Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 639
- 640
- 641
- 642
- 643
- …
- 1297
- chevron_right
runā, ka Jelgavas galā ir cilvēks ar kompresorizētu E36
varbūt kāds zin?
būšu pateicīgs par informāciju!
varbūt kāds zin?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Cik apgriezieniem jābūt tukšgaitā 1.8 motoram un kā var pieregulēt? Pašlaik stāv uz 900-950, kad uzsilis..
Jānis.P rakstīja:Respekts kad tu pasaki ka tev ir divvanos motors.ValtersZ rakstīja:M52TUB ir vel kāda priekšrocība bez griezes mazos apgriezienos ?
Es nopietni .....
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu nopietni runājot tā arī ir. 
m43 motoram derēs 1.8is kolektors?maartyd rakstīja:Mhm, vai nu m40 līdz 93.g. vai m43 no 94.g.markskise rakstīja:m42 316i tāds motors neeksistēHenrijs rakstīja:Vai uz m42 316i derēs 318is izplūdes kolektors?
3.38 attiecība typ 188mm reduktoram nākušas kādreiz? rokoties neta dzīlēs uzgāju ka 525ix ir tāda nākusi? sev negribu likt īsāku par 3.64 un ne garāku par 3.23/5
Danke, izdrukāšu un bardačokā iekšā
Sent from my E2003 using Tapatalk
Meegginu ielikt tumvad aizmuguree, bet nevaru atradt kursh ar kuru jaasavieno. Ccetri vadi bruuns tad 3 zili! No ccetriem saiet divos un no tiem diviem viens sprauzzaas uz ssauraa viens uz plataa tumbas sstekera!!
Kas kur kaa????
Kas kur kaa????
Vajadzētu būt ekonomiskākam. Maybe mazliet vieglāk visādus elektriskos pribambasus saslēgt ar šamējo. (klāt nebiju, viedoklis irValtersZ rakstīja:Jānis.P rakstīja:Respekts kad tu pasaki ka tev ir divvanos motors.ValtersZ rakstīja:M52TUB ir vel kāda priekšrocība bez griezes mazos apgriezienos ?
Es nopietni .....
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Tas, ar ņaudošo kompotu? Tur esot... bļin.... Merša kompresors laikam. Kas pa dzinēju, neatceros. Driftā stāvēju startā un klausījos, kā šim viņš ņaud.Azbests rakstīja:runā, ka Jelgavas galā ir cilvēks ar kompresorizētu E36
varbūt kāds zin?
Ripojot neitrālajā rpm ir lielāki, kā stāvot? Ja nē, tad sāc ar to. Man M43B18 arī bija šāda problēma, ka nestrādāja šī fīča.omglsr rakstīja:Cik apgriezieniem jābūt tukšgaitā 1.8 motoram un kā var pieregulēt? Pašlaik stāv uz 900-950, kad uzsilis..
tā ir fīča? man tas besī ārāKikaps rakstīja:Ripojot neitrālajā rpm ir lielāki, kā stāvot? Ja nē, tad sāc ar to. Man M43B18 arī bija šāda problēma, ka nestrādāja šī fīča.omglsr rakstīja:Cik apgriezieniem jābūt tukšgaitā 1.8 motoram un kā var pieregulēt? Pašlaik stāv uz 900-950, kad uzsilis..
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Gribētu lai pie krustojuma stāv uz 1k?maartyd rakstīja: tā ir fīča? man tas besī ārā
Ripojot ir lielāki rpm, nekā stāvot.. Īsti nesaproru virzienu, kur jāskatās, laikam diagnostikas virzienu..Kikaps rakstīja:Ripojot neitrālajā rpm ir lielāki, kā stāvot? Ja nē, tad sāc ar to. Man M43B18 arī bija šāda problēma, ka nestrādāja šī fīča.omglsr rakstīja:Cik apgriezieniem jābūt tukšgaitā 1.8 motoram un kā var pieregulēt? Pašlaik stāv uz 900-950, kad uzsilis..
Tā kā nāk ziema un drīzumā parādīsies naudiņa, kuru varētu atvēlēt jaunu riepu iegādei, laiks kaut ko pameklēt
Varbūt varat priekš E36 ieteikt? cenā 45-55 eur par riepu, Izmēri kaut kas ap 195-60-r15. Gribētos ar radzēm, bet tiks piekopta ziemas prieku baudīšana, turās tās radzes? 
Čo ta neiebraucuKikaps rakstīja:Gribētu lai pie krustojuma stāv uz 1k?maartyd rakstīja: tā ir fīča? man tas besī ārāJa nu straight pīpe kādam?
![]()
Tad ir tā jābūt,ka ripinoties ir ap 1k rpm un stāvot ap 700-800? Ne pirmais m43, kuram tā ir.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Ripinoties man ar ir ap 1k rpm, bet stāvot ar pie 1k...maartyd rakstīja:Čo ta neiebraucuKikaps rakstīja:Gribētu lai pie krustojuma stāv uz 1k?maartyd rakstīja: tā ir fīča? man tas besī ārāJa nu straight pīpe kādam?
![]()
Tad ir tā jābūt,ka ripinoties ir ap 1k rpm un stāvot ap 700-800? Ne pirmais m43, kuram tā ir.
manam m43b18 ar apgriezini dzivo savu dzīvi, citreiz tukšgaitā 700-800rpm. Citreiz atkal nostājās uz 1100-1200rpm tad uzgāzējot līdz kādiem 2500rpm un atlaižot pedāli mēdz nokrisities lidz 700-800.
baigi jau itkā netraucē, bet nu nez vai tam tā jābūt.
318tds. 98g.
Deg abas(ABS,ASC) lampas panelī. Ar inpu pieslēgties nevarēju vai nav faili vai kkas cits, kondiškai, airbagiem pieslēgties varēju.
Btw. motoram arī nevarēju sarakstā nebija, būšu pateicīgs ja kāds varētu ar to palīdzēt.
ABS un ASC releja vietas tukšas drošinātāju kastē, pavēru kasti vaļā iekšā viņi nemētājās un vadi neizsktās baigi gateroti.
Tā taču nav jabūt?
Deg abas(ABS,ASC) lampas panelī. Ar inpu pieslēgties nevarēju vai nav faili vai kkas cits, kondiškai, airbagiem pieslēgties varēju.
Btw. motoram arī nevarēju sarakstā nebija, būšu pateicīgs ja kāds varētu ar to palīdzēt.
ABS un ASC releja vietas tukšas drošinātāju kastē, pavēru kasti vaļā iekšā viņi nemētājās un vadi neizsktās baigi gateroti.
Tā taču nav jabūt?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Par sekām neatbildu, bet... :)RBG rakstīja:manam m43b18 ar apgriezini dzivo savu dzīvi, citreiz tukšgaitā 700-800rpm. Citreiz atkal nostājās uz 1100-1200rpm tad uzgāzējot līdz kādiem 2500rpm un atlaižot pedāli mēdz nokrisities lidz 700-800.
noņēmu gaisa masas mērītāju, un ar spirtu to notīrīju - respektīvi, pašu sensoru. man ļoti palīdzēju. spečuki gan saka, ka tā nevar - labāk ar break cleaner.
Diegabiksis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 639
- 640
- 641
- 642
- 643
- …