Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 656
- 657
- 658
- 659
- 660
- …
- 1297
- chevron_right
Nepieciešama palīdzība!
Jau kādu laiciņu mokos ar pārliešanu, 3 sveces visu laiku ir slapjas un motors tukšgaitā normāli nestrādā, dažreiz pat paverot droseli normāls sprādziens rodas. Esmu jau pavadijis kādas 3 stundas pārbaudot visas trubiņas, dačikus utt, nekas nepalīdz. Vienīgais, kas man nāk prātā ir zonde, es uzliku jaunu zondi, nopirku to universālo. Pravotkā pie zondes štekera zaļš vads bija pārplīsis, to ieliku atpakaļ iekšā. Vroģi zondi saliku, bet nekas nemainās, ar un bez zondes motors strādā identiski vienādi. Domāju varbūt tomēr kaut kas tur nav pareizi, moška kāds varētu pastāstīt kurš vads kur iet. Netu itkā parakāju, bet katrā vietā savādāk stāsta. Man ir dzeltens, zaļš, melns, brūns vads
Jau kādu laiciņu mokos ar pārliešanu, 3 sveces visu laiku ir slapjas un motors tukšgaitā normāli nestrādā, dažreiz pat paverot droseli normāls sprādziens rodas. Esmu jau pavadijis kādas 3 stundas pārbaudot visas trubiņas, dačikus utt, nekas nepalīdz. Vienīgais, kas man nāk prātā ir zonde, es uzliku jaunu zondi, nopirku to universālo. Pravotkā pie zondes štekera zaļš vads bija pārplīsis, to ieliku atpakaļ iekšā. Vroģi zondi saliku, bet nekas nemainās, ar un bez zondes motors strādā identiski vienādi. Domāju varbūt tomēr kaut kas tur nav pareizi, moška kāds varētu pastāstīt kurš vads kur iet. Netu itkā parakāju, bet katrā vietā savādāk stāsta. Man ir dzeltens, zaļš, melns, brūns vads
Nē,nu skaidra lieta,kā pa 50 nesakrāsošu, bet 160 tā kā padaudz pareiz?
Padaudz gan. Uzmeklē lietotāju Lācis, šis tev kaut kā varbūt palīdzēs :)vitjazz rakstīja:Nē,nu skaidra lieta,kā pa 50 nesakrāsošu, bet 160 tā kā padaudz pareiz?
Ok,paldies!omglsr rakstīja:Padaudz gan. Uzmeklē lietotāju Lācis, šis tev kaut kā varbūt palīdzēs :)vitjazz rakstīja:Nē,nu skaidra lieta,kā pa 50 nesakrāsošu, bet 160 tā kā padaudz pareiz?
aizmugurē labajā pusē ir metāliska graboņa uz bedrēm, bruģa. bija nolūzusi atspere, domāju, ka tā grab, nomainīju, bet nekas nemainās.
nočekoju atsaites un bremžu aizsargbleķus, viss savās vietās.
kas vēl varētu grabēt?
kas vēl varētu grabēt?
Pa kādām cenām tirgojas melnie griesti kupejām?
160 ir kosmoss, max 50 par detaļu! 70-80 ir ok cipars.vitjazz rakstīja:Nē,nu skaidra lieta,kā pa 50 nesakrāsošu, bet 160 tā kā padaudz pareiz?
bremžu kluči!!!K.F. rakstīja:aizmugurē labajā pusē ir metāliska graboņa uz bedrēm, bruģa. bija nolūzusi atspere, domāju, ka tā grab, nomainīju, bet nekas nemainās.
kas vēl varētu grabēt?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
LodbalstsK.F. rakstīja:aizmugurē labajā pusē ir metāliska graboņa uz bedrēm, bruģa. bija nolūzusi atspere, domāju, ka tā grab, nomainīju, bet nekas nemainās.
kas vēl varētu grabēt?
...
70-80 es būtu ar mieru maksāt,bet 2x vairāk nu nafig...ZzevsS rakstīja:160 ir kosmoss, max 50 par detaļu! 70-80 ir ok cipars.vitjazz rakstīja:Nē,nu skaidra lieta,kā pa 50 nesakrāsošu, bet 160 tā kā padaudz pareiz?
Forumā takš krāsotāju netrūkst, sarunā ar kādu gan jau pa līdzīgu ciparu nopūtīs.vitjazz rakstīja:70-80 es būtu ar mieru maksāt,bet 2x vairāk nu nafig...ZzevsS rakstīja:160 ir kosmoss, max 50 par detaļu! 70-80 ir ok cipars.vitjazz rakstīja:Nē,nu skaidra lieta,kā pa 50 nesakrāsošu, bet 160 tā kā padaudz pareiz?
atvienojot mafu kkas notiek?edzis rakstīja:Nepieciešama palīdzība!
ja splaudas un sauj, var ari but ka nav pietiekams degvielas spiediens
sprauslas ir ok?
kas par vadību? kas pa dzinēju?edzis rakstīja:Nepieciešama palīdzība!
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Tik pat labi, arī bremžu kluči var skanētArmando rakstīja:LodbalstsK.F. rakstīja:aizmugurē labajā pusē ir metāliska graboņa uz bedrēm, bruģa. bija nolūzusi atspere, domāju, ka tā grab, nomainīju, bet nekas nemainās.
kas vēl varētu grabēt?
Ieteiktu kluču galos iebāzt kaut ko, lai saprastu, vai vaina ir tajos, vai nav.. Pašam supporti bija padiluši un braukāju kā Ziemassvētku zvaniņš
Tad bremzējot skaņa pazustu, viegli nočekot.
skaidrs, jābrauc pabremzēt uz bruģa irkasp1js rakstīja:Tad bremzējot skaņa pazustu, viegli nočekot.
Vai R15 ET20 diski ar riepu 195/65 nebūs ārā no arkas? īsāk vai TA ies cauri?
Svarīgs ir platums, bet visticamāk, ka iziesi. Diez vai tur būs 9J vai 10J
Jāvar iziet!RobisLV rakstīja:Vai R15 ET20 diski ar riepu 195/65 nebūs ārā no arkas? īsāk vai TA ies cauri?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 656
- 657
- 658
- 659
- 660
- …
- 1297