Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 630
- 631
- 632
- 633
- 634
- …
- 1297
- chevron_right
Jautājums tāds: Vai varu iet skati oktobrī ja reāli viņa man beidzas tikai novembrī? 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
JaFashion rakstīja:Jautājums tāds: Vai varu iet skati oktobrī ja reāli viņa man beidzas tikai novembrī?
Busi vairak neka Welcome
Var protams , bet jauna TA bus deriga no ta diena un uz gadu.
Var protams , bet jauna TA bus deriga no ta diena un uz gadu.
Fashion rakstīja:Jautājums tāds: Vai varu iet skati oktobrī ja reāli viņa man beidzas tikai novembrī?
Interesanti kā izskatītos ja es uz savas zaļās kupejas uztaisītu-
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... hts!/page2
šādus lampu iekšējos korpususus, notonētu pašus lampas iekšējos stikliņus ar līmplēvi ( tumšumu takā smoked pagriezieniem)
smoked pagriezienus, un ar tādu pasu līmplēvi miglas
Ko tauta teiktu?
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... hts!/page2
šādus lampu iekšējos korpususus, notonētu pašus lampas iekšējos stikliņus ar līmplēvi ( tumšumu takā smoked pagriezieniem)
smoked pagriezienus, un ar tādu pasu līmplēvi miglas
Ko tauta teiktu?
Sveiki!
Vēlējos uzzināt, vai ir iespējams m30 spararatu un sajūga komplektu uzlikt uz m50 dzinēja ar ZF? Šobrīd ir vēlme to izdarīt, jo mans m20 komplekts netur slodzi.
1) Jēga ir? (m30 ir 240mm un arī vienmasnieks(?))
2) Ir kādas lietas jāņem vērā (jāvirpo kkas nost) un kāds izspiedējgultnis jāliek?
Vēlējos uzzināt, vai ir iespējams m30 spararatu un sajūga komplektu uzlikt uz m50 dzinēja ar ZF? Šobrīd ir vēlme to izdarīt, jo mans m20 komplekts netur slodzi.
1) Jēga ir? (m30 ir 240mm un arī vienmasnieks(?))
2) Ir kādas lietas jāņem vērā (jāvirpo kkas nost) un kāds izspiedējgultnis jāliek?
Par aizmugurējiem miglas lukturiem - lieta tāda ka kreisais deg visu laiku (neatkarīgi no tā vai salonā nospiesta poga vai ne).. Vienīgais risinājums lai viš nedeg bij izravēt lampiņu, personīgi man nav vajadzības pēc tās miglas, bet skatē vīri gan gribēs lai ieslēdzu.. Respektīvi kur meklēt problēmu?- provēts spuldzītes mainīt vietā, bet vaina nebūs jamās man liekas.. 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Neprasīs Tev aizmugurējas miglas ieslēgt. Vnk izravē lampiņu un tas arī viss,kā arī izņem priekšējās katram gadijumam.Fashion rakstīja:Par aizmugurējiem miglas lukturiem - lieta tāda ka kreisais deg visu laiku (neatkarīgi no tā vai salonā nospiesta poga vai ne).. Vienīgais risinājums lai viš nedeg bij izravēt lampiņu, personīgi man nav vajadzības pēc tās miglas, bet skatē vīri gan gribēs lai ieslēdzu.. Respektīvi kur meklēt problēmu?- provēts spuldzītes mainīt vietā, bet vaina nebūs jamās man liekas..
WannaBee rakstīja:Neprasīs Tev aizmugurējas miglas ieslēgt. Vnk izravē lampiņu un tas arī viss,kā arī izņem priekšējās katram gadijumam.Fashion rakstīja:Par aizmugurējiem miglas lukturiem - lieta tāda ka kreisais deg visu laiku (neatkarīgi no tā vai salonā nospiesta poga vai ne).. Vienīgais risinājums lai viš nedeg bij izravēt lampiņu, personīgi man nav vajadzības pēc tās miglas, bet skatē vīri gan gribēs lai ieslēdzu.. Respektīvi kur meklēt problēmu?- provēts spuldzītes mainīt vietā, bet vaina nebūs jamās man liekas..
aizmugurejas miglas prasa, tagad pat droshibas jostas bauda.
a otru miglu var iesleegt? mosh k-kas ar vadiem iet uz iso?
Cik te auto māsteri prasa par motora swapu no tosola sildāmā uz kādu 2.8? Var PM, ja kauns publiski rakstīt.
plastmasas detaļu "hromēšana"
Kurš par to var pastāstīt? kur, kas, to dara un vai tas ir pašrocīgi izdarāms?
Kurš par to var pastāstīt? kur, kas, to dara un vai tas ir pašrocīgi izdarāms?
Man prasīja skatē slēgt pakaļas miglas.WannaBee rakstīja:Neprasīs Tev aizmugurējas miglas ieslēgt. Vnk izravē lampiņu un tas arī viss,kā arī izņem priekšējās katram gadijumam.Fashion rakstīja:Par aizmugurējiem miglas lukturiem - lieta tāda ka kreisais deg visu laiku (neatkarīgi no tā vai salonā nospiesta poga vai ne).. Vienīgais risinājums lai viš nedeg bij izravēt lampiņu, personīgi man nav vajadzības pēc tās miglas, bet skatē vīri gan gribēs lai ieslēdzu.. Respektīvi kur meklēt problēmu?- provēts spuldzītes mainīt vietā, bet vaina nebūs jamās man liekas..
Sent from my HTC One M8 using Tapatalk
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
A vai tad abās pusēs pakaļā ir paredzētas miglas ?
Itkā jau parasti deg tikai vienā pusē
Ja vienā, tad kreisajā vai pa vidu, ja divi, tad abās pusēs.Ercix rakstīja:A vai tad abās pusēs pakaļā ir paredzētas miglas ?
Līdz 2000.gada 1. janvārim ražotiem itkā nevajadzētu pārbaudīt, bet ja ir, tad jāstrādā.
EDIT: http://likumi.lv/doc.php?id=88101 209. punkts
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
@Lācis Es domāju izskatīsies pat ļoti labi, tā bilde ko Linda nofotošopēja (smoked bilde) uzreiz piešķīra agresīvāku skatu, manuprāt.
Beha lido!
Sveiki!
Cik izmaksā atrestaurēt LSD mazajā korpusā. Defekts: ir reizes kad nebloķējas.
Cik izmaksā atrestaurēt LSD mazajā korpusā. Defekts: ir reizes kad nebloķējas.
Nu wo man arī deg viena kreisajā - apmulsu no ten sarakstītā, domāju jau ka jāsāk meklēt vaina, kāpēc nedeg abās pusēsKikaps rakstīja:Ja vienā, tad kreisajā vai pa vidu, ja divi, tad abās pusēs.Ercix rakstīja:A vai tad abās pusēs pakaļā ir paredzētas miglas ?
Līdz 2000.gada 1. janvārim ražotiem itkā nevajadzētu pārbaudīt, bet ja ir, tad jāstrādā.
EDIT: http://likumi.lv/doc.php?id=88101 209. punkts
E36 gala bundulis no 2.5 un e46 gala bundulis no 2.5 ir vienādi? Pie savienojuma vietas? 2 trubas.
diez vai, sistēmas garumi atšķiras kā tādicivandri rakstīja:E36 gala bundulis no 2.5 un e46 gala bundulis no 2.5 ir vienādi? Pie savienojuma vietas? 2 trubas.
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
kads var izstastit naheram ventilatoram sparnini lust nost? ka drusku pagaze pa pilsetu ta viens sparnins nolust
butu poh ja pa ventilatoru nekertu atluzas
motora padushkas jaunas. radiators nekustas, udenssuknis jauns, pati mufta ari nestaiga,
butu poh ja pa ventilatoru nekertu atluzas
motora padushkas jaunas. radiators nekustas, udenssuknis jauns, pati mufta ari nestaiga,
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 630
- 631
- 632
- 633
- 634
- …
- 1297