Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 627
- 628
- 629
- 630
- 631
- …
- 1297
- chevron_right
Maybe kāds būs tik labs un uz rītdienu aizdos atsperu savilcējus - pretim kādus aliņus vai ko garšīgu saorganizēsim, vienai reizei riktīgi negribās pirkt viņus.. PM
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
E39 m52b28 motoram cik litri ellas jalej ? 7l bija ? Neaceros vairs.
Cik pusasij ir atlauta brivkustiba? Starp riteni un reduktoru?
vinjai ir brivkustiba, jo nolietotaka pusass jo vairak buus. ja isti nesaproti pusass darbibas principu iemet aci youtubee. vinjas jau ir paredzetas brivi kusteties uz ieksu aru, augsu leju.DN-848 rakstīja:Cik pusasij ir atlauta brivkustiba? Starp riteni un reduktoru?
es vairak saktu uztraukties ja brivkustibas saktu paradities rotacijas virzienaa, vai ja saktu stingrak griezties, vai kraksjet
...
Skaidrs paldies, ta ari darisu paskatisos youtube, bet jautajums tiri interesei.
Bet sodien čp notika, kad braucu no rita uzsakot un parmetot robus paradijas taka grudiena sajuta un tad kad atmet gazes pedali arī ,sajuta taka no aizmugure butu grudiena, braucis tagad neesmu ,bet man liekas kaut ka ar reduktoru vai pussasim ir pipec!!
Bet sodien čp notika, kad braucu no rita uzsakot un parmetot robus paradijas taka grudiena sajuta un tad kad atmet gazes pedali arī ,sajuta taka no aizmugure butu grudiena, braucis tagad neesmu ,bet man liekas kaut ka ar reduktoru vai pussasim ir pipec!!
gruti izprast kaa atmetot pedali var but grudiena pazimes, saprastu ja butu bremzejosas pazimes. tikpat labi tas viss var bus saistits ar bremzem, vai roceni
...
Tas man pat isti neienaca prata, bet sajuta ir interesanta taka grudiens noraustisanas mazliet, es pat nevaru isti izskaidrot, laikam jagaida lidz tiksu ara no darba un tad vares skatitiesArmando rakstīja:gruti izprast kaa atmetot pedali var but grudiena pazimes, saprastu ja butu bremzejosas pazimes. tikpat labi tas viss var bus saistits ar bremzem, vai roceni
Nav ko zilet kafijas biezumos!
Ir bijis, ka abām asīm atšķiras tas brīvgājiens. Palīdz saprast, ka viena no pusasīs tiešām švaka.
Man bij doma kādreiz uzrez likt no 2.8 tās pusasis. Bet bailes, ka pazaudēšu zirgus - kuru jau tā ne nieka nebija.
Moš, kāds nokomentēs?
Man bij doma kādreiz uzrez likt no 2.8 tās pusasis. Bet bailes, ka pazaudēšu zirgus - kuru jau tā ne nieka nebija.
Moš, kāds nokomentēs?
Diegabiksis
Bija gadījums, kad reduktors un / vai pusasis sačakarētas - un baigi jāslidina sajūgs, lai normāli vispār varētu uzsākt braukt. Saķeres brīdī - tas grūdiens tiešām jūtams.Armando rakstīja:gruti izprast kaa atmetot pedali var but grudiena pazimes, saprastu ja butu bremzejosas pazimes. tikpat labi tas viss var bus saistits ar bremzem, vai roceni
Diegabiksis
Es zinu par ko runa - sāk vērpties pusass. Ir tas atsitiens, uzsākot braukt vai atlaižot un iespiežot gāzes pedāli. Pārbaudi pusasis,ja kustība rotācijas virzienā - meklē jaunas un steidzami, pirms apvērpjas un paliec uz ceļa (ja vien nav bloķis)
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Haa sodien tad jauzmet acs vai vinas negriezas!!:D bet nu tas ir kaut kas saistits ar to, blokis nav, un laikam brutali kramet ari nevar visu laiku!!!maartyd rakstīja:Es zinu par ko runa - sāk vērpties pusass. Ir tas atsitiens, uzsākot braukt vai atlaižot un iespiežot gāzes pedāli. Pārbaudi pusasis,ja kustība rotācijas virzienā - meklē jaunas un steidzami, pirms apvērpjas un paliec uz ceļa (ja vien nav bloķis)
kādi tehniskie parametri ir US m3 sadalenēm?
lifts un grādi?
lifts un grādi?
s52 sadalenes ieplude/izplude
gradi 252 / 244
Lift 10.2 / 10.2
USs50 sadalenes
gradi 252 / 240
Lift 10.2 / 9.7
m50tu/m52 sadalenes
gradi / Lift
228 / 9 ieplude
228 / 9 izplude
m50 sadalenes
gradi / Lift
240/9.7 ieplude
240/9.0 izplude
gradi 252 / 244
Lift 10.2 / 10.2
USs50 sadalenes
gradi 252 / 240
Lift 10.2 / 9.7
m50tu/m52 sadalenes
gradi / Lift
228 / 9 ieplude
228 / 9 izplude
m50 sadalenes
gradi / Lift
240/9.7 ieplude
240/9.0 izplude
...
Jautājums pa tiešo - Vai kaimiņi var man sataisīt sūdus, ja spolējos, dzenu saules pa koplietošanas ceļu?
Gan jau-sab.kārtības traucēšana!Ernestsful rakstīja:Jautājums pa tiešo - Vai kaimiņi var man sataisīt sūdus, ja spolējos, dzenu saules pa koplietošanas ceļu?
Gribēju uzzināt vai krāsojas plastmasas sliekšņu uzlikas?
Gan jau pa muti tev kads sadosErnestsful rakstīja:Jautājums pa tiešo - Vai kaimiņi var man sataisīt sūdus, ja spolējos, dzenu saules pa koplietošanas ceļu?
Wtf, cik tev gadi ? Panem un nokraso, redzesivitjazz rakstīja:Gribēju uzzināt vai krāsojas plastmasas sliekšņu uzlikas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 627
- 628
- 629
- 630
- 631
- …
- 1297