Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 633
- 634
- 635
- 636
- 637
- …
- 1297
- chevron_right
Nepareiza aizdedze, nepareizs degvielas/gaisa maisījums = jā, var ietekmēt degvielas patēriņu.
Jautajums ne pa e36 , E39 automatam kad masinu aisledz ciet P burtam ir jadeg ? vnk man cauram dienaktim spid un liekas del ta ari akiti ed nost.
Būtu diezgan dumji ja tas tā būtu paredzēts..
YO!! Kāds varbūt zin priekšā atbalsta gultņa kodu, pēc kura viņu var pasūtīt? Visur ir tikai kopā ar pašu padušku. 
kad mašinu aizsledz ciet ir janodziest. visdrizak vai nu durvju vainu bagaznieka sensors doma ka vaļa. Signalizacija originala?LAKIKS rakstīja:Jautajums ne pa e36 , E39 automatam kad masinu aisledz ciet P burtam ir jadeg ? vnk man cauram dienaktim spid un liekas del ta ari akiti ed nost.
jondzjuks rakstīja:YO!! Kāds varbūt zin priekšā atbalsta gultņa kodu, pēc kura viņu var pasūtīt? Visur ir tikai kopā ar pašu padušku.
31336779613
Slēpts saturs: Parādīt
sorry, aizmirsu, ka meklē tikai gultni
Ka noniemt not aizdedzes bloku?ar kadiem instrumentiem?help,pm ludzu
viewtopic.php?f=18&t=2190
ja tu runaa par pasu aizdedzi, tad ar kadu centrinju vai kautvai plakano skruvgriezi, iesit robinju un tadaa veidaa sitot griez valjaa tas kniedveidigas skruves
...
Cik spoži tev spīd tas p burts ,taka izteikta sarkana lampiņa vai vienkārši blāvi sarkans?LAKIKS rakstīja:Jautajums ne pa e36 , E39 automatam kad masinu aisledz ciet P burtam ir jadeg ? vnk man cauram dienaktim spid un liekas del ta ari akiti ed nost.
Tas ir darits,ka talak noniemt,jo itka vel trauce kut kasArmando rakstīja:ja tu runaa par pasu aizdedzi, tad ar kadu centrinju vai kautvai plakano skruvgriezi, iesit robinju un tadaa veidaa sitot griez valjaa tas kniedveidigas skruves
Jap signalizacija ir orginala. Sodien pie sonates apstajos , aizgaju lidz arstam gaju atpakal uz auto un sjo akitis tuksrus90 rakstīja:kad mašinu aizsledz ciet ir janodziest. visdrizak vai nu durvju vainu bagaznieka sensors doma ka vaļa. Signalizacija originala?LAKIKS rakstīja:Jautajums ne pa e36 , E39 automatam kad masinu aisledz ciet P burtam ir jadeg ? vnk man cauram dienaktim spid un liekas del ta ari akiti ed nost.
aclega neintralajaa pozicijaa?Vl@dis rakstīja:Tas ir darits,ka talak noniemt,jo itka vel trauce kut kasArmando rakstīja:ja tu runaa par pasu aizdedzi, tad ar kadu centrinju vai kautvai plakano skruvgriezi, iesit robinju un tadaa veidaa sitot griez valjaa tas kniedveidigas skruves
...
rus90 rakstīja:kad mašinu aizsledz ciet ir janodziest. visdrizak vai nu durvju vainu bagaznieka sensors doma ka vaļa. Signalizacija originala?LAKIKS rakstīja:Jautajums ne pa e36 , E39 automatam kad masinu aisledz ciet P burtam ir jadeg ? vnk man cauram dienaktim spid un liekas del ta ari akiti ed nost.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jau sanaca noniemt visu ,paldies.tagad uasaliek visu atpakalj.trauceja rinkis kautkadsArmando rakstīja:aclega neintralajaa pozicijaa?Vl@dis rakstīja:Tas ir darits,ka talak noniemt,jo itka vel trauce kut kasArmando rakstīja:ja tu runaa par pasu aizdedzi, tad ar kadu centrinju vai kautvai plakano skruvgriezi, iesit robinju un tadaa veidaa sitot griez valjaa tas kniedveidigas skruves
Kupejām/Kabrio/Sedanam/Universālim/Kompaktam priekšējie Stikli atšķirās?
auto "neaizmieg". tai lampai jānodziest 15min pēc auto aizslēgšanas. jāmeklē vainīgais, kas neļauj auto aizmigt. Sāc krāt naudu elektriķa pakalpokumiem, e39 strāvas noplūžu dēļ var nākties pārrakt pus auto, protams, var cerēt, ka tie būs bagāžas nodalījuma vadi, vai ezis, bet tā haļava gadās reti.bembis e36 rakstīja:rus90 rakstīja:kad mašinu aizsledz ciet ir janodziest. visdrizak vai nu durvju vainu bagaznieka sensors doma ka vaļa. Signalizacija originala?LAKIKS rakstīja:Jautajums ne pa e36 , E39 automatam kad masinu aisledz ciet P burtam ir jadeg ? vnk man cauram dienaktim spid un liekas del ta ari akiti ed nost.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
ja nekļūdos tad coupe der cabrio un sedans touringamBiznesmenis rakstīja:Kupejām/Kabrio/Sedanam/Universālim/Kompaktam priekšējie Stikli atšķirās?
Compact/sedan/ touring vienādi. Kupejam un kabrio vienādi.Biznesmenis rakstīja:Kupejām/Kabrio/Sedanam/Universālim/Kompaktam priekšējie Stikli atšķirās?
Ari tad , kad masina ir ciet ?bembis e36 rakstīja:rus90 rakstīja:kad mašinu aizsledz ciet ir janodziest. visdrizak vai nu durvju vainu bagaznieka sensors doma ka vaļa. Signalizacija originala?LAKIKS rakstīja:Jautajums ne pa e36 , E39 automatam kad masinu aisledz ciet P burtam ir jadeg ? vnk man cauram dienaktim spid un liekas del ta ari akiti ed nost.
problema- mašina (e36) nostāvēja nedēļu ar tukšu aķi. Šodien mēģinot pielais ar vadiem, neizdevās. Sajūta tāda, kad evs nenošancē, nav tas tiksķis. Mēģināju visādi, ņēmu klemes nost, bet nekā... mistika
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 633
- 634
- 635
- 636