584
- …
- 1297