Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 672
- 673
- 674
- 675
- 676
- …
- 1297
- chevron_right
ā, sorry, sapratu, ka tu tur darbojiesKikaps rakstīja:
Jūs atrodās Rīgas centrā. Man sakars ar viņiem tik daudz kā aizbraucu riepas sabortēt un reizēm kādu remontu pie viņiem. :)
Viņi atrodas Dārziņos
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Kāds var man pateikt oem kodu 316 m43 stūres pastiprinātāja trubai kas nāk no trauka uz pašu pastiprinātāju?
Kads varetu apstastiit, no ka kompaktam der prieksejas lampas. sedana vai kupejas?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
lampas visiem vienādas, compactam tik štekeri un lampiņas laikam citas bija.bestbmw rakstīja:Kads varetu apstastiit, no ka kompaktam der prieksejas lampas. sedana vai kupejas?
Man jautajums vai reduktors no e46 der uz e36 ja man ir leielais 2.8 tilts!
Man liekas, ka neder gan.jusii rakstīja:Man jautajums vai reduktors no e46 der uz e36 ja man ir leielais 2.8 tilts!
Vai kāds zin vai Latvijā pārdod kkur zelta krāsā folija līmlentu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Neder. Jāeklē no e36 lielais reduktorsjusii rakstīja:Man jautajums vai reduktors no e46 der uz e36 ja man ir leielais 2.8 tilts!
Es zinu, ka depo ir parastā, bet zelta...?Edvards77 rakstīja:Vai kāds zin vai Latvijā pārdod kkur zelta krāsā folija līmlentu?
To ka parastā ir es zinu, bet interesējos vai ir zelta, bet nu, ja kas ebay gan irmāriņš rakstīja:Es zinu, ka depo ir parastā, bet zelta...?Edvards77 rakstīja:Vai kāds zin vai Latvijā pārdod kkur zelta krāsā folija līmlentu?
Iespējams, ka ieplūstošā gaisa temperatūras devējs, iespējams, kāds cits devējs. Iespējams, ka mehāniska problēma.ElvijsR rakstīja:Help! Negribu skriet laikam pa priekśu, jo tā praktisku nav.
Tātad , no rīta savu m52b25 griežu griežu nelec, ar grūtībām pielec. Tad noslāpēju, PATS, un atkal darbinu pielec uzreiz. Ok. Aizbraucu lìdz darbam. ~10min. Noslāpēju un atkal pielaižu , viss ok. Noslāpēju un eju iedzert kafiju ar kolēģiem un iekost kko. ~40 min. Tad atkal darbinu uu atkal jāmokās un mokot fan aķi gan starteri tad tik pielec. Kas varētu būt pa vainu? Ja nu nevienam nekas tamlīdzīgs nav bijis , tad nekas cits neatliks kā braukt pie kāda uz diagnostiku.
Tad pie reizes kādu labu un saprotošu meistaru iesakat , kontaktu un vēlams Rìga. Un tā , lai ar sēdinātu auto tiek klāt.
Paldies.
Kāds ir lietojis tādus klučus?
http://adparts.eu/lv/auto/brake-system/ ... 21079.html
http://adparts.eu/lv/auto/brake-system/ ... p1079.html
Atsauksmes? Domāti uzlikt mašīnai ar hidro roceni
http://adparts.eu/lv/auto/brake-system/ ... 21079.html
http://adparts.eu/lv/auto/brake-system/ ... p1079.html
Atsauksmes? Domāti uzlikt mašīnai ar hidro roceni
parasti visi hidrai liek ebc yellowstuff vai carbone loraine klucus. bet ta godigi ja daily masina ta ir, tad vesi var iztikt ar jauniem diskiem un jauniem stock kluciem
Kas šis par BMW elementu?
Cabooom
Kāds var palīdzēt ar bmw part number meklēšanu?
pilnīgs bots esmu
Kāds var pateikt kas šis par detaļas nr ir? bildē apvilkts ar sarkano, radiatorā ieiet tāds puļķis, man šis nolūzis, vajag nomainīt.
Nesmejat lūdzu.
pilnīgs bots esmu
Kāds var pateikt kas šis par detaļas nr ir? bildē apvilkts ar sarkano, radiatorā ieiet tāds puļķis, man šis nolūzis, vajag nomainīt.
Nesmejat lūdzu.
Pastāstiet man, kā dabūt, lai plaukts nevibrē līdzi subūferim? Dikti piebesīja, labas dziesmas iekačāju, bet nevar izbaudīt 
Kaut kādas skrūves jāpievelk vai kas?
Kaut kādas skrūves jāpievelk vai kas?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 672
- 673
- 674
- 675
- 676
- …
- 1297