Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 1297
- chevron_right
Bet pa vasaru arī pa bridim bija.. ķipa nav - temp. ?
gongs ari pikstes ja tv ir uzslegts distances limits, atruma limits, ja ara t ir 3c vai zem taa. mok tev tur kas cits piikst
...
var arī pīkstēt, kad paiet stunda.
piekrītu, pirmām kārtām paskaties vai nav uzlikts brīdinājuma signāls, ka paiet stundauteo rakstīja:var arī pīkstēt, kad paiet stunda.
es tā nekad neesmu sapratis, kam var noderēt tas signāls par to, ka paiet stunda (memo funkcija), dzegužpulksteņu mīļotājiem?
Aklajiem, kas brauc
nē nu labi, tur var uzlikt kādā minūtē viņš pīkstēs, bet HUĻI viņš pīkst katru stundu
es te tā paskatījos sludinājumus un daudziem norādītais motora tilpums neatbilst csdd datiem. kā dzīvē var noteikt kāds tad īsti ir tur iekšā ? svešam cilvēkam īsti tivēt jau nevar
Ir visādas nianses, kā atšķirt dzinējus, bet visu rakstīt baigais slinkums.
Kā jau te kādu laiku atpakaļ minēja, tad 2.0 benzīnu no 2.5 vai 2.8 var atšķirt pēc izplūdes kolektora platuma.
manā gadījumā vajadzētu 4cyl atšķirt no 6 cyl. pirmais ko skatīties būtu aķis, bet tam jau ticēt arī 100% nevar
V1Beta rakstīja:manā gadījumā vajadzētu 4cyl atšķirt no 6 cyl
ja forumaa butu tada sadalja menesha/gada stulbakais citats, tu sanjemtu galvano balvu
ps. jau parsiti hazardu ar sito
...
+9999999Armando rakstīja:V1Beta rakstīja:manā gadījumā vajadzētu 4cyl atšķirt no 6 cyl
ja forumaa butu tada sadalja menesha/gada stulbakais citats, tu sanjemtu galvano balvu
Paldies.
bļ**** es zem galda , autors 99% izliekaszeltinsh rakstīja:+9999999Armando rakstīja:V1Beta rakstīja:manā gadījumā vajadzētu 4cyl atšķirt no 6 cyl
bet ja nu tiešām, tad tad ir jāskaita ieplūdes kolektora "stabules"
Megatronam ir šādi diski uz kabraAgnisB rakstīja:Keskin kt1 vai OZ futura vai vēl kkas ļoti līdzīgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 1297