Jautājumi I

Profila bilde
EE-7878
Ziņojumi: 170
Pievienojies: 20 Jan 2013, 19:24

03 Nov 2015, 18:21

EE-7878 rakstīja:
māriņš rakstīja:
EE-7878 rakstīja:Sveiki kads var pateikt ka sii ir par trubinu ar pulki gala un kur vina nak
Paldies
20151103_165310.jpg
Bilde slikta. Tā neiet uz vakuumpastiprinātāju?
Vinja iznak no iepludes kolektora blakus droselei
Atcerejos kas ta bija vakumnieka ieksa nak
Paldies
Profila bilde
K.F.
Ziņojumi: 583
Pievienojies: 24 Feb 2015, 19:40
Braucu ar: Opeli
Atrašanās vieta: Rīga/Ādaži/Kadaga
Reputācija: 1

03 Nov 2015, 18:38

omglsr rakstīja:
K.F. rakstīja:analogā klima. pūš karsto uzgriežot uz loga, vēso uzgriežot uz kājām.mainot temperatūru nekas nemainas. pečkas vārsts vainīgs ja?
šis mani ar interesē, jo nesen tas pats notika. Kā atrisināt?
cik salasijos topikā ''digitālā un analogā klimatkontrole'', tad sanāk ka tas ir pečkas vārsts
Profila bilde
Garaisss
Ziņojumi: 553
Pievienojies: 26 Feb 2015, 14:42
Braucu ar: 318i

03 Nov 2015, 20:28

Varbut stulbs jautajums, bet ka var uzlikt profilam bildi? nevaru nevienu bildi dabut lidz tiem 100kb cik prasa. Cerams kads vares pastastit bez nodirsanas :hahaha:
Profila bilde
Darks
Ziņojumi: 842
Pievienojies: 12 Sep 2015, 12:21
Braucu ar: Traktoru
Atrašanās vieta: Rīgā
Reputācija: 3

03 Nov 2015, 20:45

Garaisss rakstīja:Varbut stulbs jautajums, bet ka var uzlikt profilam bildi? nevaru nevienu bildi dabut lidz tiem 100kb cik prasa. Cerams kads vares pastastit bez nodirsanas :hahaha:
ceru mācēsi lietot :bye:
http://avatarmaker.net/
Profila bilde
omglsr
Ziņojumi: 148
Pievienojies: 01 Aug 2015, 15:33
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Rīgas

03 Nov 2015, 20:47

K.F. rakstīja:
omglsr rakstīja:
K.F. rakstīja:analogā klima. pūš karsto uzgriežot uz loga, vēso uzgriežot uz kājām.mainot temperatūru nekas nemainas. pečkas vārsts vainīgs ja?
šis mani ar interesē, jo nesen tas pats notika. Kā atrisināt?
cik salasijos topikā ''digitālā un analogā klimatkontrole'', tad sanāk ka tas ir pečkas vārsts
Bija tur, kur tāds atrodas un kā novērst?
Profila bilde
Garaisss
Ziņojumi: 553
Pievienojies: 26 Feb 2015, 14:42
Braucu ar: 318i

03 Nov 2015, 20:51

Darks rakstīja:
Garaisss rakstīja:Varbut stulbs jautajums, bet ka var uzlikt profilam bildi? nevaru nevienu bildi dabut lidz tiem 100kb cik prasa. Cerams kads vares pastastit bez nodirsanas :hahaha:
ceru mācēsi lietot :bye:
http://avatarmaker.net/
Liels paldies, sanaca :super:
Profila bilde
K.F.

03 Nov 2015, 22:39

kāds var iemest analogās klimas pečkas vārstu detaļas nummuru?
Profila bilde
K.F.

04 Nov 2015, 08:52

K.F. rakstīja:kāds var iemest analogās klimas pečkas vārstu detaļas nummuru?
up
ElvijsR
Ziņojumi: 2412
Pievienojies: 10 Aug 2014, 20:36
Braucu ar: 525d 328i
Atrašanās vieta: Rīga

04 Nov 2015, 09:28

Help! Negribu skriet laikam pa priekśu, jo tā praktisku nav.
Tātad , no rīta savu m52b25 griežu griežu nelec, ar grūtībām pielec. Tad noslāpēju, PATS, un atkal darbinu pielec uzreiz. Ok. Aizbraucu lìdz darbam. ~10min. Noslāpēju un atkal pielaižu , viss ok. Noslāpēju un eju iedzert kafiju ar kolēģiem un iekost kko. ~40 min. Tad atkal darbinu uu atkal jāmokās un mokot fan aķi gan starteri tad tik pielec. Kas varētu būt pa vainu? Ja nu nevienam nekas tamlīdzīgs nav bijis , tad nekas cits neatliks kā braukt pie kāda uz diagnostiku.
Tad pie reizes kādu labu un saprotošu meistaru iesakat , kontaktu un vēlams Rìga. Un tā , lai ar sēdinātu auto tiek klāt.
Paldies.
Profila bilde
Nylon
Ziņojumi: 1010
Pievienojies: 04 Jan 2013, 22:52
Braucu ar: avataru
Reputācija: 13

04 Nov 2015, 09:35

ElvijsR rakstīja:Help! Negribu skriet laikam pa priekśu, jo tā praktisku nav.
Tātad , no rīta savu m52b25 griežu griežu nelec, ar grūtībām pielec. Tad noslāpēju, PATS, un atkal darbinu pielec uzreiz. Ok. Aizbraucu lìdz darbam. ~10min. Noslāpēju un atkal pielaižu , viss ok. Noslāpēju un eju iedzert kafiju ar kolēģiem un iekost kko. ~40 min. Tad atkal darbinu uu atkal jāmokās un mokot fan aķi gan starteri tad tik pielec. Kas varētu būt pa vainu? Ja nu nevienam nekas tamlīdzīgs nav bijis , tad nekas cits neatliks kā braukt pie kāda uz diagnostiku.
Tad pie reizes kādu labu un saprotošu meistaru iesakat , kontaktu un vēlams Rìga. Un tā , lai ar sēdinātu auto tiek klāt.
Paldies.
kaut kur zūd kontakts klemmēs, masas vadā, varbūt aķis jau nav svaigs?
parāk daudz variantu kas varētu būt pie vainas.
Profila bilde
normāls čalis
Ziņojumi: 582
Pievienojies: 30 Mar 2013, 20:24
Braucu ar: e41 ;)

04 Nov 2015, 09:45

Nylon rakstīja:
Paldies.
Ja tas atkārtojas vienādi, maza iespēja, ka vadi vai aķis.
Man ir mazliet līdzīga problēma dažreiz, pa retu reizi.
Cik esmu lasījis, iespējams, sadelenes devējs vai kāds cits devējs.
Kalnz rakstīja:e36 bez bloķa ir alus bez grādiem / sieviete no gumijas / elektriskā cigarete u.tml
Mana māte - "ārprāts! Viņam tak riepas deg, viņam tas ir jāpasaka!" Runājot par apļa slīpētāju.
Attēls
ElvijsR

04 Nov 2015, 10:37

normāls čalis rakstīja:
Nylon rakstīja:
Paldies.
Ja tas atkārtojas vienādi, maza iespēja, ka vadi vai aķis.
Man ir mazliet līdzīga problēma dažreiz, pa retu reizi.
Cik esmu lasījis, iespējams, sadelenes devējs vai kāds cits devējs.
Nūm ja spēj aķis paciest to griežśanu tad diezvai sūdīgs :hahaha:
Un jā man no sākuma arī bij reti. Bet nu jau tas sāk kaitināt :doh:
Profila bilde
Nylon

04 Nov 2015, 10:43

a kad nelec ar pirmo, cik bakā ir degvielas? Ja tāda problēma paradas tikai tad, kad maz degvielas, tad var pārbaudīt sūkni.

Ja nē, tad būtu labi pieslēgt pie datora, bet diezvai šis paradīs kādu kļūdu, jo parasti kad kāds devējs pilnībā beidzās, mašīna negrib strādāt normāli. Tad jāskatās radījumi devējiem (jāzina kādas ir normālas robežas)
ElvijsR

04 Nov 2015, 11:36

Nylon rakstīja:a kad nelec ar pirmo, cik bakā ir degvielas? Ja tāda problēma paradas tikai tad, kad maz degvielas, tad var pārbaudīt sūkni.

Ja nē, tad būtu labi pieslēgt pie datora, bet diezvai šis paradīs kādu kļūdu, jo parasti kad kāds devējs pilnībā beidzās, mašīna negrib strādāt normāli. Tad jāskatās radījumi devējiem (jāzina kādas ir normālas robežas)
Jasnijs. Tad pie kā var aizbraukt pārbaudīt tos devējus? :sad:
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas
Reputācija: 5

04 Nov 2015, 11:42

ElvijsR rakstīja:
Nylon rakstīja:a kad nelec ar pirmo, cik bakā ir degvielas? Ja tāda problēma paradas tikai tad, kad maz degvielas, tad var pārbaudīt sūkni.

DogMa :) - raksti šim PM vai šiem te:
viewtopic.php?f=23&t=3325&p=390376#p1445347656
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
Nylon

04 Nov 2015, 11:55

ElvijsR rakstīja:

dogMa, siikais
es domāju labāk pie kāda no viņiem
Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi

04 Nov 2015, 12:11

Kāds no forumistiem darbojas riepu montāžā un balansēšanā? Kaut kad jāuzliek ziemenes, žēl maksāt to kosmosu parastā servisā, jau tā iebraucis esmu auzās :hahaha:
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
Kikaps

04 Nov 2015, 12:16

maartyd rakstīja:Kāds no forumistiem darbojas riepu montāžā un balansēšanā? Kaut kad jāuzliek ziemenes, žēl maksāt to kosmosu parastā servisā, jau tā iebraucis esmu auzās :hahaha:
Es montējos AJ Motorports, ar cenām un kvalitāti viss vislabākajā kārtībā :super:

Profila bilde
maartyd
Ziņojumi: 2354
Pievienojies: 20 Sep 2014, 00:59
Braucu ar: semaku un kabri
Atrašanās vieta: Berģi

04 Nov 2015, 12:41

Kikaps rakstīja:
maartyd rakstīja:Kāds no forumistiem darbojas riepu montāžā un balansēšanā? Kaut kad jāuzliek ziemenes, žēl maksāt to kosmosu parastā servisā, jau tā iebraucis esmu auzās :hahaha:
Es montējos AJ Motorports, ar cenām un kvalitāti viss vislabākajā kārtībā :super:
Jūs gadījumā neatrodaties Jūrmalā?
Man būtu forši jugla/berģi/teika :hahaha:
Atceros, kādreiz no powera liet. makonis7 montējās pie Brīvdabas muzeja.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv

Moderi un admini - varat nedzēst parakstu. :super:
Profila bilde
Kikaps

04 Nov 2015, 12:43

maartyd rakstīja:
Kikaps rakstīja:
Jūs gadījumā neatrodaties Jūrmalā?
Man būtu forši jugla/berģi/teika :hahaha:
Atceros, kādreiz no powera liet. makonis7 montējās pie Brīvdabas muzeja.
Jūs atrodās Rīgas centrā. Man sakars ar viņiem tik daudz kā aizbraucu riepas sabortēt un reizēm kādu remontu pie viņiem. :)

Viņi atrodas Dārziņos :D