Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 647
- 648
- 649
- 650
- 651
- …
- 1297
- chevron_right
Kāds var pateikt vai 2litrīgajam derēs kārba no 1.6 motora? Itkā esmu dzirdējis ka viss derot,bet gribu pārliecināties! 
Derēs kopā ar 4cyl kardānu.Aģis rakstīja:Kāds var pateikt vai 2litrīgajam derēs kārba no 1.6 motora? Itkā esmu dzirdējis ka viss derot,bet gribu pārliecināties!
Paldies!ZzevsS rakstīja:Derēs kopā ar 4cyl kardānu.Aģis rakstīja:Kāds var pateikt vai 2litrīgajam derēs kārba no 1.6 motora? Itkā esmu dzirdējis ka viss derot,bet gribu pārliecināties!
Tikai kulise būs jāliek no 6cylAģis rakstīja:Paldies!ZzevsS rakstīja:Derēs kopā ar 4cyl kardānu.Aģis rakstīja:Kāds var pateikt vai 2litrīgajam derēs kārba no 1.6 motora? Itkā esmu dzirdējis ka viss derot,bet gribu pārliecināties!
Aptuvenās izmaksas dzineja visu blīvju un saļņiku maiņai ar darbu un materialu?
kads nezin kur var spidometram parlodet ekranu ?
Lietotas BMW rezerves daļas, dzinēju piegāde pēc pasūtījuma
anyone? plus vēl interesē vai var pats iepresēt kaut kā plauktā vidējo šarniru/stavābolu?nleai rakstīja:Kas varētu būt pie vainas, izslēdzot aizdedzi pēc kādām 15 min vairs negrib lekt, jāzāģē. līdz tām 15 min pielec ar pirmo. atkal ja atstāj uz vairākām stundām/nakti, vienmēr pielec ar pirmo.
@instagram - anrijs.v
Pēc svārkas redektorā liekās ka visa aizmugurēja hadene izjukusi
Cik apmēram izmaksā visu pārlasīt pa jaunu?Bez darba...ar rokām vis kārtība
P.s tilts nau izlūzis
P.s tilts nau izlūzis
Nu salīdzinot ko tu tur liec, no poly buksēm visu vai parastajāmDzerve rakstīja:Pēc svārkas redektorā liekās ka visa aizmugurēja hadene izjukusiCik apmēram izmaksā visu pārlasīt pa jaunu?Bez darba...ar rokām vis kārtība
![]()
P.s tilts nau izlūzis
ParastājamGaraisss rakstīja:Nu salīdzinot ko tu tur liec, no poly buksēm visu vai parastajāmDzerve rakstīja:Pēc svārkas redektorā liekās ka visa aizmugurēja hadene izjukusiCik apmēram izmaksā visu pārlasīt pa jaunu?Bez darba...ar rokām vis kārtība
![]()
P.s tilts nau izlūzis
nav jēgas likt parastas bukses, tur cenas atšķirība starp poly nav tik liela, ja vēl metinātais reduktorsDzerve rakstīja:ParastājamGaraisss rakstīja:Nu salīdzinot ko tu tur liec, no poly buksēm visu vai parastajāmDzerve rakstīja:Pēc svārkas redektorā liekās ka visa aizmugurēja hadene izjukusiCik apmēram izmaksā visu pārlasīt pa jaunu?Bez darba...ar rokām vis kārtība
![]()
P.s tilts nau izlūzis
es domāju ap 200eu varētu iekļauties
90 eu pusramis
35 eu sliekšņos
peldošas ap 15eu/gab
principā tās ir galvēnās
edit: drošvien vēl amortizatora atbalsti būs jāmaina
nav jēgas likt parastas bukses, tur cenas atšķirība starp poly nav tik liela, ja vēl metinātais reduktors
90 eu pusramis
35 eu sliekšņos
peldošas ap 15eu/gab
principā tās ir galvēnās[/quote]
Metināto tagad ņemu nost...tomēr ziema nāk un negribot sametot negribās kapus noraut
Bet gan jau uz pavasari atpakaļ
Vov liels paldies tev pa tik detalizētu info
Varbūt vari ieteikt kādu pie kā griezties un konsultēties par poly?! 
90 eu pusramis
35 eu sliekšņos
peldošas ap 15eu/gab
principā tās ir galvēnās[/quote]
Metināto tagad ņemu nost...tomēr ziema nāk un negribot sametot negribās kapus noraut
Vov liels paldies tev pa tik detalizētu info
Atbalstus nesen jau mainiju takā ar tiem vajadzētu but ok
Bet nu redzēs ka sāks visu jaukt ārā 
Šarnīrbukses pa 15eur pie aktīvas slodzes varēs mainīt ik pēc 3mēn, tur jāliek lemforders (40eur/gab), ar pārējo var piegrēkot un pirkt lēto/vidējo galu.
Jā vēlas poly, tad interkārā var dabūt visu komplektu zem 200eur.
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nleai rakstīja:anyone? plus vēl interesē vai var pats iepresēt kaut kā plauktā vidējo šarniru/stavābolu?nleai rakstīja:Kas varētu būt pie vainas, izslēdzot aizdedzi pēc kādām 15 min vairs negrib lekt, jāzāģē. līdz tām 15 min pielec ar pirmo. atkal ja atstāj uz vairākām stundām/nakti, vienmēr pielec ar pirmo.
Var iepreseet pats, es sev presēju ar homemade presi kas sastav no metala rāmja un parastā vertikālā hidro daomkrata.
Paldies tev par infohe9600 rakstīja:Šarnīrbukses pa 15eur pie aktīvas slodzes varēs mainīt ik pēc 3mēn, tur jāliek lemforders (40eur/gab), ar pārējo var piegrēkot un pirkt lēto/vidējo galu.
Lemforders vairs nav modē, jāliek RTS. Dzirdēju, ka tas ir Lemfordera meitas uzņēmums, kvalitāte ļoti laba un maksā 3x lētāk par Lemf. 
sveiki tauta,gribēju pajautat jo pats nezinu , vai es tosola vieta antifreezu liet varu ?
osams rakstīja:sveiki tauta,gribēju pajautat jo pats nezinu , vai es tosola vieta antifreezu liet varu ?
protams ka var un jebkura krasa(ka pasam patik), tikai vispirms labak izlej visu tosolu ara
es biju dzirdējis to ka antifreez ēd kopa kaut ko tapec nēsmu pārliecināts jo antifreezu lej dizeļiem jo tur temperatūras lielakas bet man benzīnieks mekleju padomusvlAdlik rakstīja:osams rakstīja:sveiki tauta,gribēju pajautat jo pats nezinu , vai es tosola vieta antifreezu liet varu ?
protams ka var un jebkura krasa(ka pasam patik), tikai vispirms labak izlej visu tosolu ara
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 647
- 648
- 649
- 650
- 651
- …
- 1297