Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 640
- 641
- 642
- 643
- 644
- …
- 1297
- chevron_right
Ardot šo stūri airbags neizsprāgs?
gribētos tikt klāt pie signāla
Atvieno aķi, ja baidies!Ernestsful rakstīja:Ardot šo stūri airbags neizsprāgs?![]()
+1
Tai skaitā atskrūvē skrūves un pēc tam jānoņemt nost vadi un viss gerai.
Tai skaitā atskrūvē skrūves un pēc tam jānoņemt nost vadi un viss gerai.
un ja ļoti baidies, tad sazemē masas klemmiCaK rakstīja:Atvieno aķi, ja baidies!Ernestsful rakstīja:Ardot šo stūri airbags neizsprāgs?![]()
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
m50 bezvanos galva der vanosam?
der pats apskatijosmāriņš rakstīja:m50 bezvanos galva der vanosam?
Nestrādā pečka nepūš ne silto,ne auksto gaisu . Tikai ļoti minimāli uz loga priekšā. Kas varētu būt par vainu ?(digitāla klima ,ja tas ko maina)
Kads zin cik voltu lampiņa nāk logu pacelšanas slēdzī un kads vinas izmers?
Es nezinu kā bmw, bet nissanam es tās lapiņas nevarēju dabūt un pielodēju diodes..
Ir kadam info cik maksas stikls sedanam aizmugurejam durvim trissturigs stikls.pm ludzu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
viewtopic.php?f=18&t=2190
Tas mazas lampinas tur ir diodesmāriņš rakstīja:Es nezinu kā bmw, bet nissanam es tās lapiņas nevarēju dabūt un pielodēju diodes..
sakot ar 3 eiro lidz nekaunibas kalngalam.... plus tonešāna...Vl@dis rakstīja:Ir kadam info cik maksas stikls sedanam aizmugurejam durvim trissturigs stikls.pm ludzu
Tikai atceries, ka vanosam virzuļi savādāki un galvas arī atšķirās ne tikai ar vanosu.māriņš rakstīja:der pats apskatijosmāriņš rakstīja:m50 bezvanos galva der vanosam?
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nu man bijušajs kolēģis servisā taisa m50 vanosu tam divos cilindros starp vārstiem plaisas un man viens bezvanos uz daļām metajas pa lielam izskatijās, ka viss der iedevu lai tagad pats skatās tālāk.Kikaps rakstīja:Tikai atceries, ka vanosam virzuļi savādāki un galvas arī atšķirās ne tikai ar vanosu.māriņš rakstīja:der pats apskatijosmāriņš rakstīja:m50 bezvanos galva der vanosam?
Tehniski der bezvanosa galva uz vanosa, tik būs jāliek abas sadalenes, kompensatoru bloks ar kompensatoriem no vanosa (var tikai ieplūdei likt to visu) + galvai jānofrēzē/jāpiefrēzē vieta priekš ieplūdes sadalenes, lai neskartos, tas arī viss.
Autoserviss. Elektronikas darbi. Datordiagnostika.
Biķernieku ielā 111A, Rīga, +371 28346727.
[email protected]
[email protected]
Tad nesanāk, ka CR ir dikti par maz, salīdzinājumā ar M50B25TU?STR Motors rakstīja:Tehniski der bezvanosa galva uz vanosa, tik būs jāliek abas sadalenes, kompensatoru bloks ar kompensatoriem no vanosa (var tikai ieplūdei likt to visu) + galvai jānofrēzē/jāpiefrēzē vieta priekš ieplūdes sadalenes, lai neskartos, tas arī viss.
Kāpēc lai būtu?
Autoserviss. Elektronikas darbi. Datordiagnostika.
[email protected]
[email protected]
Ā, bļin, aizmirsu, ka M50B25TU ir garāki klaņi, kas kompensē faktu, ka virzuļi zemāki. Mana vainaSTR Motors rakstīja:Kāpēc lai būtu?
Kur var nopirkt priekšējā suporta stiprināšanas skrūves (16mm) pie stupicas.
Paldies..
Paldies..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 640
- 641
- 642
- 643
- 644