Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 609
- 610
- 611
- 612
- 613
- …
- 1297
- chevron_right
Der jebkura getrag kārba. Vienīgi 6cyl un 4cyl atšķiras kardāni.CaK rakstīja:Jautājums par ātrumkārbām.
Tātad, man ir m50b20. Vai varu skatīties arī uz m52 motoru ātrumkārbām un vai der citu tilpumu kārbas?
Cik viegli/grūti ir no m43b16 ielikt m44 1.8is dzinēju? Un kas man tieši ir vajadzīgs?
Un vai mans vecais radiators derētu tam 1.8isam?
Kā risināt problēmu ar siltuma aizsargiem, kuri stiprinās zem auto gar izplūdi? Gandrīz visi jau nopuvuši un stiprināt nav aiz kā (šaibas šoreiz nepalīdzēs). Jauni, cik zinu, maksā diezgan dārgi un gan jau arī diez ko ilgi nedzīvos. Kā ir, ja apakšu nolīmē ar to līmējamo foliju vai kas viņš skaitās? Cik ilgi viņš izturēs ārējo ietekmi? Ruslans zem viņa nemīl veidoties? Cik viegli nost dabūt? Īsāk sakot, gribētu sagaidīt atbildi no kāda, kurš šo ir atrisinājis.
Parasti tie aizsargi tiek rauti nost un netiek iespringts uz to!Inferno rakstīja:Kā risināt problēmu ar siltuma aizsargiem, kuri stiprinās zem auto gar izplūdi? Gandrīz visi jau nopuvuši un stiprināt nav aiz kā (šaibas šoreiz nepalīdzēs). Jauni, cik zinu, maksā diezgan dārgi un gan jau arī diez ko ilgi nedzīvos. Kā ir, ja apakšu nolīmē ar to līmējamo foliju vai kas viņš skaitās? Cik ilgi viņš izturēs ārējo ietekmi? Ruslans zem viņa nemīl veidoties? Cik viegli nost dabūt? Īsāk sakot, gribētu sagaidīt atbildi no kāda, kurš šo ir atrisinājis.
Varbūt kāds no Jums zina, kur Purvciema, Teikas rajonā ir kāda bedre/estakāde, kur var uzbraukt, apstrādāt auto apakšu pirms ziemas? 
Atradu. Jā kādam tā, tad attaisīt slēdzi un notiriet nosubejusos kontaktus. Sent from my HTC One M8 using Tapatalklitrinjsh rakstīja:Lieta tāda. Uz aizmugures miglam aiziet tik 2 volti. Biji pietrūkst lai ierēktu lampiņas. Kur meklēt pārējos 10? [emoji38]
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Ja es gribētu viņus delitēt, tad nemaz nebūtu šeit rakstījis.ZzevsS rakstīja:Parasti tie aizsargi tiek rauti nost un netiek iespringts uz to!Inferno rakstīja:Kā risināt problēmu ar siltuma aizsargiem, kuri stiprinās zem auto gar izplūdi? Gandrīz visi jau nopuvuši un stiprināt nav aiz kā (šaibas šoreiz nepalīdzēs). Jauni, cik zinu, maksā diezgan dārgi un gan jau arī diez ko ilgi nedzīvos. Kā ir, ja apakšu nolīmē ar to līmējamo foliju vai kas viņš skaitās? Cik ilgi viņš izturēs ārējo ietekmi? Ruslans zem viņa nemīl veidoties? Cik viegli nost dabūt? Īsāk sakot, gribētu sagaidīt atbildi no kāda, kurš šo ir atrisinājis.
man ir 318is m44 ka var pārbaudīt kloķenes devēju un sadalenes? un kur viņi atrodas?

Jamaina,ja tiešām tur ta vaina.Fury rakstīja:jāmaina vai kaut kas labojams?Duuj rakstīja:Komforta bloks?
Heey!
Jautājums sekojoš-cik augstam auto jābūt,lai tiktu TA uz bremžu stenda?
Un sodu var turpat ejot TA nomaksāt pareizi?
SULAS PAKU PAVELNIEKS
Arī tas sāk interesētlaicaans rakstīja:Heey!
Sodus,jā...varēsi turpat samaksāt.
Jo tur laikam nepieņem guļošo policistu strīķētājus!Duuj rakstīja:Arī tas sāk interesētlaicaans rakstīja:Heey!
Un sodu var turpat ejot TA nomaksāt pareizi?![]()
Sodus,jā...varēsi turpat samaksāt.
P.s turos pa gabalu no viņiem!
SULAS PAKU PAVELNIEKS
ko darit ar jaunajiem bezlecu lukturiem,kuriem ieksejie stiklinji ir izdegusi ar dzelteniem plekiem??
tos ieksejos stiklinjus var kkur atseviski jaunus nopirkt?
Pieļauju, ka tepat kādam šrotistam te būs normāli. Liec lēcu lukturuspoweredbygirts rakstīja:ko darit ar jaunajiem bezlecu lukturiem,kuriem ieksejie stiklinji ir izdegusi ar dzelteniem plekiem??
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Sveiki, varbut kads kaut ko zin pa zilu sedanu numurs he-8666 , ar klavina bode uzlimi un ngk sports.
Maksa 1 euro /h
https://www.google.lv/maps/@56.9626655, ... 312!8i6656
https://www.google.lv/maps/@56.9626655, ... 312!8i6656
omglsr rakstīja:Varbūt kāds no Jums zina, kur Purvciema, Teikas rajonā ir kāda bedre/estakāde, kur var uzbraukt, apstrādāt auto apakšu pirms ziemas?
Labs vakars! Laiciņu atpakaļ motors ļoti reti sāka sprauslot(itkā kāds katls atteiktu).. ļoti reti un ļoti minimāli uz pārs sekundēm. Vēlāk ši problēma sākās retāk un retāk.. līdz tā problēma ir patstāvīga. Autiņs pielaižas kā vienmēr ļoti labi.. apgriezieni nepeld.. iesilst un apgrizieni uz 600. Kā iedot gāzīti tā sprauslo, bet ja ļoti lēnitēm(minimāli) uzdot gāzīti, tad motors strādā normāli. Kompis uzrādīja nestrādājošu lamdas zondi. Vai tā varētu būt lamda zonde? Agrāk arī bijusi izbeigusies lamdas zonde, bet nekas tād netika novērots.. nomainīta un braukts tālāk. Bet tagad nav ne jausmas, kur sākt meklēt vaininieku.
motors m50b25
Man arī ir izrauts un pasažiera pusē pie kājām baigi karsē...arī štukoju ko tur lai uzlīmē.ZzevsS rakstīja:Parasti tie aizsargi tiek rauti nost un netiek iespringts uz to!Inferno rakstīja:Kā risināt problēmu ar siltuma aizsargiem, kuri stiprinās zem auto gar izplūdi? Gandrīz visi jau nopuvuši un stiprināt nav aiz kā (šaibas šoreiz nepalīdzēs). Jauni, cik zinu, maksā diezgan dārgi un gan jau arī diez ko ilgi nedzīvos. Kā ir, ja apakšu nolīmē ar to līmējamo foliju vai kas viņš skaitās? Cik ilgi viņš izturēs ārējo ietekmi? Ruslans zem viņa nemīl veidoties? Cik viegli nost dabūt? Īsāk sakot, gribētu sagaidīt atbildi no kāda, kurš šo ir atrisinājis.
Radiatoram toč jāder,ielikt nevajadzētu būt pārāk grūti,par to ko vajag un ko ne uz sitiena pateikt nevaru,bet varu palīdzēt ar nomaiņu un tad jau pie reizes vajadzīgo infu sadzītu.aarchijs rakstīja:Cik viegli/grūti ir no m43b16 ielikt m44 1.8is dzinēju? Un kas man tieši ir vajadzīgs?
Viegli, ja salīdzina ar m60 swapuaarchijs rakstīja:Cik viegli/grūti ir no m43b16 ielikt m44 1.8is dzinēju? Un kas man tieši ir vajadzīgs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 609
- 610
- 611
- 612
- 613
- …
- 1297