Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 650
- 651
- 652
- 653
- 654
- …
- 1297
- chevron_right
Vai var likt stiprāku aķi automašīnai nekā paredzēts?
Jāvitjazz rakstīja:Vai var likt stiprāku aķi automašīnai nekā paredzēts?
Es ieliku 'švakāku' dažādu apstākļu sakritības dēļ
Jā, man 2.0 kupejai bija lielais 100+ aķis no Dīzeļa. 
http://autoizputeji.lv/vitjazz rakstīja:Kāds nezin kur var iegādāties kādu metru trubas priekš izpūtēja lai līdz savienojumam varētu izpūtēju pietaisīt. Pieļauju ka pat metra nevajag,tas tā rezervei...
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Nekā tāda diemžēl neatrast. Plusā cenas joprojām LV kas neievieš pārliecību.Kikaps rakstīja:http://autoizputeji.lv/vitjazz rakstīja:Kāds nezin kur var iegādāties kādu metru trubas priekš izpūtēja lai līdz savienojumam varētu izpūtēju pietaisīt. Pieļauju ka pat metra nevajag,tas tā rezervei...
Trubas tur noteikti ir, nemeklē webā, zvanivitjazz rakstīja: Nekā tāda diemžēl neatrast. Plusā cenas joprojām LV kas neievieš pārliecību.
Un nebija dārgi. Man straight pipe 3m trubas laikam 20 eur maksāja. (nesolu, bija sen)
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
tatad, kurā vietā beidzas prieksējās lūkas trubiņas? 
cik var dabut aizvedot m50b20 motoru uz tolmetu? man jau zbal stulba siemens vadiba nafig to luzni.
bet ja nopietni tad gribu pajautat kadas cenas iet sobrid
m50b25 bez kkadiem vanosiem utt, pilns swaps!
un m52b28
ari pilns swaps,
un m52b28
Labs m52b28 ~600€ pilns svapsAndzaK_LV rakstīja:cik var dabut aizvedot m50b20 motoru uz tolmetu? man jau zbal stulba siemens vadiba nafig to luzni.
un m52b28ari pilns swaps,
tolmeta kadus 30e varbut dabusiAndzaK_LV rakstīja:cik var dabut aizvedot m50b20 motoru uz tolmetu? man jau zbal stulba siemens vadiba nafig to luzni.
cik foruma redzu:
m50b25 350+
m52b28 500+ ( agrāk) šobrīd zem 600+ nav.
Kads tev labs, labs svaps ap 800e maksas, pa 600e var paveikties bet parsavar bus tpt kads nopuņķojies 200k automatsRazbainieks rakstīja:
Labs m52b28 ~600€ pilns svaps
a no kkada e39 vai e46 ja nem tad daudz kas ir jamaina? runa iet par 2,8Lācis rakstīja:tolmeta kadus 30e varbut dabusiAndzaK_LV rakstīja:cik var dabut aizvedot m50b20 motoru uz tolmetu? man jau zbal stulba siemens vadiba nafig to luzni.
cik foruma redzu:
m50b25 350+
nem e39, mazaks čakars. taka tev ir 2.0 pa lielam vari nopirkt tikai kluci ar prowotku un ews, parejo piekombinet no ta 2.0 ( protams tomer sajugu ja ne no 2.8 tad vsmaz jaunu tam 2.0 kurvim.AndzaK_LV rakstīja:a no kkada e39 vai e46 ja nem tad daudz kas ir jamaina? runa iet par 2,8Lācis rakstīja:tolmeta kadus 30e varbut dabusiAndzaK_LV rakstīja:cik var dabut aizvedot m50b20 motoru uz tolmetu? man jau zbal stulba siemens vadiba nafig to luzni.
cik foruma redzu:
m50b25 350+
Pagaidam paldies par info! 
sveiki!
varbut kads foruma taisa steelijus, vai ari kads var ieteikt kur taisa?
Jebkurs metinātājs kurš rubī savu darbu ,tev uztaisīs par attiecīgu samaksu, ir divi varianti kā var uztaisit, no 4 blekiniekiem vai no 8 blekiniekiem. Vai ari 4 blekinieki un metala plaksnes. Vnk samakle kadu kas nodarbojas ar metinasanu un pajauta vai vins ir gatavs to izdarit.Artch rakstīja:sveiki!
Kāds kam uz bendzīnnieka stāv 2.5tds raģiks, var pastāstīt kā ir izvilkta tā tosola truba, kas orifinali nāk raģikam apakšā, bačoka pusē, bet dīzeļa variantā pie izplešabās trauka. Ir kaut kur nopērkami kaut kādi pa vidu liekamie metāli vai plastnasas ar ko pagarināt trubu? Ja ir tad kur tādus dabūt?
uzsit pm lietotajam duuj, vina ir m50b25 ar dizela ragikuedzis rakstīja:Kāds kam uz bendzīnnieka stāv 2.5tds raģiks, var pastāstīt kā ir izvilkta tā tosola truba, kas orifinali nāk raģikam apakšā, bačoka pusē, bet dīzeļa variantā pie izplešabās trauka. Ir kaut kur nopērkami kaut kādi pa vidu liekamie metāli vai plastnasas ar ko pagarināt trubu? Ja ir tad kur tādus dabūt?
p.s. gaidu no tevis moldingus + ari vjg gazes pedali rit!
man laikam veicasLācis rakstīja:tolmeta kadus 30e varbut dabusiAndzaK_LV rakstīja:cik var dabut aizvedot m50b20 motoru uz tolmetu? man jau zbal stulba siemens vadiba nafig to luzni.
cik foruma redzu:
m50b25 350+
veicas gan, jo uzskruvetas cenas viņiem pamatigi.baumanis rakstīja:man laikam veicasLācis rakstīja:tolmeta kadus 30e varbut dabusiAndzaK_LV rakstīja:cik var dabut aizvedot m50b20 motoru uz tolmetu? man jau zbal stulba siemens vadiba nafig to luzni.
cik foruma redzu:
m50b25 350+
m52b28 500+ ( agrāk) šobrīd zem 600+ nav., jo es dabuju 2.8 pilnu swapu ar ews utt , pa 350 eur
+ bija iespeja pieskilt , izbraukt , iztestet, un pamociiit
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 650
- 651
- 652
- 653
- 654
- …