Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 636
- 637
- 638
- 639
- 640
- …
- 1297
- chevron_right
var gadīties ,ka ko sakarīgu dabū pa 500eiro,bet izredžu švaku,tā ir rezerves daļu cena ko činkstatFashion rakstīja:Kāds pirksts slieksnī, tepat biju uz Bausku vienu lamatu skatīties, čalis gribēja par 318mito ar gāzi 500e, nu un reāli tas auto līdz Rīgai pats neatbrauktu, bijis novākots, bundža deformēta, salonā 50% nekā nav, bagažniekā neviena plastmasa, tikai gāzes iekārta pa visu bagūzi, sliekšī uzpūtušies jau jo bijis macroflex ķuņing, rūsa 99,99% visam auto, uz stūres nebija.. džīzas kraist vienvārd sakot
Nē nē tam tur melnajam nebija ko ņemt rez.daļās, tur pat priekšējie pavaroti nebija 
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
nu kāds var pateikt, kā tālos regulē?maartyd rakstīja: nez, jāskatās. bet kā ar tiem tālajiem?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
tad atvainojos ja tur pat nebija ko ņemt daļāsFashion rakstīja:Nē nē tam tur melnajam nebija ko ņemt rez.daļās, tur pat priekšējie pavaroti nebija
vai kāds var man atsūtīt e36 miglas lukturu vadu diagramu? Vai dēļ izdegušas lampinas panelī var nedegt pašas miglas?
Vai ir iespējams uzsūtīt jaunus moldingus durvīm un spārniem kupejai?
Varbūt tev lukturiem vnk tā regulācija nestrādā...[/quote]
nez, jāskatās. bet kā ar tiem tālajiem?
[/quote]
Man liekas, ka tur viss kopā regulējas... Regulācijas gan var nestrādāt, norauta vītne, vai dofiga izgriests uz vienu pusi beigusies vītne...
P.S. Tev vrb tāpat kā man (ja jau gribās tos tālos regulēt), jaunām DEPO lampām tuvie spīd praktiski uz robežas (augstāk īsti nevar), bet ieslēdzot tālos nu baigi gribās, lai tie spīd tālāk, metros 50-70 no autiņa stars spīd uz ceļu, a tālāk jau redzamība slikta (uz tā rēķina, ka tajos 50-70m no autiņa ir pārāk gaišs un liekas ka pat zilbina pašu)...
nez, jāskatās. bet kā ar tiem tālajiem?
Man liekas, ka tur viss kopā regulējas... Regulācijas gan var nestrādāt, norauta vītne, vai dofiga izgriests uz vienu pusi beigusies vītne...
P.S. Tev vrb tāpat kā man (ja jau gribās tos tālos regulēt), jaunām DEPO lampām tuvie spīd praktiski uz robežas (augstāk īsti nevar), bet ieslēdzot tālos nu baigi gribās, lai tie spīd tālāk, metros 50-70 no autiņa stars spīd uz ceļu, a tālāk jau redzamība slikta (uz tā rēķina, ka tajos 50-70m no autiņa ir pārāk gaišs un liekas ka pat zilbina pašu)...
Pēdējais labojis Dj Plosky - 27 Sep 2015, 22:33, kopā labots 1 reizi.
d[-_-]b
nez, jāskatās. bet kā ar tiem tālajiem?Dj Plosky rakstīja:Varbūt tev lukturiem vnk tā regulācija nestrādā...
Man liekas, ka tur viss kopā regulējas... Regulācijas gan var nestrādāt, norauta vītne, vai dofiga izgriests uz vienu pusi beigusies vītne...[/quote]
jo pēc pētīšanas secināju, ka tālo reflektors nemaz nekustās un ka laikam kopā ar visu regulējas.
Kādas atsauksmes ir ar plēvi līmētajām mašīnām? Cik ilgi viņa turas un kā jūtas ziemā? Ir tāda neoficiāla un uzbāzīga doma ienākusi prātā, jo pašreizējā samoablau metallic, lai gan reta, bet liekas nu dikti garlaicīga..
Doma uzreiz spilgti - http://tuningparts.lv/index.php?route=p ... t_id=15623
Doma uzreiz spilgti - http://tuningparts.lv/index.php?route=p ... t_id=15623
Mans paziņa nolīmēja pus mašīnu ar plēvi (strīpas), bet pēc tam mocījās dabūt to visu nost. Izskatījās jau smuki, bet par nost ņemšanu beigās samaksāja tik pat cik par uzlikšanu, jo nācās nopulēt visu auto.
Labvakar.
Man problema atgadijusies, nesancee spidometra apgaismojums, nedeg abi labas puses gabariti un veel neskan gongs, kad atstatas gaismas ieslegtas!
Vai kads var izlidzet ar padomu, tas loti noderetu.
Man problema atgadijusies, nesancee spidometra apgaismojums, nedeg abi labas puses gabariti un veel neskan gongs, kad atstatas gaismas ieslegtas!
drošinātāju kastē meklē drošinātāju, kas šiem abiem atbilst, ja nemaldos nr.23.snuffy112 rakstīja:Labvakar.
Drosinataju kastee nevienu beigtu drosinataju neatradu.maartyd rakstīja:drošinātāju kastē meklē drošinātāju, kas šiem abiem atbilst.snuffy112 rakstīja:Labvakar.
nu es zinu, ka es netīšām nosvilināju vienu un tas kā reiz bija panelim un vienai pusei gabarītiem. pārbaudi un ieliec citu tajā nr23, lieku, ka tas beigts. var gadīties, ka arī neredz, ka beigts drošinātājs.snuffy112 rakstīja:Drosinataju kastee nevienu beigtu drosinataju neatradu.maartyd rakstīja:drošinātāju kastē meklē drošinātāju, kas šiem abiem atbilst.snuffy112 rakstīja:Labvakar.
miglas nekādi nevar nedegt dēļ tā,kapēc vajag jaunus moldingus?Lācis rakstīja:vai kāds var man atsūtīt e36 miglas lukturu vadu diagramu? Vai dēļ izdegušas lampinas panelī var nedegt pašas miglas?
Atlipuši, sliedes salūzušas. labak nopirkt jaunus un nav ko čakarēties.bembis e36 rakstīja:miglas nekādi nevar nedegt dēļ tā,kapēc vajag jaunus moldingus?Lācis rakstīja:vai kāds var man atsūtīt e36 miglas lukturu vadu diagramu? Vai dēļ izdegušas lampinas panelī var nedegt pašas miglas?
Hmm, problēma būs dziļāka jo drošinātāji ir veseli..., jāskatās kas ar slēdzi...
Nu apstāstiet mok te kāds zinās, kakov (*$%)#Q šitā slotiņas darās? Nomainīju gumijas, pirmās divas dienas viss ok (champion), pēcāk atkal viss sākāš no gala, tālākos gabalos jau galva dažreiz sāk sāpēt
Paskaties vai pati slotiņu kāja stāv paralēli logam, vai nav sagāzusies uz vienu pusi.
Emm nu tur ir tā, ka, izslēgti viņi reāli izskatās ka nav pozīcijā, mazliet par augstu apstājas viņi..mok ka ņēmu nost nepiefiksēju īsto pozīciju un tāpēc tagad pisaks tāds?
man moldingi ir ,itkā veseli ,ja vajag varu atdotLācis rakstīja:Atlipuši, sliedes salūzušas. labak nopirkt jaunus un nav ko čakarēties.bembis e36 rakstīja:miglas nekādi nevar nedegt dēļ tā,kapēc vajag jaunus moldingus?Lācis rakstīja:vai kāds var man atsūtīt e36 miglas lukturu vadu diagramu? Vai dēļ izdegušas lampinas panelī var nedegt pašas miglas?
Hmm, problēma būs dziļāka jo drošinātāji ir veseli..., jāskatās kas ar slēdzi...
Sensonā točna var pasūtīt, varbūt arī pie kļaviņa.Lācis rakstīja:vai kāds var man atsūtīt e36 miglas lukturu vadu diagramu? Vai dēļ izdegušas lampinas panelī var nedegt pašas miglas?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 636
- 637
- 638
- 639
- 640
- …
- 1297