Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 637
- 638
- 639
- 640
- 641
- …
- 1297
- chevron_right
Iespējams, bet bija problēma tieši tāda pati kā tev, iztaisnoju slotiņas kātu un viss ok, grūti aprakstīt.
Pag tu domā ka pats tas dzelzs kāts ir saliekts, vai arī ka viņš nav pozīcijā kāda jābūt, respektīvi aiziet pārāk tālu kad ieslēdz un tieši dēļ tā šitā darās?Klavz rakstīja:Iespējams, bet bija problēma tieši tāda pati kā tev, iztaisnoju slotiņas kātu un viss ok, grūti aprakstīt.
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
apskaties slotiņai ābolus vai nav izdilušiFashion rakstīja:Emm nu tur ir tā, ka, izslēgti viņi reāli izskatās ka nav pozīcijā, mazliet par augstu apstājas viņi..mok ka ņēmu nost nepiefiksēju īsto pozīciju un tāpēc tagad pisaks tāds?
Domā tos sūdus uz kura tas slotiņu mehānisms ģērbjas virsū?
Dabūju, pat paintu iedarbināt.
Ceru, ka sapratīsi, Pārbaudi vai pati slotiņa stāv 90 grādu lenķī pret logu.
Bilde var redzēt, ejot uz augšu viņa ielocās, man bija tā ka viņa bija tādā stāvoklī arī nākot lejā, tapēc viņa "lēkāja" pa logu un radīja to skaņu.
Ceru, ka sapratīsi, Pārbaudi vai pati slotiņa stāv 90 grādu lenķī pret logu.
Bilde var redzēt, ejot uz augšu viņa ielocās, man bija tā ka viņa bija tādā stāvoklī arī nākot lejā, tapēc viņa "lēkāja" pa logu un radīja to skaņu.
Pēdējais labojis Klavz - 27 Sep 2015, 23:07, kopā labots 1 reizi.
ja kupejas tad dod shurp 
nea nūtis diezvaj,bet āboli vaj nav izdilušiFashion rakstīja:Domā tos sūdus uz kura tas slotiņu mehānisms ģērbjas virsū?
Ok, būs likts garažā un arī vajadzēs pajaukt pačekot kas tur un kā ar āboliem, apelsīniem u,c fruktiembembis e36 rakstīja:nea nūtis diezvaj,bet āboli vaj nav izdilušiFashion rakstīja:Domā tos sūdus uz kura tas slotiņu mehānisms ģērbjas virsū?
viss ir no kupejas un visu var dabūt pa brīvu vajag tikt vaļā no visaLācis rakstīja:ja kupejas tad dod shurp
muļķīgs jautājums, bet nu jā. ir doma braukt skatīties vienu mašīnu, bet viņa ir uz stīlijiem (apgriezti centri), nav TA un treli negribu maksāt (jābrauc patālu). Bija doma turpat aizbraukt uz TA pēc slimības lapas un braukt uz Rīgu.
Nu un jā - par stīlijiem 2 garantēts noteikti, vai tomēr pat 3 liek un jāmeklē vien trelis?
Nu un jā - par stīlijiem 2 garantēts noteikti, vai tomēr pat 3 liek un jāmeklē vien trelis?
Jautājums, drošinātāju kastītē man papīris ir vāciski un ņihuja nerubīju , pameklēju tulkojumu angliski guglē bet jautājums ir tāds, tur viss sakrīt ar Eiropas versiju?
Sent from my E2003 using Tapatalk
Sent from my E2003 using Tapatalk
Bija te kāds, ar kuru var sarunāt izdevīgāku cenu apdrošināšanai?
Man lētākais uz 12 mēnešiem - 97,03,-
atstāj.
tās palīdz labāk turēties + neskrāpē krāsu
tās palīdz labāk turēties + neskrāpē krāsu
micites jaieliek durvis un tad jaliek klipsi ar moldingu virsu
caur ko skatījies?sandzhus rakstīja:Bija te kāds, ar kuru var sarunāt izdevīgāku cenu apdrošināšanai?
![]()
ieej piemēram octas.lv, vai ltab.lv mājaslapās.
thx 
Kāds klipsis ir moldinga galā? Piemēram, spārna moldingam pirmais no priekšas skatoties...
Kāds klipsis ir moldinga galā? Piemēram, spārna moldingam pirmais no priekšas skatoties...
Kur lai noperk tuuuninga sietu, nu ko izmanto restes, bamperos utt .. ?
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 637
- 638
- 639
- 640
- 641