Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 599
- 600
- 601
- 602
- 603
- …
- 1297
- chevron_right
Pa 20 eur man divas bundžiņas sanāca pārs gadus atpakaļ...nleai rakstīja:ebay 20eur
d[-_-]b
visa pečka ar gaisa pievadiem, caurums bundžā priekš sausinātāja un pievada no kompresora (ŠITĀ), attiecīgi pats sausinātājs, kondiera kompresors un vadiBogdans rakstīja:Cik sarežģīti un ar cik lielām finansēm jārēķinas mainot visu no visparastākās pečkas uz klimu?
bleķi nostājās zem 100eur cik zinu, darba padaudz jāiegulda, vieglāk to izdarīt, ja motors ir ārā
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
To visu var izdarīt, ja motors iekšā, nemaz tik traki netraucē. Materiālos tik, pa cik vari dabūt, bet +/- 100-150€, ja ar visu kondicionieri. Darbs apm. uz 150€, ja nedari pats.
Vai haubes/bagaznieka amji ir vienadi sedanam un kupejai?
Mazs nieciņš, liels prieciņš!
nēJanuskevics rakstīja:Vai haubes/bagaznieka amji ir vienadi sedanam un kupejai?
bagaznieka ja , pienemu ka haubes ari :)
Januskevics rakstīja:Vai haubes/bagaznieka amji ir vienadi sedanam un kupejai?
haubes nav, kupejai garaki
ja jamaina tikai pats kloķis ar to lodi tad pat apakša nav jalien, ja mak uzmanigi un un ir tievas rokas. ja vis koplekts tad gan janem visi aizsargi izplude kardans un ar to ari pietiekFury rakstīja:Kāds nezin vai šo daļu (kulisi) var samainīt neņemot kārbu nost? Vnk ir tāda problēma, ka man kulise galīgi sa4akarēta, ļurkājas, bet ir donors kuram viņa ideāli strādā. un man stāsta ka vajagot kārbu skrūvēt nost lai viņu pilnībā samainītu.
Joprojām neesmu ticis skaidrībā par spidometra un vidus konsoles apgaismojumu , kurš ir ļoti blāvs , masu skatījos tur viss ok , ir vēl kādi ieteikumi ?
Neneemu nost ne kardaanu, ne izpluudi un aiznema tas 30min, darot to lena gara un ar visu to, ka nebij ne paceelaaja ne bedresrn94 rakstīja:ja jamaina tikai pats kloķis ar to lodi tad pat apakša nav jalien, ja mak uzmanigi un un ir tievas rokas. ja vis koplekts tad gan janem visi aizsargi izplude kardans un ar to ari pietiekFury rakstīja:Kāds nezin vai šo daļu (kulisi) var samainīt neņemot kārbu nost? Vnk ir tāda problēma, ka man kulise galīgi sa4akarēta, ļurkājas, bet ir donors kuram viņa ideāli strādā. un man stāsta ka vajagot kārbu skrūvēt nost lai viņu pilnībā samainītu.
Cik sarezgita un laika ietilpiga ir durvju regulesana?
varbūt uzregulē lielāku spilgtumu uz tā rullīša, kurš atrodas pa kreisi no stūres kolonnas blakus lukturu korektoramBogdans rakstīja:Joprojām neesmu ticis skaidrībā par spidometra un vidus konsoles apgaismojumu , kurš ir ļoti blāvs , masu skatījos tur viss ok , ir vēl kādi ieteikumi ?
Vēl projām nevaru izštukot, kāds man ir motors (m40, m42 vai cits), ja 1.8 tātad beigās būs b18, bet kā lai es uzzinu kas nāk aiz m?
ja 318i tad M 40 vai m43Agris36 rakstīja:Vēl projām nevaru izštukot, kāds man ir motors (m40, m42 vai cits), ja 1.8 tātad beigās būs b18, bet kā lai es uzzinu kas nāk aiz m?
ja 318is tad M42 vai M44( ja no e46)
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tad man ir vai nu M40 vai M43, bet kā uzzināt konkrētāk? varbūt pēc izlaiduma gada?ega rakstīja:ja 318i tad M 40 vai m43Agris36 rakstīja:Vēl projām nevaru izštukot, kāds man ir motors (m40, m42 vai cits), ja 1.8 tātad beigās būs b18, bet kā lai es uzzinu kas nāk aiz m?
pamēgini izmantor māti googli, vina toč palīdzēs! un tad salīdzini kurš ir tev!Agris36 rakstīja:Tad man ir vai nu M40 vai M43, bet kā uzzināt konkrētāk? varbūt pēc izlaiduma gada?ega rakstīja:ja 318i tad M 40 vai m43Agris36 rakstīja:Vēl projām nevaru izštukot, kāds man ir motors (m40, m42 vai cits), ja 1.8 tātad beigās būs b18, bet kā lai es uzzinu kas nāk aiz m?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Pec gofras garuma. Ja gara, tad 40, ja isa, tad 43Agris36 rakstīja:Tad man ir vai nu M40 vai M43, bet kā uzzināt konkrētāk? varbūt pēc izlaiduma gada?ega rakstīja:ja 318i tad M 40 vai m43Agris36 rakstīja:Vēl projām nevaru izštukot, kāds man ir motors (m40, m42 vai cits), ja 1.8 tātad beigās būs b18, bet kā lai es uzzinu kas nāk aiz m?
Ja wikipedia nemelo un m43 ir 1993–1998, tad man ir m43 
Motors ar keedi vai zobsiksnu? Vel vari skatities, ir vai nav sadalitajs.. tas taa, kas uz atro ienaca prata.. bet vispar vareji ielikt bildiAgris36 rakstīja:Ja wikipedia nemelo un m43 ir 1993–1998, tad man ir m43
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 599
- 600
- 601
- 602
- 603
- …
- 1297