Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 629
- 630
- 631
- 632
- 633
- …
- 1297
- chevron_right
Braucot rakstīju tapēc uzrakstijās nepareizi :)Svechturis rakstīja:Pat vienu vārdu normāli nevari uzrakstīt....
Kardāna pusē garā muciņa - esmu redzējis cenu klubā, laikam iekš DEPO ar tirgojas. Izmēru nezinu un nomērīt nevaru - traucē centrāla ass.
Kārbu var atsāt uz auto, bet mufta ar kardāna pusi jāņem nost. man ir laikam aizķēries Reinz saļņiks, no E46, varu pārbaudīt vai identisks.
1) izpūtēja gala bundilis "nost" - pakaram striķī.
2) Kulises mehānismu var noņemt - iztīrīt.
3) kardāna muftu nost - divas atslēgas vienlaicīgi un lieta darīta.
4) es personīgi atzīmētu ar flomīgi kur mufta pieskaras pie tā trijstūra - lai atliktu PRECĪZI kā bija. kas negrib - lai nedara. es darītu!
5) un tas uz tās ass, ir tas uzgrieznis. ja kas, aiz mazā štoka var ielikt ātrumā, ja vajag.
6) Aiz tā flanča (trijstūra) laikam jābūs saļņikam. Jo uzgrieznis laikam tur tikai to flanci.
Kārbu var atsāt uz auto, bet mufta ar kardāna pusi jāņem nost. man ir laikam aizķēries Reinz saļņiks, no E46, varu pārbaudīt vai identisks.
4) es personīgi atzīmētu ar flomīgi kur mufta pieskaras pie tā trijstūra - lai atliktu PRECĪZI kā bija. kas negrib - lai nedara. es darītu!
5) un tas uz tās ass, ir tas uzgrieznis. ja kas, aiz mazā štoka var ielikt ātrumā, ja vajag.
6) Aiz tā flanča (trijstūra) laikam jābūs saļņikam. Jo uzgrieznis laikam tur tikai to flanci.
Diegabiksis
Sveiki kads var istastit kur nopirk jaunu zondi uz 2.5 motoru?
viewtopic.php?f=18&t=2190
Vl@dis rakstīja:Sveiki kads var istastit kur nopirk jaunu zondi uz 2.5 motoru?
Cik skatos esi no Juglas, tātad aizčāpo līdz pastam, netālu no Juglas ielas pieturas, pastam labajā pusē ir auto rezerves daļu
veikaliņš tur būs, ja nē tad pasūtīs un divu dienu laikā atvedīs uz veikalu, ja nemaldos 45Eur manam 320 maksāja, jo pašam ar vajadzēja un vēl vajag, nepaspēju nopirkt.
Beha lido!
Lieki nerunāšu, viss redzams video. Vienīgi kad jau biju sācis meklēt problēmu, izrādijās, ka viena no vakuuma trubiņām bija nošļukusi, uzliku - opā rūc.. , priecīgi izdzenam no garāžas, noslāpējam. Kad visu sakārtojuši darbinam braukt mājās - atkal tā pati vaina, stipri zem tukšgaitas raustās, špļaudās, ieplūdes kolektorā šaudās, uzgāzēt tik pat kā nevar. Pēc sekundēm 5-10 pāriet un tad it kā iet, bet izpeld bieži tas niķis. Kloķenes devējs jauns, sveces jaunas, spoles labas, ar degvielas sistēmu viss it kā kārtībā (par sprauslām nezinu vel) Tukšgaitas regulators izmazgāts. Vairs it kā nekur gaisu nesūc... Bet joks jau tajā, ka kad trubiņa bija nošļukusi bija 2x trakāk, tagad mazāk bet vienalga ir
https://www.youtube.com/watch?v=fnbssjUuXDQ
Pamēģināji GMM atvienot un skatīties vai ir kaut kādas izmaiņas motora darbībā?jondzjuks rakstīja:Lieki nerunāšu, viss redzams video. Vienīgi kad jau biju sācis meklēt problēmu, izrādijās, ka viena no vakuuma trubiņām bija nošļukusi, uzliku - opā rūc.. , priecīgi izdzenam no garāžas, noslāpējam. Kad visu sakārtojuši darbinam braukt mājās - atkal tā pati vaina, stipri zem tukšgaitas raustās, špļaudās, ieplūdes kolektorā šaudās, uzgāzēt tik pat kā nevar. Pēc sekundēm 5-10 pāriet un tad it kā iet, bet izpeld bieži tas niķis. Kloķenes devējs jauns, sveces jaunas, spoles labas, ar degvielas sistēmu viss it kā kārtībā (par sprauslām nezinu vel) Tukšgaitas regulators izmazgāts. Vairs it kā nekur gaisu nesūc... Bet joks jau tajā, ka kad trubiņa bija nošļukusi bija 2x trakāk, tagad mazāk bet vienalga ir![]()
![]()
Es lieku uz vakuma trubeli, pašam arī tā kaite bija. Mēģini kautkādā veidā nostiprināt, vai uzlikt jaunu.jondzjuks rakstīja:Lieki nerunāšu, viss redzams video. Vienīgi kad jau biju sācis meklēt problēmu, izrādijās, ka viena no vakuuma trubiņām bija nošļukusi, uzliku - opā rūc.. , priecīgi izdzenam no garāžas, noslāpējam. Kad visu sakārtojuši darbinam braukt mājās - atkal tā pati vaina, stipri zem tukšgaitas raustās, špļaudās, ieplūdes kolektorā šaudās, uzgāzēt tik pat kā nevar. Pēc sekundēm 5-10 pāriet un tad it kā iet, bet izpeld bieži tas niķis. Kloķenes devējs jauns, sveces jaunas, spoles labas, ar degvielas sistēmu viss it kā kārtībā (par sprauslām nezinu vel) Tukšgaitas regulators izmazgāts. Vairs it kā nekur gaisu nesūc... Bet joks jau tajā, ka kad trubiņa bija nošļukusi bija 2x trakāk, tagad mazāk bet vienalga ir![]()
![]()
Aizmirsu pierakstīt. Jau rāvu, noraustās un turpina strādāt nedaudz sliktāk, vai + - tāpat.
Kāds dzinējs? Kāda vadība?Vl@dis rakstīja:Sveiki kads var istastit kur nopirk jaunu zondi uz 2.5 motoru?
M50b25TU der šitas.
https://www.eparts.lv/catalog/#tab:3/pa ... 99/type:10
Atrodi vnk realoem.com detaļas kodu savam dzinējam tad eparts.lv ,var protams pist kapeiku un meklēt citur,bet šeitā ir ērti un ātri.
Lieks paldies ja der tas salniks tad dod zinu sarunasSvechturis rakstīja:Kardāna pusē garā muciņa - esmu redzējis cenu klubā, laikam iekš DEPO ar tirgojas. Izmēru nezinu un nomērīt nevaru - traucē centrāla ass.![]()
4) es personīgi atzīmētu ar flomīgi kur mufta pieskaras pie tā trijstūra - lai atliktu PRECĪZI kā bija. kas negrib - lai nedara. es darītu!![]()
man divas metajaas, ja gribi atmaksat kurjera izdevumus, aizsutishu tev vinjas pa velti ar visiem suportiem, man vinjas nevajag.
kurjera izdevumi butu ap 20 eiro
kurjera izdevumi butu ap 20 eiro
...
Kupejas loga pacēlāja motorīti var aizstāt ar sedana vai citiem motorīšiem?
Nevares. Varbut vienigi ar cabrio bet tas tik mineejums.Edvards77 rakstīja:Kupejas loga pacēlāja motorīti var aizstāt ar sedana vai citiem motorīšiem?
Nenostrādās tas mazais gājiens līdz galam ciet kad aiztaisa durvis?Kapteinis rakstīja:Nevares. Varbut vienigi ar cabrio bet tas tik mineejums.Edvards77 rakstīja:Kupejas loga pacēlāja motorīti var aizstāt ar sedana vai citiem motorīšiem?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 629
- 630
- 631
- 632
- 633
- …
- 1297